Şimdi Ara

İnternette ne satarsam çok iyi satış yaparım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

usta bunu kesin ir cevabı olsaydı millet kendi satardı akıledeceksin bu tür şeyleri

aynen öyle...

yorum için teşekkürler
  • Hocam tam bir bilgim yok google gittigidiyor vergi yazarsanız yeterli bilgiye ulaşırsınız.
  • fatura kesebileceksen vergisini de ödeyebileceksen yap, yoksa hiç kaşınma, faturasız satış yapan herkesi oyuyorlar bu ara, 2 kuruş para kazanıyim dersin katlarcasını ceza olarak ödersin
  • arkadaşların dediği gibi artık herşeyin takibini yapıyorlar vergiden başın ağrıyabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnestoChem

quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

işlenmemiş organik ürün,manda boynuzu,kemik ,abolone kabuğu,bağa vb... ya tutarsa

işlenmemiş organik ürün olabilir ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim yorum için teşekkürler

işlenmemiş organik ürün derken gıda sektörü değil saydığım malzemeler. saydıklarımı mahalle arası dükkan tutup asıl satışı netten bu benim planım tek netten satışa ben karşıyım,ilerde netten satışları denetliyorlar diye biliyorum ilerde çok canı yanan çıkıcak vergisiz satış yüzünden .kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Ufak bir sermaye ilewww.gidaambari.com dan gıda ürünleri satabilirsin. Yöresel ürünler özellikle çok ilgi çekiyor. En çok ilgi çekenler sırasıyla, zeytin yağı, bal, salça, kars kaşarı, 42 numaralı tirebolu çayı ve organik ürünler diye gidiyor. Google analytics raporuna göre yazıyorum bunları.

Google analyticsten nasıl bakılıyor? sıralamayı nasıl öğrenebiliriz. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sitede yöneticiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ag67

Hocam tam bir bilgim yok google gittigidiyor vergi yazarsanız yeterli bilgiye ulaşırsınız.

Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

fatura kesebileceksen vergisini de ödeyebileceksen yap, yoksa hiç kaşınma, faturasız satış yapan herkesi oyuyorlar bu ara, 2 kuruş para kazanıyim dersin katlarcasını ceza olarak ödersin

bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

arkadaşların dediği gibi artık herşeyin takibini yapıyorlar vergiden başın ağrıyabilir

bilgilendirme için teşekkür ederim Ayrıca Roma Takımını severim kaç defa yatırmasına rağmen yinede severim.
  • quote:

quote:

quote:

işlenmemiş organik ürün,manda boynuzu,kemik ,abolone kabuğu,bağa vb... ya tutarsa

işlenmemiş organik ürün olabilir ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim yorum için teşekkürler

işlenmemiş organik ürün derken gıda sektörü değil saydığım malzemeler. saydıklarımı mahalle arası dükkan tutup asıl satışı netten bu benim planım tek netten satışa ben karşıyım,ilerde netten satışları denetliyorlar diye biliyorum ilerde çok canı yanan çıkıcak vergisiz satış yüzünden .kolay gelsin

Söylediklerinde haklısın zaten dükkan olmadan netten satış yapmanın bir mantığı yok diye düşünüyorum. Yani sıcak satış yapacağın bir dükkan ve bunun yanındada netten satışlar olmalı diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ufak bir sermaye ilewww.gidaambari.com dan gıda ürünleri satabilirsin. Yöresel ürünler özellikle çok ilgi çekiyor. En çok ilgi çekenler sırasıyla, zeytin yağı, bal, salça, kars kaşarı, 42 numaralı tirebolu çayı ve organik ürünler diye gidiyor. Google analytics raporuna göre yazıyorum bunları.

Google analyticsten nasıl bakılıyor? sıralamayı nasıl öğrenebiliriz. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sitede yöneticiyim :)

Bilgilendirme çok yararlı oldu benim açımdan çok sağol Ortalama satış miktarları ne kadardır? Çok özel değilse en çok satan ürünlerin satış miktarlarını öğrenebilirmiyim? Mesela 42 numaralı tirebolu çayı ayda ortalama ne kadar satıyor ?Adet olarak verebilirsen sevinirim vb.... bu istatistikler kafamda bazı şeylerşn şekillenmesi açısından önemli olacak benim açımdan. Çünkü bu gibi ürünlerde stok yapmadan satış yapmak riskli diye düşünüyorum. Yararlı bilgilerin için çok teşekkür ederim.

• arkadaşım merhaba.bende aynı işi yapmak istiyorum araştırma içerisindeyim.öncelikle reklama gerek yok bence.sen e ticaret sitesi değilsin ki reklam yapıp güven vermeye çalışasın.yapacağın şey bir toptancıyla anlaşıp ucuz mal bulmak ve gittigidiyor sahibinden.com gibi sitelerden piyasa fiyatının biraz altında vererek malı satmak.vergi konusuna gelince araştırmalarımın sonucuna göre maliyeye gidip vergi mükellefi olmak istediğini söylüyorsun malı gönderdiğin kişiye faturada yolluyorsun böylrce maliye kapını çalmıyor.bir de 10 15 liralık değilde 50 lira üstü birşey satmak lazım bence.çünkü alacak kişi kargo ücreti de vereceği için 10 liralık şeye 5 lira kargo vrmez.ama 50 liralık şeyde 5 lira batmaz.kardeş ben 19 yaşındayım kaç yaşındasın bilmiyorum,bu işi bende ciddi ciddi düşünüyorum.sana msn adresimi pm atıyım istersen yazışalım bilgilerimiz paylaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: medenii

arkadaşım merhaba.bende aynı işi yapmak istiyorum araştırma içerisindeyim.öncelikle reklama gerek yok bence.sen e ticaret sitesi değilsin ki reklam yapıp güven vermeye çalışasın.yapacağın şey bir toptancıyla anlaşıp ucuz mal bulmak ve gittigidiyor sahibinden.com gibi sitelerden piyasa fiyatının biraz altında vererek malı satmak.vergi konusuna gelince araştırmalarımın sonucuna göre maliyeye gidip vergi mükellefi olmak istediğini söylüyorsun malı gönderdiğin kişiye faturada yolluyorsun böylrce maliye kapını çalmıyor.bir de 10 15 liralık değilde 50 lira üstü birşey satmak lazım bence.çünkü alacak kişi kargo ücreti de vereceği için 10 liralık şeye 5 lira kargo vrmez.ama 50 liralık şeyde 5 lira batmaz.kardeş ben 19 yaşındayım kaç yaşındasın bilmiyorum,bu işi bende ciddi ciddi düşünüyorum.sana msn adresimi pm atıyım istersen yazışalım bilgilerimiz paylaşalım

Dediklerinde haklısın medenii ama bu işi yapmak istiyorsan bir tane e-ticaret siten ve sıcak satış yapacağın yerin hazır olması lazım. Bu benim kişisel düşüncem.Yorumların için teşekkür ederim. Sen ne satmayı düşünüyorsun? Ben 34 yaşındayım. Yorumların için teşekkür ederim.

• 34 yaşındaysanız abi diyeyim:)ben ne satacağıma karar vermedim.ucuz bir mal bulup fazlaca alıp satmayı düşünüyorum.fazla alırsam daha ucuza alırım diye düşünüyorum.e ticaret sitesi ürün çeşitlenirse,malları bulmada sıkıntı çekmeyecek duruma gelince yani biraz oturunca işler ozaman düşün derim ben.vergi mükellefi olmıyınca maliyecilerin gözüne batıyormuşsun mutlaka.o yüzden maliyeciye gidip 50-60 liraya evi adres gösterip vergi mükellefi olabiliyormuşsun.umarım başarılı olursun abi
  • quote:

quote:

arkadaşım merhaba.bende aynı işi yapmak istiyorum araştırma içerisindeyim.öncelikle reklama gerek yok bence.sen e ticaret sitesi değilsin ki reklam yapıp güven vermeye çalışasın.yapacağın şey bir toptancıyla anlaşıp ucuz mal bulmak ve gittigidiyor sahibinden.com gibi sitelerden piyasa fiyatının biraz altında vererek malı satmak.vergi konusuna gelince araştırmalarımın sonucuna göre maliyeye gidip vergi mükellefi olmak istediğini söylüyorsun malı gönderdiğin kişiye faturada yolluyorsun böylrce maliye kapını çalmıyor.bir de 10 15 liralık değilde 50 lira üstü birşey satmak lazım bence.çünkü alacak kişi kargo ücreti de vereceği için 10 liralık şeye 5 lira kargo vrmez.ama 50 liralık şeyde 5 lira batmaz.kardeş ben 19 yaşındayım kaç yaşındasın bilmiyorum,bu işi bende ciddi ciddi düşünüyorum.sana msn adresimi pm atıyım istersen yazışalım bilgilerimiz paylaşalım

Dediklerinde haklısın medenii ama bu işi yapmak istiyorsan bir tane e-ticaret siten ve sıcak satış yapacağın yerin hazır olması lazım. Bu benim kişisel düşüncem.Yorumların için teşekkür ederim. Sen ne satmayı düşünüyorsun? Ben 34 yaşındayım. Yorumların için teşekkür ederim.
    birde ben bu işi küçük çapta yapmayı düşünüyorum.biryerden ufak bir gelirim olsun diye.ama baktım işler iyi gidiyor ozaman belki daha çok yönelirim

• quote:

