Şimdi Ara

internetim sürekli kopuyor.modemi yeniden başlatınca düzeliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerler aşağıda arkadaşlar..tek portlu airties rt103 modem var tarifem 8mbit e kadar..modem den kablosuz router a bağlantı yapıyorum evde de kablosuz internet var ancak sürekli (ortalama 12 13 saat aralıklar) kopuyor ve modem ve router ı yeniden başlatmadan düzelmiyor neden olabilir acaba??bir de modem arayüzüne ulaşmakta sıkıntı çekiyorum.router ip adresini yazınca direk giriyorum ancak çoğunlukla modeminkini yazınca girilmiyor veya çok yavaş giriyor bağlantı durumunda mı sıkıntı var ki?

işte değerler

internetim sürekli kopuyor.modemi yeniden başlatınca düzeliyor?

• güncel
  • aynı sorun bizim yurtta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 16 Ekim 2010; 19:08:53 >
  • aynı sorun bende de vuku buluyor, önceleri pek bi överdim smile adsl söyle hoş böyle güzel lakin artık iyice cılkını çıkarttılar.

modem : Linksys
  • Arkadaşlar ben de Smile ADSL abonesiyim. Airties RT 103 modemim var.
    Son günlerde bağlantı bir geliyor bir gidiyor. Modemimde 4 ışık sürekli olarak bir yanıyor bir sönüyor.
    Şu anda 4 ışık yanıyor ve bağlantı geldi diye sevinirken, birden yanan ışık sayısı 2'ye düşüyor, sonra 3'e çıkıyor, 4'ü nadiren buluyor.
    TTNet'in yurt içi, yurt dışı çıkışlarında bir sorun mu var? Yani sorun TT Net kaynaklı mı yoksa sorun Smile ADSL de mi?
    Lütfen aydınlatıcı cevaplar verin arkadaşlar ... Daha önce hiç böyle olmamıştı. Bağlanamıyorum ve indirmelerim bekliyor öylece ...
    Çözüm için ne yapmalıyım? Teşekkürler ...
  • tek ben değilmişim demek smile ile ilgili bir durum gibi?bugünlerde bu olay bende azaldı bu arada..
  • bende de yeni başladı sorunu bende yaşıyorum
    nedir bu çektiğimiz Allahım bu kadar olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsl sürekli kopuyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun 5 gündür birşey indiremiyorum.nasıl iş bu bilen var mı
  • bende yeni geçtim smile adsl e..d smart hd + aile paketi + smile adsl..cumartesi internet aktif oldu..olduğu andan itibaren sürekli, aralıklı kopmalar yaşıyorum.evde paralel tel.yok.tek bir telsiz tel.var.ilginç olan net gittiğinde telsizle cebime birkaç kere çağrı yapınca net geliyor sonda yine gidiyor..aradım hattınız hızı desteklemiyor dediler.bende daha önce aynı hızı ttnet te sorunsuz kullanıyordum, kampanyanız için smile a geçtim dedim.tamam bir arıza kaydı alalım dediler.salı günü aldılar.perşembe akşamı dönmeleri lazımdı hala cevap yok.akşam arayacağım yine bakalım ne olacak..
  • 5 tane mail ve 3 kere müşteri hizmetleriyle görüşmem sonucunda bugün sorunu çözdüm.şu an sıkıntı yok.tabi biraz skıştırmak gerekli bunları.
  • modemi kontrol ettiniz mi? Firmware eski olabilir modem yüksek hızla uyum değil olabilir mi?

@emilgaz

Sizdeki problem bendede vardı paralel olmamasına rağmen spliter kullanınca sorun birden gitti...Deneyin belki sizde olur
  • aynı sorun bendede var 24 saat çalışma var bekleyindediler bekledik bişe değişmedi sonra 8 mb kadar olan hızımızı 6 olmadı 4 olmadı 2 mb kadar çektiler ama arasıra hala kopma oluyor daha önce 4 mb i sorunsuz kullanıyordum son 1 hafta dır sorunlu
  • aynı sorun bende var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.