Şimdi Ara

Poyraznetten diğer firmalara geçenler interneti hemen bağlandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben efsanenete geçtim ama 2 gündür internet açılmadı acaba diğer firmalara geçenlerin interneti ne kadar sürede açıldı yada durumları nedir?

• Fixnete geçtim. 15 dakikada internet deviri bitti bağlandı.
  • Netgsm geçiş yaptım 2 saat içinde kullanmaya başladım

• netgsm hızlı çalışıyor,telefonda 15dk içinde işlemler bitti, edevletten onay verdim ve dün sabah netgsm bağlantısı yapıldı.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Pişman oldum fixnete geçerim uzun sürerse bu internet açılma süreci

• Netspeed'e geçtim bir kaç saat içerisinde aktif oldu
  • Fixnet yarim saat te acildi
  • İnternetiniz açıldı mı süreç nasıl işledi ?

• Cans335 C kullanıcısına yanıt

Fixnete geçiş yaptım ben teşekkür ederim Poyraznetten diğer firmalara geçenler interneti hemen bağlandı mı? 

• 3 ay değiştiremiyor muşuz bir kere geçiş yapınca, atlantise geçiş yapanların açıldı mı hemen?
  • atlantise geçtim 12 saatte açıldı
  • Bizim poyrazda internet kesilmisti. Atlantis in islemlerini yaptik 15 dakikada acilmisti.

Fixnet diger firmalara gore daha pahalidir. Su an kampanya sebebiyle herkes gidiyor ama 6 ay sonra alacaklari ucret yuksek. 35 Mbps VDSL icin 400TL fiyati var normalde. Fiber paketleri de ayni paraya satiyorlar. Modem kirasini VDSL den dusmeleri gerekirdi. Eger VDSL ise hattiniz 400 vermek hic mantikli degil. 100 luk paketleri de 465TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 26 Eylül 2024; 16:50:56 >
  • Unzip U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için o zaman fixnete geçmek mantıklı değil yada 6 ay sonra değiştirmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Teşekkürler bilgi için o zaman fixnete geçmek mantıklı değil yada 6 ay sonra değiştirmek lazım

Aslinda 6 ay kullanilabilir. Yurt ici pingi bir tik daha yuksek ama yurt disi pingi dusuk ve kesilmeler daha az olurdu. Eskiden genel olarak kaliteli bir firmaydi. Simdi kampanyayla yigilma olunca kalite degisti mi bilmiyorum.

Onceden fiyatlari ortalamanin biraz uzerinde olurdu ama son temmuz zamlarindan sonra bana gore tercih edilemeyecek bir noktaya ulasti. 240 TL ye kullaniyordum 400 olunca ciktim. Onceki mesajimda dedigim gibi fiber-vdsl paketlerinin ayni fiyata satilmasi mantikli degil. Su anda kampanya fiyatlarina bakinca 35Mbps vdsl paket 250 TL, fiberi ise 310 TL burada modem kirasi dusulmus ama eski abonelerinde boyle bir dusus yok. VDSL kullanan abone fiberle ayni parayi oduyor.

• Atlantisnet'e geçtim. Şehir dışında olduğum için başka ISS'lere bakmadım. 2 gün sonra şehir dışından dönüp modeme PPPOE bilgilerini girdim çalıştı.

Poyraznetten diğer firmalara geçenler interneti hemen bağlandı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 26 Eylül 2024; 20:15:5 >
  • mesajı bir saat sonra gördüm hemen netgsm form doldurdum.sonra telefon ettim 10 bekledim .işlem 10 dak sürdü. yarım saat sonra poyraz internete onay verdi.o sırada net gitti geldi .işlem bitti.bütün işlem bir saatte bitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.