Arkadaşlar internetim şu 8.mbpsli tarifeden neredeyse bu tarife ilk çıktıgından beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama son 10 günde internetime birşey oldu sürekli kesilmeye başladı modemin ışıgı bazen 10 dakika bazen 30 dakika kafasına göre kesılıyor ttneti arayıp 2 kere arıza kaydı bildirimi yaptım ama arıza kaydımı kapatmışlar sorunu giderdik diyorlar ancak hala sorun devam edıyor baglantıları kontrol ettım söküp çıkarttım yeni splitter alıp taktım modemi resetledim yine fayda etmedi kafayi yemek üzereyim sorun nerede anlamadım. bölge istanbul/ büyükçekmece bu sorunu yaşayan var mı? bir de son olarak ev telefonundanda ara sıra cızırtılar gelmeye başladı.
splitter kullanmadan direk hattı modeme takıp dener misin? geçen gece oyun oynuyodum birden net gitti 1 saat bekledim gelmedi kablolarlı kurcaladım sorun splitterdeymiş, sende direk tak biraz dene
yeni splitter alıp denedim yinede kesılıyor ama.
bugün bendede 20 30 kere koptu ama suanda kopma yok sorun ya kablolarda ya splitterda yada ttnette veya modemdede olabilir.
Splittersız deneyin, splitterı değiştirip deneyin, farklı modemle deneyin, bilgisayara virüs buluşma ihtimaline karşı temizleyin veya son ihtimal format atın. Her ihtimali denemeden sorun enrede anlayamazsınız.
Splittersız denedim direk telefon hattını taktım modeme bir zaman sonra yıne baglantı kesildi bilgisayar kapalıykende kesılıyor modem ışıklarını takıp edıyorum.
Arıza kaydı bırakmıştım aradılar şimdi yarım saatır kesilme yok ama bu seferde internet hızı düştü değerler böyle gözüküyor kotayı geçmıştım hadı ondan düştü desem o zamanda 512 e düşmesi lazım umarım sabitlememişlerdir ben 8mbps yi tam alıyodum çıktıgından beri hiç bi kesilme olmuyodu umarım bunla alakalı degildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme