Şimdi Ara

İnternette ne satarsam çok iyi satış yaparım? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ErnestoChem

Çok büyük yatırım gerektirmeden iyi kazanç sağlıyacağınızı düşündüğünüz fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir ara kozmetik düşündüm.Depo etme şansım yok sipariş aldıkça karşı taraftan alıp kargoya verip göndermeyi düşünüyorum. İyi Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

telefon takasi yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 1 güne özel tek ürünlerin satıldığı site flan olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

Orijinalden alıntı: ErnestoChem

Çok büyük yatırım gerektirmeden iyi kazanç sağlıyacağınızı düşündüğünüz fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir ara kozmetik düşündüm.Depo etme şansım yok sipariş aldıkça karşı taraftan alıp kargoya verip göndermeyi düşünüyorum. İyi Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

telefon takasi yap

O biraz sıkıntılı bir olay yinede tavsiyelerin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

bence 1 güne özel tek ürünlerin satıldığı site flan olabilir...

Güzel düşünce aslında yapılabilir amainsanların tek ürün için kargo ücretini ödeyip ödememe gibi bir durum ortaya çıkıyor. yani örneğin 10 tl lık bir ürün için 7-8 tl kargo parasıın kimse vermek istemez. Ayıptır söylemesi az önce evin ihtiyacı olan bir ürün satın aldım. Fiyatı 194 TL Bunun için 13 TL kargo ücreti ödedim. Çok düşündürdü fiyat gerçekten yüksek olunca beni düşündürdü. Ama baya araştırdım kargoyla birlikte daha ucuza bulamadım. Yararlı bilgilerin için teşekkür ederim.
  • Bu devirde öyle internetten iş yapmak kolay değil, çünkü bu işi şirket olarak yapıyorlar, ciddi paralar dönüyor bu sektörde. Başimda ygs lys derdi olmasa büyük planlarım var benimde uygulamak istediğim bu iş ile ilgili. Sana tek tavsiyem olmayanı bul ve sat. Özel olanı, bulunmayanı bul sat. Ucuza satmak önemli değil, bulunmayanı satmak önemli, örneğin: A ürünü senin sitende 100 liraya olsa, sen hiç para kazanmadan bu fiyata satsan, ayni ürün Hızlıal.com da 110 lira olsa ordan alırım. Bunun adı "güven". Bir önemli nokta da müşteri hizmetleri. Sana müşteri gerek mail ile gerekse telefon ile anında ulaşıp bilgi alabilmeli. (Bknz. Pazarland) adamlar müşteri memnuniyetine önem verdikleri için forumda prestijleri çok yüksek, alışveriş yapmadım ama ben bile kefil olurum adamlara her türlü.

umarım söylediklerim faydalı olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

Bu devirde öyle internetten iş yapmak kolay değil, çünkü bu işi şirket olarak yapıyorlar, ciddi paralar dönüyor bu sektörde. Başimda ygs lys derdi olmasa büyük planlarım var benimde uygulamak istediğim bu iş ile ilgili. Sana tek tavsiyem olmayanı bul ve sat. Özel olanı, bulunmayanı bul sat. Ucuza satmak önemli değil, bulunmayanı satmak önemli, örneğin: A ürünü senin sitende 100 liraya olsa, sen hiç para kazanmadan bu fiyata satsan, ayni ürün Hızlıal.com da 110 lira olsa ordan alırım. Bunun adı "güven". Bir önemli nokta da müşteri hizmetleri. Sana müşteri gerek mail ile gerekse telefon ile anında ulaşıp bilgi alabilmeli. (Bknz. Pazarland) adamlar müşteri memnuniyetine önem verdikleri için forumda prestijleri çok yüksek, alışveriş yapmadım ama ben bile kefil olurum adamlara her türlü.

umarım söylediklerim faydalı olur..

Farklı olmak gerekli zaten farklı ürünler satılabilir. Güven meselesini belirli bir zaman geçtikten sonra ortadan kaldırılabilir. Değerli açıklamaların için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

fatura kesebileceksen vergisini de ödeyebileceksen yap, yoksa hiç kaşınma, faturasız satış yapan herkesi oyuyorlar bu ara, 2 kuruş para kazanıyim dersin katlarcasını ceza olarak ödersin

+1

kesinlikle katılıyorum GG den 3.000 tane abercrombie sweat satan bir arkadaş vardı forumlarda 55.000 tl gibi bir ceza kesmişler,arabayı sattım yetmedi,kredi çekip ödeyeceğim diyordu.
  • İnternette müşterilerin en çok tercih ettikleri ürünler;

Bilişim ürünleri
    Kozmetik ürünleri
    İlgi çekici nadir bulunan ürünlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.