Şimdi Ara

internete mozilla firefox ve internet explorer ile giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Benim sorunum internet bağlantımla ilgili.Dün akşamdan beri ( 15.30-16.00) internete mozilla firefox ve internet explorer ile giremiyorum.bu sabah ttnet i aradığımda ise herşeyin düzgün gittiğini ve sorunun modemimde olabileceğini söylediler ( kablolu modem) fakat winamp ı açtığımda internete girebildiğimi gördüm.baya bütün net sayfalarında dolaşabiliyorum.( şu an bu yazıyı bile winamp tarayıcı sayesinde yazabiliyorum) sizce bu durum neyden kaynaklanıyor arkadaşlar.İnternet var olmasına rağmen mozilla firefox ve internet explorer e tıkladığımda sayfa bulanamıyor diyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• önce bilgisayarı kapa aç. sonra modemi kapa aç.
    yine olmazsa başka bir internet tarayıcısı ile internete girmeye çalış. misal chrome. böyle bir sorun vermemesi lazım internet varsa iexplorer ve mozilla'nın.
  • Kullandığın internet tarayıcı programlarınına ayarlarını varsayılan olarak değiştirip girmeyi dene. Modemi açıp kapat en olmadı sistem geri yüklemeyi kullan.
  • Virus koruma programın nedir ayalarında bu programlaron nete cıkısı kapatılmıs olabilir yada firewall danda aynı sey olabilir hepsini kontrol et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.