Şimdi Ara

İnternetimde sürekli kesilme Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, benim internet bağlantım sürekli kopuyor (2-3 dakikada bir). ama modemin ışıkları sönmüyor fakat benden başka modeme bağlanan öbür bilgisayarında interneti kopuyor ve ardından hemen geri geliyor(aynı anda) geri kalan her internetle çalışan programlar(msn gibi programlar) kesiliyor.Sorun Modemde olabilir diyebilirsiniz ama modem de daha önce böyle sorunlar hiç olmadı sadece 1 kaç gündür de internetimde bir yavaşlama gibi sorunlar oldu TTnet i aradığımdada bir arıza olmadığını söylediler. Explorer da filan sitelere gayet rahat girip gezebiliyorum fakat online çalışan programlarda hiç birşey yapamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

işletim sistemi Windows 7 home.

• ayarları baştan yap, her şeyi resetle . sorunun modemde olup olmadığını anlamak için gerekirse başka bir bilgisayarda dene. hatta live çalışan linux cdleriyle başlat pcni , modeme kabloyla bağla pcni bağlanmıyorsa sorun ya modemdedir (ayarlarında da olabilir) yada hatta. ha ayrıca yavaş bağlanma ayrıdır, kopma ayrıdır. telefonu kontrol ettinmi hatta sorun yok dimi
  • Modemi resetleyip tekrar ayarlamanı öneririm.Bir de kablosuz mu bağlanıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli bağlantım kesiliyor !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.