arkadaslar bılgısayarımda ıkı kullanıcı yaratmak ıstıyorum bırtanesı normal her sıteye gırsın dıgerı ıse sadece benım belırledıgım yerlere gırsın bunu nasıl yapabılırım?
sed@t, arkadaşım Windows tabanlı işletim sistemi kulanıyorsanız 2 kulanıcı hesabu oluşturarak yapabilirsiniz.
Not:Şu an bir hesabınız var kabul edersek sadece bir hesap daha açmalısınız hade kolay gelsin.
öncelikle tşk ederım pekı actıktan sonra nasıl dıger hesabı sadece ıstedıgım sıtelere gırmesıne yonlendırecegım ? Yanı istiyorum kı outlook acamasın msn acamasın ve sadece sırketle alakalı 10 sıteye gırsın gerısı acılmasın ?
cybersitter gibi filtre programlarıyla çözebilirsin.istediğin içeriğe göre de istediğin gün ve saatlerde interneti serbest bırıkabilir.diğer zamanlarda yasaklayabilirsin.
Arkadaşin dediği gibi çeşitli filtre programları var. birini indirip kur
sed@t, arkadaşım istedğin siteyi ya da siteleri engelemek için bazı yazılımlar var onları yüklemeniz yeterli olacaktır... Hade kolay gelsin
mesala program ornegı verebılırmısınız
vista mı kullanıyorsun?
xp kullanıyorum
bilen yokmu acaba boyle bır uygulamayaı?
ya ben nerde gördüm bi dkhah yapı kredinin pc sinden gördüm sadece yapı kredinin ile ilgili sitelere giriyordu fremawork tabanlıydı bir program ismi var ama unuttum .
tamam işte oyle bırsey arıyorum ben
Arkadaşlar bu işlevi yapan bir kaç program var;ama ücretsiz mi ücretli mi? Araştırın
Mesela: Norton Gözcü, Yassak ve Zone Alarm internet security
Umarım işinizi görürler hade kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme