Geçenlerde internette gezerken rastladım fırsatbufırsat.com adı altında bi site mevcut. Bu sitede indirimli akşam yemekleri otel rezervasyonları vs. ler yer alıyor.Ödeme internet sitesine yapılıyor karşılığında üzerinde 13 haneli numara yazan sanal bi çek oluşturuluyor ve o çekjle rezervasyon yaptığımız yere gidip hizmetten yararlanıyoruz..
Benim aklıma bu olay tam yatmadı
Acaba daha önce yararlanmış olan arkadaşlar varmı..
Bu işlem güvenilirmidir
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
up
yokmu bi cevap
bu siteyi bilmiyorum fakat farklı fırsat sitelerinden çok alışverişim oldu ve sıkıntı yaşamadım
firsatbufirsat.com son zamanlarda büyük bir furya haline dönüşmüş fırsat sitelerinin fırsatlarını topluca yayınlayan bir site. Tamamen güvenilir bir altyapısı var. Ancak bu site fırsat anlaşması yapmıyor, fırsat anlaşması yapan sitelerin fırsatlarını yayınlıyor. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapablirsiniz.
evet asıl fırsat anlaşması yapanlar grupanya , grupfoni , sehirfırsatı benim en çok kullandıklarım. Bu sitelerden 10larca alışverişim oldu hiçbir sorun çıkmadı.Aynen o aldığınız kodu işletmeye veriyorsunuz olup bitiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: gurleryilmaz
firsatbufirsat.com son zamanlarda büyük bir furya haline dönüşmüş fırsat sitelerinin fırsatlarını topluca yayınlayan bir site. Tamamen güvenilir bir altyapısı var. Ancak bu site fırsat anlaşması yapmıyor, fırsat anlaşması yapan sitelerin fırsatlarını yayınlıyor. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapablirsiniz.
reklamları izlediniz, şimdi mikrofonlarımızı diğer üyelere uzatıyoruz.