Şimdi Ara

İnternete Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler elimde 3. nesil ipod touch var 4.2.1 yüklü. bundan 1 hafta öncesine kadar hiç bir soruınu yoktu. 1 haftadır internete giremiyorum. 5-6 tane wifi ağına girdim bağlandı gözüküyor fakat girmiyor. itunes tan cihazı restore yaptım ve ağ ayarlarını sıfırladım. buna rağmen düzelmedi. Allah tan jailbreak olayına kalkışmamıştım. daha garantisi devam ediyor, benim tek çözüm yolum servis mi

• ip adresini kontrol et bakalım. eğer 169 la başlıyorsa modeme reset at sonra güvenlik şifresini değiştir düzelir.aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde sorunu çözmüştüm
  • bende kablosuz net yok malesef :S büyük alışveriş mağazalarında ve bi tanıdığımın evinde bağlandım ancak hiç birinde girmedi. avm lerin modemlerinde bi sorun olmaz sanırım :S ipod dan yapabileceğim bişi var mı peki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanilkay -- 17 Aralık 2010; 19:03:59 >
  • ipod dan modemin güvenlik şifresini girmek dışında yapacağın herhangi bir işlem yok eğer şifreyi doğru girmene rağmen bağlanmıyorsa büyük ihtimalle ip adresini 169 lu numara olarak veriyordur.bu ip adresi 169 lu verme hatasının çözümü de modeme reset atmak ve modemin güvenlik şifresini bilgisayardan değiştirip tekrar bağlanmak. yani sorun ipodda değil servise götürmene gerek yok. makinen sağlam ama yine de içim rahat etsin diyorsan götür servise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.