Şimdi Ara

İnternetim yavaşladı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reklamdaki o roket gibi uçan 8 rakamını gördükçe ttnet binasına roket sallayasım geliyor
  • ttnetin suçu kadar öbür servis sağlayıcılarda suçlu kaç senedir istanbulda bile kendi altyapılarını oluşturamadılar daha oluşturmayı bırak tellcom dışında uğraşanda yok adamların mantık al-sat böyle giderse biz daha çok sürünürüz.
  • yer:bursa internet felç offf telekom offf
  • gariplik var, istanbul.

adil kullanım politikası devreye mi giriyor ne..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

yer:bursa internet felç offf telekom offf

+1

zırt pırt sayfa görüntülenemiyor. açılan sayfa da 5-10 saniye arası.

lanet olsun ttnet.
  • Bendede aynı durum çok yavaş internet İstanbul
  • şu adil şeyi olsada hızlansa ne yavaş çekiyolar ben çoktan 512 ye düşmüştüm sayelerinde googlea girmek için bile bekliyorum arada 5-10 dakka nedensiz kopuyor sonra bir anda çok hızlanıyor sonra çöküyor sonra yine gidiyor
  • Demek herkeste problem varmış.Bende 1-2 gündür her zaman girdiğim sitelere çok ağır bi şekilde erişebiliyordum.Bu kadar kişide bilgisayarlarında bir sorun olmadığı halde internet yavaşsa kesin telekom yüzündendir.
  • ttnet herkesi 8mbps ye geçmeye zorlattırıyolar bu yavaşlıkla çoğu kullanıcılar 29 lira daha bağlantı ücreti vereyim rahat edeyim düşüncesiyle tt net bi kere daha durduk yere para kazanca.Adamlar durduk yere bizlerden birer kere daha bağlantı ücreti almaya çalışıyolar.Hepsi politika bunların
  • 8 megabit için başvurdum 2 destekler sizinki dedi tmm dedim bu 8 megabit olayı çıktığından beri günde 10 kere kopyo zaten net, ona razı oldum, bugün bi açtım 1 megabite düüşürmüşler, bi hışımla açtım telefonu tamam sizi arycaz dediler. 10 dakka sonra tekrar 2048 kb yaptılar hızımı..

İnternetim yavaşladı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 1 Haziran 2009; 21:49:11 >
  • Demedi demeyin, bu yüksek hızlar eski hattın ısınmasına ve pttnin kutusunda olsun gerekse ptt'de olsun , yanmalara sebep olur. Sonra da çile bülbülüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.