Şimdi Ara

modemi değiştirdim devamlı kopmalar yaşıyorum. netim aşırı yavaş. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/p-661hnu-f1-300mbps-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2--modem.html

daha önce smile in verdiği air ties modemi kullanıyordum. o modem çok verimli idi. bağlantıda kopma v.b bir şey yaşamıyordum. ancak modem ömrünü doldurdu. bende bu modemle değiştirdim.

yaklaşık 1,5 sene felan oldu bu modemi kullanıyorum. eski modemi arıyorum. netim eski modem göre yavaş. oturduğum bölgede hiper net varmış. benim hızımı 8 den 16 mbit e çıkardılar. ama nette hızım yine aynı.

modemim odada. salonda telefon ve notbook ile bağlanıyoruz. çoğu zaman aletler internet bağlantınızı kontrol edin diyor. internet kopuyor yeniden bağlanıyor. bağlanınca çok yavaş.

vatandaki eleman modeminin eski teknoloji o nedenle yeni sisteme uyumsuz bu nedenle yapıyor diyor.

yakında fiber gelecekmiş bulunduğum bölgeye. fibere geçersem farklı bir modem almam gerekecek sanırım.

acaba biri şifremi kırıp netime bağlanmış olabilir mi? modemi değiştirmelimiyim. değiştirirsem hangi modemi almalıyım.

• güncel
  • Modem ömrünü nasıl tamamlıyor? Nasıl anlaşılıyor?
    Bozulmadıysa ve nete giriyorsan modemi boşuna değiştirmişsin

200 TL den fazla para verdiğin modemden faydalanamadıysan ayarlarını hatalı yapmışsın demektir.
    Vatan ın elemanı bilmediği için sallamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Modem ömrünü nasıl tamamlıyor? Nasıl anlaşılıyor?
    Bozulmadıysa ve nete giriyorsan modemi boşuna değiştirmişsin

200 TL den fazla para verdiğin modemden faydalanamadıysan ayarlarını hatalı yapmışsın demektir.
    Vatan ın elemanı bilmediği için sallamış..

Modem kapandığı bir daha açılmıyor du. Zorla açıyordum. bir hafta açılmadığı olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun internet hattinizda gibi geldi...

Modem sorunlu olmayabilir.

• 16 Mbps desteklemiyor hatlar

13 felan bu hızda çok hızlı birşekilde bağlanmanız lazım ama sık kopmalar yaşanıyor o yüzden 900 kb ye düşürdüler benim hızı.

bu modemde wifi'sinde sıkıntı olabilen bir modem araştırmadınmı alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

16 Mbps desteklemiyor hatlar

13 felan bu hızda çok hızlı birşekilde bağlanmanız lazım ama sık kopmalar yaşanıyor o yüzden 900 kb ye düşürdüler benim hızı.

bu modemde wifi'sinde sıkıntı olabilen bir modem araştırmadınmı alırken.

yok herhangi bir bilgim yoktu araştırmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wifi mi kopuyor yoksa adsl baglantisi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

wifi mi kopuyor yoksa adsl baglantisi mi?

wi fi kopuyor. ve wi fi de bağlantı çok zayıf.
  • Modemin ömrünü diye birşey yok. Ömürlüktür tabiri caizse. Şuan kullandığın modeminin ayarlarını tekrar yapılandır. Müşteri hızmetlerini ara birlikte yapın daha sağıklı olur.
  • belki baglandiginiz cihaz sıkıntılıdır.
    baska cihazlar ile baglandiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

belki baglandiginiz cihaz sıkıntılıdır.
    baska cihazlar ile baglandiniz mi?

evet. farklı iki pc ve 3 adet telefon bağlanıyor.
  • Bu modemler fazla wifi baglandiginda islemcileri fazla isiniyor ve kopmalara yavasliga neden oluyor tum cihazlari kopar ve yalnizca kabloyla bagla hic sorun olmadigini goreceksin cozum:

Ya linksys x2000 tarzi bir modem yada yine cisconun bir access pointini alip modemin wifi ini devre disi birakacaksn :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bu modemler fazla wifi baglandiginda islemcileri fazla isiniyor ve kopmalara yavasliga neden oluyor tum cihazlari kopar ve yalnizca kabloyla bagla hic sorun olmadigini goreceksin cozum:

Ya linksys x2000 tarzi bir modem yada yine cisconun bir access pointini alip modemin wifi ini devre disi birakacaksn :)

peki bizim eve fiber internet geldi. süperonline altyapısı ile. binadaki kutuda süperonline yazmakta. türktelekomdan internet kullanıyorum. ama türktelekom fibere geçebilirmiyim. yoksa sadece süperonline fiberemi geçebilirim.

fiber için hangi modemi almlıyım.
  • Istedigine gecebilirsin sorun olmaz :)

Modem olarakda cisco markadan sasma tuzludur ama deger :) birde uydunet kullanabilirsin en az sikintiyi uydunette yasarsin :) uygum fiyatlarida :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.