Bildirim
Turknet internetimi kapattı ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
btk diye birşey var değilmi acaba ? -
BTK ya yeni şikayetimi gönderdim. Babam dolayısıyla engelli indiriminden yararlanıyordum + 1 sene abonelikten sonra 45 liraya 16 mbit 75 akk internet kullanıyordum. Acaba indirimli kullandığım için benden kurtulmaya mı çalışıyorlar acaba diye düşünmeden edemiyorum.
İkinci arayışımda belge eksik yalanı attılar. Ben o belgeleri tekrar istemişlerdi o zaman göndermiştim şimdide gönderdim hala üst mercilere notumu ilettim deyip duruyorlar.
Ben internette 70 tl vermek istemiyorum bu durumdan btk ile kurtulamazsam nasıl kurtulabilirim? Çok madur durumdayım şuanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüketici hakem heyeti -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
tüketici hakem heyeti
Sonucun çıkması için çok bekleyece miyim? 3 gündür düzenim altüst oldu.
3 gun değil 3 ay için sonuçlanır yapcak birşey yok -
Peki teşekkürler
Bu nasıl konu anlamadım
nedspeed bulundugunuz bolgede var ise ale vermıs oldugunuz hızmetın aynısını 40 tl ye veriyor şuanki mevcut tarifeye göre -
tarihi şimdi gördüm konu hortlamış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X