Bildirim
internete windowsta giremiyorum 'sınırlı bağlantı veya bağlantı yok' diyor nedeni ne olabilir acaba?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bak bakalım bağlantılarına falan modemine kontrol et.Netin kesik olmasın sakın. -
basima bir kere soyle bir olay geldi. anakart etherneti realtek 8139 olarak taniyordu ama bir turlu ip alamiyordu. sonra internetten baktigimda ethernet chipinin 8139 olmadigini fark ettim dogru surucuyu yukledim ve hersey normale dondu... tavsiye ederim. -
Ethernet sürücüsünden kaynaklanan bir problem olabilir , kablonuzda bir sorun olabilir , modeminizde problem olabilir.Öncelikle başka bir kablo ile modeminize bağlanmayı deneyin sorun devam ediyorsa ethernetiniz için doğru sürücüyü bulup tanıtın.Bu işlem sonucunda da sorun devam ederse başka bir modem deneyin.Son olarak yine çıkmaz sokakla karşılaşırsanız eğer ayrı bir PCI Ethernet edinin. -
En kötü ihtimalde netiniz kesilmiş olabilir sorun yüüznden. -
teşekkür ederim arkadaşlar ethernet sürücüsünü bi güncelliyim bakalım sorun ondamı ;)) -
Eğer ethernet sürücüsü problemi çözmezse "combofix" adlı programı bir kurup bilgisayarı taramanı tavsiye ederim. Google'da arama yaparak rahatlıkla bulup indirebilirsin. -
cmd > netsh winsock reset komutu işe yarıyor denemeni tavsiye ederim(pc ye reset atmayı unutma)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- amd bios tuşu
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- pc otomatik kapatma
- telefon şarj olmuyor
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X