nette aşırı bir kasılma var youtube sürekli 144p de sayfalar geç açılıyor genel bir sorunmu yoksa sadece bendemi böyle anlamadım
camaro88C
kullanıcısına yanıt
Hız testi yaptın mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: camaro88
nette aşırı bir kasılma var youtube sürekli 144p de sayfalar geç açılıyor genel bir sorunmu yoksa sadece bendemi böyle anlamadım
Genel bir sorun olup olmadığını sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Sorun genel ise çözülmesini bekleyin. Sorun sizdeyse de yardımcı olacaklardır.. Detaylı bilgi olmadığından (hızınız, ping oranınız, artalanda interneti etkileyen uygulamalar vb.) sağlıklı bir şekilde yardımcı olamayacağız.
Modem arayüzünden hat değerlerini yaz bakalım.
ttnet kullanıcıysa trafik var eğer değilsen bilmiyorum
Zerdova
kullanıcısına yanıt
hız testi yaptım sıkıntı yok pingde iyi müşteri temsilcisiyle konuştum oda sorun gözükmüyor diyor başka ne olabilir delirmek üzereyim
quote:
Orijinalden alıntı: winneras
superonline kullanıyorum ama oda ttnet altyapısı kullanıyor diye biliyorum 2 veya 3 gün önce tam hatırlamıyorum ama süper indirme hızım vardı dün geceden beri yerlerde
superonline kullanıyorum ama oda ttnet altyapısı kullanıyor diye biliyorum 2 veya 3 gün önce tam hatırlamıyorum ama süper indirme hızım vardı dün geceden beri yerlerde
SüperOnline kendi alt yapısını kullanıyor ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme