Şimdi Ara

internete wirelessle bağlnaınca hız düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar internete wireless ile bağlanınca hızım düşüyor ama lan kablosu ile bağlanınca eski haline geliyor.

bunun için ttnet'in teknik servisine başvurdum ama modemi değiştir dediler bende değiştirdim ama hâla aynı.

şimdi tekrar arayınca 4440375'i yine birşeyler hata olduğunu söyleyip beni başlarından sağmaya çalışıp kendi teknik servisleri olmasına rağmen başka bilgisayarcıya yönlendiriyolar.

• Modeme uzak olduğunuzdan sıkıntı olur diyeceğim ama hızın bariz fark etmesi saçma
  • modemle aramızdaki uzaklık 3 metreyi geçmez aynı oda içinde bulnuyorum,kablo ile bağlayınca 10 mbit görürken wireless ile 0.30 mbit gibi bir hıza düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_locker

modemle aramızdaki uzaklık 3 metreyi geçmez aynı oda içinde bulnuyorum,kablo ile bağlayınca 10 mbit görürken wireless ile 0.30 mbit gibi bir hıza düşüyor.

arkdsım bende de tam tersi sorun var ttnetın tp lınk modemı var kablo ile bağlıyorum 2 mb hız alıyor kablosuz baglıyorum 8 mb alıyor nasıl iş sen ne yaptın.
  • belki basit olucak ama driver güncellemesi yapmalısın çünkü bazen eski driverların modemle uyum problemi olabilir bende intel proset kablosuz güncellediğimde çok fark etmişti
  • Access Point diyeceğim ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.