Şimdi Ara

İnternetim Yüzünden...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Uydunet 3 mbit kullanıyorum. Mount blade napoleonic war'ı multiplayer oynuyorum Türk serverlerinde bile ping 150. Total war shogun 2 de sürekli lag yapan taraf benim ve oyundan düşüyorum.Modern warfare 3dede aynı şekilde.Yani bu duruma sinirim.

Sözleşmemin bitmesine 6 ay kaldı.Bu sözleşmeyi iptal ettirme yolu yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Furkovic- -- 11 Şubat 2013; 2:30:24 >

• 3mbit gayet yeterli oyun için. Başka bir sorun vardır. Önce sorunun senden mi yoksa servis sağlayıcıdan mı kaynaklı olduğunu öğrenmeye çalış.
  • Modemi kabloları vs her şeyi kontrol ettim hiç bir sorun yok. Uydunetin kendi modemini kullanıyorum. (Çin malı birşey herhalde)

Steamde 200 kbs - 300 kbs arası indirme yapıyorum. daha fazla olması gerekmiyor mu?

Bilgisayarım ise oyunlarda kasmayacak kadar iyi. Hatta ultra grafik açıyorum singlede kasmıyor.

Ama şöylede bir şey var iki pcden nete giriyoruz ve ikiside sürekli oyun oynuyor.Aynı zamandada TVdende nete giriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Furkovic- -- 11 Şubat 2013; 3:02:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.