Şimdi Ara

internette sorunmu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette aşırı bir kasılma var youtube sürekli 144p de sayfalar geç açılıyor genel bir sorunmu yoksa sadece bendemi böyle anlamadım

• camaro88 C kullanıcısına yanıt
    Hız testi yaptın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camaro88

nette aşırı bir kasılma var youtube sürekli 144p de sayfalar geç açılıyor genel bir sorunmu yoksa sadece bendemi böyle anlamadım

Genel bir sorun olup olmadığını sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Sorun genel ise çözülmesini bekleyin. Sorun sizdeyse de yardımcı olacaklardır.. Detaylı bilgi olmadığından (hızınız, ping oranınız, artalanda interneti etkileyen uygulamalar vb.) sağlıklı bir şekilde yardımcı olamayacağız.
  • Modem arayüzünden hat değerlerini yaz bakalım.
  • ttnet kullanıcıysa trafik var eğer değilsen bilmiyorum
  • Zerdova kullanıcısına yanıt
    hız testi yaptım sıkıntı yok pingde iyi müşteri temsilcisiyle konuştum oda sorun gözükmüyor diyor başka ne olabilir delirmek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

ttnet kullanıcıysa trafik var eğer değilsen bilmiyorum

superonline kullanıyorum ama oda ttnet altyapısı kullanıyor diye biliyorum 2 veya 3 gün önce tam hatırlamıyorum ama süper indirme hızım vardı dün geceden beri yerlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: camaro88

quote:

Orijinalden alıntı: winneras

ttnet kullanıcıysa trafik var eğer değilsen bilmiyorum

superonline kullanıyorum ama oda ttnet altyapısı kullanıyor diye biliyorum 2 veya 3 gün önce tam hatırlamıyorum ama süper indirme hızım vardı dün geceden beri yerlerde

SüperOnline kendi alt yapısını kullanıyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.