Şimdi Ara

internetimi kestiler lütfen acil bir akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Acil bir akıl verin bana lütfen. Kablonet internetimi kesti, modemim eski model diye. Modemim netmaster cbw-700v, eski kablonetciler hatırlar Mağaralık bir durumum yok, işimi görmeye yetiyor diye yıllardır değiştirmedim. Bugün gün boyu internet yoktu, aradım arıza kaydı oluşturdular. Yarım saat olmadı geri aradılar, modeminiz eski o yüzden kesildi internetiniz, yeni modem almak için çağrı merkezini arayın ya da internetten daha fazla para verip alın diye. Yani anlayacağınız ben modemimden memnundum ama kablonet bana yeni modem kitlemek istedi. Öncelikle böyle birşey yapmaya hakları var mı, sonuçta bu modemi onlar verdi ben gidip kendi kafamdan takmadım? Yeni modem almadan bu işi çözmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Zaten ortada pandemi var, iş yok 3 kuruşun derdindeyiz adamlar durduk yere masraf çıkarttı başıma internet işini acil çözmem lazım arkadaşlar, iş bakıyorum net lazım anlayacağınız. Çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Önce ana konuya yazdım ama oradan çözüm önerisi gelmeyince konu açtım mecbur çünkü dediğim gibi durum acil, internet iş arayışı için lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imkanınız varsa başka birinden denemek için modem getirin kurulum yapın,modem eskiyse güncelleme vs gibi sebeplerden hizmet veremiyor olabilirler
  • Koca apartmanda bir ben mi kullanıyorum anlamadım wifi listesinde hep Telekom yada Superonline çıkıyor el mahkum yeni modem siparişi verdim internetten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el de bakabilirsin uyguna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.