Şimdi Ara

İnternetim sürekli kopuyor (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadır internet bağlantım sürekli kopuyor. Bazen 5 dakikada bir bazen 15 dakikada bir , hız 300'lere çıkıyor ardından uçurumdan yuvarlanır gibi aniden yavaş yavaş hız düşüyor ve kopuyor. Modemin ışıkları sabit kalıyor. Ttnet'i aradım şebekeye baktılar problem yok dediler sonra BTK'ya şikayet ettim. Evdeki iç hattı kontrol ettiler hatta kabloları yenilediler yok problem yine aynı, gittim yeni modem aldım yine değişen bir şey olmadı. Bilgisayara ne zamandır format atmadım. Virüs programımda güncel değil. Bilgisayardan kaynaklı bir problem olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordulumusa52 -- 4 Kasım 2012; 19:54:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölgesel bir sorun olabilir mi ? . Arıza ekipleri ne diyor bu konuda ? .
  • hat değerlerinizi paylaşın
  • Bölgesel değil çünkü üst komşumun netinde bir problem yok. Şu anda format atıyorum. Format sonrası bir değişiklik olursa cevabı yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52

Bölgesel değil çünkü üst komşumun netinde bir problem yok. Şu anda format atıyorum. Format sonrası bir değişiklik olursa cevabı yazarım.

modemin marka modelini yazar mısınız ? .
  • quote:

Bölgesel değil çünkü üst komşumun netinde bir problem yok. Şu anda format atıyorum. Format sonrası bir değişiklik olursa cevabı yazarım.

bak üst komşun başka santrele bağlı olur sen başka apartmanca aynı santrele bağlısın diye bir şart yok mesala sen atıyorum 1 nolu santrele bağlısın kapı komşun 4 nolu santrele bağlı yani hepsi aynı santrele kullanmıyor olabilir bilgilendiriyim dedim inşallah sorununuz çözülür.
  • ttneti araryıp sayfa açamıyorum geç açılıyor şeklinde ifade edip ping değerlerinin kontrolunu ve ayarların sıfırlanması iste,
    aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde halletmiştim bi dene istersen
  • herşeyi kontrol ediyolar fakat hiç bişey bulamıyorlar,nerde toy çömez varsa doldurmuşlar çağrı merkezine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetunal00

ttneti araryıp sayfa açamıyorum geç açılıyor şeklinde ifade edip ping değerlerinin kontrolunu ve ayarların sıfırlanması iste,

Arkadaşın dediği gibi Ping değerleri ile ilgili bir konuymuş. Akşam üzeri Samsun Bölge Müdürlüğünden gelen ekipler 2-3 telefon görüşmesi ve modem arayüzünde yaptıkları değişiklikler sonucu problemimi düzelttiler.
    SONUÇ: Hakkınızı BTK yoluyla arayın. Fena tırsıyorlar. Hele benim gibi zehir zemberek şikayette bulunursanız, gün içinde hallediyorlar. İlginiz ve alakaniz için hepinize teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetunal00

ttneti araryıp sayfa açamıyorum geç açılıyor şeklinde ifade edip ping değerlerinin kontrolunu ve ayarların sıfırlanması iste,

Arkadaşın dediği gibi Ping değerleri ile ilgili bir konuymuş. Akşam üzeri Samsun Bölge Müdürlüğünden gelen ekipler 2-3 telefon görüşmesi ve modem arayüzünde yaptıkları değişiklikler sonucu problemimi düzelttiler.
    SONUÇ: Hakkınızı BTK yoluyla arayın. Fena tırsıyorlar. Hele benim gibi zehir zemberek şikayette bulunursanız, gün içinde hallediyorlar. İlginiz ve alakaniz için hepinize teşekkürler.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Şikayet metnini paylaşsan da lazım olanlar da kendine göre uyarlayıp yazsa diye düşünüyorum

• başlığa çözüldü ibaresi ekleyin lütfen.
  • Bende bir şikayet yazdım BTK -ya, bakalım ne olacak sonuç.
  • Belki denk gelmiştir ancak bence öyle değil. BTK'ye ilettiğimin ertesi günü kapıma geldiler. Sorun halledildi. Buraya 4mb geliyormuş 2'Nin üstü kopmalara neden olur diyip sabitlediler 2'de.

Açıkçası BTK'nin gücünden korktum şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.