Şimdi Ara

Internetkafe için Asus GTX 950 mi Sapphire r7 370 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizden çıkan kartları forumda satabilirsiniz masrafınızı azaltır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberx26

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Gtx750 ti fazlasıyla yeter

şimdi yeterde 3 yıl sonra ne olacak ? Malum kafeye her sene kart alamıyoruz bunları 3 sene kullanmayı düşünüyorum. hem 750 ti hd 7850 den daha iyi değil ki elimdekini kullanmaya devam ederim.

@Junaiun

Arkadaşlar asus gtx 950 vatanda 721 tl, toplu alıcam dediğim zaman kart başı 4 tl indirim yapıyorlar. Toptancım 660 tl fiyat verdi aradaki fark azaldı. Büyük ihtimal asus strix gtx 950 alıcam. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hocam uzun sureli istiyorsanız 960 alacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek fanli olmasi isinmasi anlamina gelmiyor.Bu tarz kartlar fazla isinmadigi icin tek fan yeterli gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberx26 C kullanıcısına yanıt
    Msi alın hocam hem soğutması daha iyi hem daha uygun bunlardan dolayı msi seçmenizi öneririm.

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ama bütçeyi zorlayıp Asus Strix GTX 960 aldım, bugün siparişi geçtim hayırlısıyla salı günü elimde olur :)
  • Hayırlı olsun mekanın hangi şehirde merak ettim bu kadar masraf yapınca ?

• quote:

Eyvallah hocam ama bütçeyi zorlayıp Asus Strix GTX 960 aldım, bugün siparişi geçtim hayırlısıyla salı günü elimde olur :)

nereden aldınız acaba ?
  • İşi 50 makineye vurunca en iyisi en az güç çeken aletler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SameShits

Hayırlı olsun mekanın hangi şehirde merak ettim bu kadar masraf yapınca ?

Eyvallah sağolasın, mekanım Eskişehirde, yolunuz düşerse beklerim Vişnelik Mah. Öğretmenler Cad. Orjinal Net kafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberx26 -- 5 Aralık 2015; 14:02:01 >
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Hocam toptan alım olduğu için denge bilgisayardan aldım, hatrı sayılır indirimde yapıldı :)
  • Yolum kısmet olursa seneye yaza gelebilirim abicim. (17 yaşındayım benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum) Bir kaç akrabam var 2-3 gün kalabilirim, kısmetse yeni pc lerde Gtx 960 keyfini çıkartırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

İşi 50 makineye vurunca en iyisi en az güç çeken aletler oluyor.

Aynen aynı paraya r9 380 4 gb alabiliyordum, ama biri 190 wat tdp, diğeri 120 wat tdp, 2-3 yılda elektirik faturası baya fark eder.
  • 750 ti düşünülebilir ama düşük kalır gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

İşi 50 makineye vurunca en iyisi en az güç çeken aletler oluyor.

Aynen aynı paraya r9 380 4 gb alabiliyordum, ama biri 190 wat tdp, diğeri 120 wat tdp, 2-3 yılda elektirik faturası baya fark eder.

Aynen öyle.

Mesela GTX 750Ti muadili R7 265'e oranla 100 makinede yıl içerisinde %50 daha az güç tüketiyor.
  • SameShits S kullanıcısına yanıt
    Ahahaha kardeş amca desen bile olur ben 40 yaşındayım, eskişehire gelirsen beklerim bulamazsan burdan pm atman yeterli.
  • Sıkıntı yok, ben seni abim olarak görüyorum abicim eyvallah, seneye yaza inşallah gelirim hayırlı işler sana

• gtx 750 ti al geç hocam
  • GTX 750ti 3 sene rahat yeter sıkıntı olmaz daha fazlasına gerek yok zaten 8 ayda bir falan yeni kart çıkıyor
  • Arkadaşlar kafede hd 7850 var 750 ti ondan çok fazla performanslı değil, zaten konu kapanabilir asus strix gtx 960 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.