Merhaba Arkadaşlar Ben 2 gün önce bir sorunla karşılaştım ve hala devam ediyor. Bilgisayarda normalde ne bir takılma ne bir yavaşlama var. Ne zaman tarayıcıyı açıp internete girsem mesela bir video açsam tarayıcı üzerinden, hem ses takılıyor, sesler patlıyor, görüntü donuyor,takılıyor, yan sekmede bir link açınca bunlar iyice artıyor. Ben bilgisayardan yada tarayıcıdan şüphelendim başka tarayıcılarda denedim yine aynı sorun vardı. Ama oyun felan oynarken hiçbişey yok normal rahatca oynatıyor, ne bir takılma ne bir donma ne bir ses patlaması var. Bu sorunun çözümünü bilen ve yazan olursa çok sevinirim.
3. a. Bilgisayarda hiç bir şey açık değilken görev yöneticinizi açın. İşlemler, performans, performans ekranından kaynak izleyiciyi açıp, genel, cpu, bellek, disk, ağ tam ekran, okunaklı ekran görüntülerini alınız. 3. b. Bu defa web tarayıcınızı açarak yukarıda aldığınız ekran görüntülerini tekrar alıp hepsini toplu bir şekilde gönderiniz durumu değerlendirelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme