Şimdi Ara

internette sizdede sorun varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün internette bir gariplik var bende. Kablonet kullanıcısıyım. Bazı sitelere (yurtiçi, yurdışı) giriyor, bazılarında anında sayfa görünemiyor yazısı çıkıyor. Firefox kullanıyorum ama explorerda da aynı şey oldu. Her ihtimale karşı virüs ve spy taraması yaptırdım ama bişey bulamadı. Sorun sanırım hatlarla ilgili. Örneğin rap*id'den dosya indirmeye çalışıyorum. İlk sayfaya giriyor, ama bir türlü download yapamıyorum. Şifreli sayfaya girmiyor. Hüriyet.com'a hiç giremedim. Ama buraya rahatlıkla girdim. Aynı sorun sizde de varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcquaDi_Gio -- 21 Mayıs 2007; 20:59:54 >

• Sorun hattansa bile muhtemelen bölgesel. Kablo internetimde benzer bir sorunla karşılaşmadım. Durum uzun süredir devam ediyorsa 444 0 126 numaralı Türksat Kablo müşteri hizmetlerine durumu bildirmen iyi olacaktır...
  • Çok ilginç bir sorun ve hala devam ediyor. Download maneger da yüklü downloadları da başlatamadım. İstediğine giriyor, istediğine girmiyor. Ama dediğiniz gibi sorun sizde yoksa heralde bölgesel. Açıkcası teknk servisi pek aramak ta istemiyorum. Tek yaptıkları modemi kapat, ağı serbest bırak demek. Yarın da sorun devam ederse mecburen arıyacağız artık. Taşekkürler
  • Bende kablonet kullanıcısıyım anormal bir yavaşlık bende de söz konusu..Yarını bekleyeceğiz...
  • Sorunu çözdüm. Kullandığım DNS sunucusu sorunluymuş. Aynı sorunu yaşayan varsa DNS sunucusunu otomatik seç seçeneğini işaretleyin.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.