34 yaşındaysanız abi diyeyim:)ben ne satacağıma karar vermedim.ucuz bir mal bulup fazlaca alıp satmayı düşünüyorum.fazla alırsam daha ucuza alırım diye düşünüyorum.e ticaret sitesi ürün çeşitlenirse,malları bulmada sıkıntı çekmeyecek duruma gelince yani biraz oturunca işler ozaman düşün derim ben.vergi mükellefi olmıyınca maliyecilerin gözüne batıyormuşsun mutlaka.o yüzden maliyeciye gidip 50-60 liraya evi adres gösterip vergi mükellefi olabiliyormuşsun.umarım başarılı olursun abi

medeni değerli yorumların için çok teşekkür ederim dediklerine katılıyorum. Benim kafamda bazı şeyler kesinleşti ama pazarlıyacağım ürünleride daha düşünüyorum. Biraz maddi anlamdada düzeltirsem. Bir Çok şeyi rayına oturtmuş olacağım. Bir ara bende evi göstermeyi düşündüm.Ama evin kontratında ablamın imzası var . Belki bu sorun olabilir.Çünkü bu durumda göstersem acaba sıkıntı yaratırmı bilemiyorum. Tekrar değerli yorumların için Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

34 yaşındaysanız abi diyeyim:)ben ne satacağıma karar vermedim.ucuz bir mal bulup fazlaca alıp satmayı düşünüyorum.fazla alırsam daha ucuza alırım diye düşünüyorum.e ticaret sitesi ürün çeşitlenirse,malları bulmada sıkıntı çekmeyecek duruma gelince yani biraz oturunca işler ozaman düşün derim ben.vergi mükellefi olmıyınca maliyecilerin gözüne batıyormuşsun mutlaka.o yüzden maliyeciye gidip 50-60 liraya evi adres gösterip vergi mükellefi olabiliyormuşsun.umarım başarılı olursun abi

medeni değerli yorumların için çok teşekkür ederim dediklerine katılıyorum. Benim kafamda bazı şeyler kesinleşti ama pazarlıyacağım ürünleride daha düşünüyorum. Biraz maddi anlamdada düzeltirsem. Bir Çok şeyi rayına oturtmuş olacağım. Bir ara bende evi göstermeyi düşündüm.Ama evin kontratında ablamın imzası var . Belki bu sorun olabilir.Çünkü bu durumda göstersem acaba sıkıntı yaratırmı bilemiyorum. Tekrar değerli yorumların için Teşekkür ederim.

rica ederim abi.benim içinde en büyük sorun ne satacağım.ve nereden ucuza bulabileceğim.ticarette alırken kazanırsın derler.bir de şöyle bir korkum var.toptancı piyasayı anlamadığım için pahalıdan verir diye korkuyorum.bir de koniks diye bir forum var.iş dünyasındakilerin bilgi paylaşımı yaptığı yer.ordan da bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.umarım işini dürüstçe yapan herkes başarılı olur bol kazanır...

• bu insanlar cokmu saf yoksa benmi cok geri gorusluyum, kelin merhemi olsa kendi basina surermis. Burdan gelecek fikirle aninda kazanacak tek bir seyin olur - para asla hafife alinacak kadar kolay kazanilmaz gerceği... , ayni sekilde kaybedecek üc seyin olur ,cok degerli zamanin, calisma sevkin ve elindeki uc kurus birikmisin. daha real dusun, ve en onemlisi özgün ol, kibrit copu satarak zengin olabilirsin tabiki onu sen urettiysen,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim abi.benim içinde en büyük sorun ne satacağım.ve nereden ucuza bulabileceğim.ticarette alırken kazanırsın derler.bir de şöyle bir korkum var.toptancı piyasayı anlamadığım için pahalıdan verir diye korkuyorum.bir de koniks diye bir forum var.iş dünyasındakilerin bilgi paylaşımı yaptığı yer.ordan da bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.umarım işini dürüstçe yapan herkes başarılı olur bol kazanır...

Koniksi bende takip ediyorum. Ne satacağını iyi düşünmen gerekir. Ayrıca Toptancı içinde çok iyi fiyat araştırması yapıp tahminimce karşındakine daima ondan alacağın imajını verirsen daha ucuza mal edilebilir diye düşünüyorum. Değerli düşüncelerin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: amashe

bu insanlar cokmu saf yoksa benmi cok geri gorusluyum, kelin merhemi olsa kendi basina surermis. Burdan gelecek fikirle aninda kazanacak tek bir seyin olur - para asla hafife alinacak kadar kolay kazanilmaz gerceği... , ayni sekilde kaybedecek üc seyin olur ,cok degerli zamanin, calisma sevkin ve elindeki uc kurus birikmisin. daha real dusun, ve en onemlisi özgün ol, kibrit copu satarak zengin olabilirsin tabiki onu sen urettiysen,

Fikir almak iyidir amashe değerli yorumların için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.