Şimdi Ara

İnternetteki Bazı Sitelere Giremiyorum!! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam donanım haber ben internetten bazı sitelere giremiyorum!!! başkalarına sorduğumda aynı anda onlar girebiliyo fakat ben girdiğimde sunucu bulunamıyor diyor!!!! neden acaba????

• hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Başka tarayıcılar ile (mozilla firefox,opera) denedin mi?
  • bazı siteler MAHKEME KARARIYLA KAPATILAN SİTELER dir muhtemelen
    ve o sitelere DNS ayarlarını değiştiren herkes girebilir sen DNS ayar yaparsan girebilirsin
    benim tahminim budur yani tarayıcı tercihi bu durumlarda pek geçerli değildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Başka tarayıcılar ile (mozilla firefox,opera) denedin mi?

ie Mozilla opera hepsiyle denedim hiç biriyle girmiyo anlamadım gitti :S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycocophoenix

bazı siteler MAHKEME KARARIYLA KAPATILAN SİTELER dir muhtemelen
    ve o sitelere DNS ayarlarını değiştiren herkes girebilir sen DNS ayar yaparsan girebilirsin
    benim tahminim budur yani tarayıcı tercihi bu durumlarda pek geçerli değildir...

yoo yoo mahkeme kararıyla değil arkadaşlarımın hepsi giriyo bu siteye fakat bazenleri ben giremiyorum arada bi giriyo sonra hiç girmiyo!!!!
  • selam oncelikle ayni sorun gecen sene bendede olmustu bende aveanın sıtesıne gıremıyordum beyaz ekran acılıp kalıyordu tune up ve ad ware ıel tarttım sonra duzeldi kusrua bakma belki programalrin ismini tam yazamadim ama yınede ısıne yarasa ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.