nasıl doktorluk degil ya. o kadar bekledim diyorsun sırf utandıgın için.
eet utandıgım için ama neden. hiç bi kız la adam gibi muhabbetım yoktur. hiç bi kızla dolasmamısımdır böyle durumda utanmamaktan baska ne yapılabilir .
neden yok? okulunsa sınıfında kız yok muydu? kendini açman lazım. bu kötü birşey degil. oda insan modern çağdayız her meslekte birebir bayanlarla ilişkiye gireceksin doktorda olsan hastalarla hemşirelerle-ögretmen olsanvelilerle ögrencilerle-milletvekili olsan halkla vs. vs. saymaya bile gerek yok biran önce açılman lazım. ne kadar önce açılırsan o kadar karına. büyük bir olasılık asosyal bilgisayar manyağı bir tipsin.degişmen gerekiyor. bütün gün oynadıgın internetin sana faydası yok
Cesaret gelmesi lazım Ben mesela Kro Gbi Bakarım Kızlara Arkadaş korktu benden valla
hitabet kurslarına git faydasını görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Onların da tuvalette çatlata çatlata mçtıklarını aklına getir. Bir kızla konuşurken, önünden geçerken, arkasından geçerken, bakışırken. Hep bunu aklında bulundur. Onlarında fosur fosur osurduğunu bulundur aklında. Bir insan günde 14 defa osurur. Kız olsun erkek olsun farketmez herkes haşırdata huşurdata yapar bu işi.
Senin yapacağın şey sadece şu yukarıdakileri aklında bulundurmak. O zaman aslında hepinizin aynı seviyede olduğunuz hep aklının köşesinde olacak.
Evet kesinlikle işe yarıyor çünkü spikerlerin kullandığı bir yöntemdir bu yukarıdaki.
+ çoğunun beyninin seninkinden daha az çalıştığını da aklından çıkarma
ZUHAHAHAHA MUHAHAHA hasırdata husurdata
20 Yaşındayım 12-13 Yaşındayken Kızlardan Çok Utanırdım Bırak Konusmayı Yüzlerine Bakamazdım. 14 Yaşında Bi Açıldım O Açılış Şimdi İstediğim Kızla Çok Rahat Bi Şekilde İLetişime Geçebilirim Hiç Kasmam. Nie Kasacam Onlar Üstün Varlıklarmı Sanki ? Sıradan İnsanlar
Psikolog sanki bedava yahu. Adam nerden para bulucakta gidicek, ailesine zaten diyemez.
Kardeşim, en önemli şey karşındakini kendinden üstün görmemek. Kadın olsun erkek olsun küçümseyerek bak, herşey düzelir. Fazla da ileri gitme bu sefer egoist olursun
Şöyle çok beğendiğin, yanına yaklaşamadığın bir kızı gözlemle, kesin bir hayvanlığını bulursun, ya ayı gibi güler ya da yüzsüz biridir ne biliyim. Bak işte yani görüceksinki hiçkimse gözünde büyüttüğün kadar değil.
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Kızlarda Senin Benim Gibi Bir İnsan Ne Artıları Var Boşver Ne Çekineceksin Ya Onlar Senden Çekinsin
İşte budur
quote:
Orjinalden alıntı: osstation
Psikolog sanki bedava yahu. Adam nerden para bulucakta gidicek, ailesine zaten diyemez.
Kardeşim, en önemli şey karşındakini kendinden üstün görmemek. Kadın olsun erkek olsun küçümseyerek bak, herşey düzelir. Fazla da ileri gitme bu sefer egoist olursun
Şöyle çok beğendiğin, yanına yaklaşamadığın bir kızı gözlemle, kesin bir hayvanlığını bulursun, ya ayı gibi güler ya da yüzsüz biridir ne biliyim. Bak işte yani görüceksinki hiçkimse gözünde büyüttüğün kadar değil.
sigortayla psikiyatri bedava özel hastanelerde 40-100 ytl fark alıyorlar. bu kadar maddi güçleri yoksa interneti kapatmakla olaya başlaayabilirler
ailenin maddi durumu nedir,seni çok mu şımartırlar?
arkadaşım sana senin iyiliğin için bir tavsiye.anladığım kadarıyla çalışmıyorsun.en yakın zamanda bir fırsata gir hatta sömestırda bile.iş insanı gerçekten çok sosyalleştiriyo.oraya buraya möüşteriye gidiyorsun.muhabbet sohbet.herşey senle ilgili oluyor.gerçekten en gerçekçi yöntem bu ve en doğalı.dinle beni sen
quote:
Orjinalden alıntı: matters
ailenin maddi durumu nedir,seni çok mu şımartırlar?
konuyla ne alakası var anlayamadım şımartma felan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme