Şimdi Ara

İnternette bir yavaşlık mı var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten radyo bıle calamıyor zavallı dun sorun yoktu ama bugun felaket
  • Online oyun oynanmıyor, video izlenmiyor, sörf yapılmıyor. Gidiyim de single player oyun oynayım bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

internetten radyo bıle calamıyor zavallı dun sorun yoktu ama bugun felaket

ben açıyorumda dosya inmiyor
  • Ulan çıkalım yürüyüşe beee....Bu ne ARABLAR ALLAH BELANIZI VERSİN..

Ne bir şey izliyorum ne bişey indirebiliyorum..ALlah canınızı alsın hepinizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 3 Haziran 2009; 13:30:50 >
  • Rezillik...
  • haha ttnete küfür edebileceğim bir konu daha evet kardeşim benimkide yavaş ttnet defol git bunlara her ay babamın verdiği 50 lira haram olsun interneti bağlatmak için 2 gün aç kaldıgım haram olsun allah belanızı versin soyunuz sopunuz kurusun kafanıza telefon direği düşsün cehennemin dibini boylayın adi şerefsizler tüm fiber optik internet kabloları sizin ve sülalenizdeki insanlara
  • ne youtube dan nede başka bi yerden video izlenebiliyor bu yavaşlıktan sitelerin bazılarına hiç girilmiyor
  • ne zaman normal hıza ulaşabildiki
  • biraz önce turk telekomdan aradılar. fatura yı mail atalım mı diye sordular. keşke deseydim internete gireiyorum ki faturama bakayım. önce neti hızlandırın deseydim. tüh.
  • evdeki yavaşta ama babamın tükkanda özel bir tarife var ()
    yavaşlık dinlemiyo yerine göre 600 le indiriyo 5 dakkada oyun indirdiğimi bilirim
  • Daha demin 107 kb ile dosya indiriyordum.Bir daha indireyim dedim gittikçe düştü.

60
    50
    30
    20
    10
    3-5 arası gidip geliyor şimdi.Tüm programım dağıldı ya lanet olsun!
  • Şaka mı bu yaDüştükçe düşüyor.0.00 a bile düştü

İnternette bir yavaşlık mı var?
  • berbat durumda net ne zaman iyi oldu ki. yurtdışına ulaşmak zaten mümkün değil üstüne yurtiçi sitelere dahi girmiyor. DH yarım saatte açılıyor. bravo tt bravooooooooooooooooooooooo

• Arkadaşlar Araplara neden kötü laf söylüyorsunuz? Arap asıllı biri mi aldı Telekomu? Aldı diyelim niye araplara küfür ediyorsunuz. Telekom satılmadan önce Türklerin elindeydi ozaman çok mu iyidi? Niye ozaman Türklere laf etmiyodunuz da şimdi böyle oldu? Yazık yani, internetimden bende memnun değilim ama birinin yaptığı kötü hizmet yüzünden bir millete, hatta müslümanlığın doğduğu bir millete böyle laflar etmek...
  • PC'yi kapatıcam artık.
  • kesinlikle yavaşlık var.2 gündür acayip yavaş internet
  • Googl3 10 Dk'da Açılıyo
  • hehehe böyle sorunlar sadece sizde değil, yurt geneli olunca süper eğlenceli oluyor.. :D:D:D
  • 1.3 le oyun indiriyorum. 1 ay kaldı.
  • satarsan araba böyle olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.