Şimdi Ara

internetteki pdf dosyasını kaydetmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
67.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de kasmaya gerek yok.ekran görüntüsü alıcaksın print screen ile,bu resmi jpg olarak kaydedeceksin ve abby fine reader bigi programlarla istediğini yapacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

bence de kasmaya gerek yok.ekran görüntüsü alıcaksın print screen ile,bu resmi jpg olarak kaydedeceksin ve abby fine reader bigi programlarla istediğini yapacaksın

bencede öyle daha kolay ekran resmi al ve jpg to word programları ile word bile yaparsın
  • Tamam arkadaşlar öyle yapacam.Hepinize cok teşekkür ederim ilgilendiğinz için.Artık bi şekilde bişeyler yapacam.Print scree olayını yaptım ama sayfalar ya cok büyük yada kücük okunmuyor cıkıyor.Ama tavsiyeleriniz içn teşekkür ederim.Ayrıca nihat1551 arkadaşımın tavsiyesine uyacam ve denemeleri çözecem.Umarım iyi geçer sınavım.Tekrardan teşekkür ederim
  • PRİNTSCREEN OLAYINI PAİNTLE YAPIYORSAN YAPMA

HardCopy Pro PROGRAMINI KULLAN VE SADECE İSTEDİĞİN YERİN RESMİNİ ÇEK
  • Arkadaşlar çözümü buldum.Arzu eden var ise paylaşayım
  • Anadolu üniversitesi öğrencisiyim ve her türlü belgeye erişimim var. Tam olarak ne istediğini bi söylemedin ki yardım edelim...
  • sen anlamamışsın.sitede geçmiş senelere ait sorular var ya,onları görmek için devamlı siteye girmek istemiyor.belki pdf olarak kaydetcek,internet olmaksızın çözecek belki de yazıcıdan çıktısını alacak
    Az sonra mesajı editliyorum,ufak bir kılavuz hazırladım
  • Bu kılavuz Flash Paper formatında web sitelerine eklenmiş dosyaları bilgisayarınıza nasıl PDF formatında çevirebileceğinizi anlatıyor.
    Öncelikle sahip olmamız gereken yazılımları bulalım.
    1-Macromedia FlashPaper 2
    Trial versiyondur.Adobe’un sitesinde indirmek için üye olmak gerekiyor,o yüzden rapide kendim yükledim.Link burada
    http://rapid+share.com/files/102877588/FlashPaper2Installer.exe.html
    2-Adobe Acrobat Reader
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=638
    3-Adobe Flash Player
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3040
    Bu üç programın kurulumlarını yaptıktan sonra flash paper dosyasının olduğu web sitesine gidiyoruz.Sayfayı açtığımız gibi flashpaper dosyası web browser programının belirlediği TEMP klasörüne otomatik olarak kayıt oluyor.
    IE kullananlar için;
    Belgelerim klasörünü açın.Resimde işaretli olduğu üzere belgelerim yazan yere tıklayın ve şu adresi oraya yapıştırın ardından ENTER a basın.
    C:\Documents and Settings\zerr\Local Settings\Temp
    NOT:Buradaki zerr benim bilgisayarımın kullanıcı ismidir.Sizinkisi ne ise onu silip oraya onu yazmalısınız.
     internetteki pdf dosyasını kaydetmek

Mozilla Firefox kullananlar için;
    Belgelerim klasörünü açın.Resimde işaretli olduğu üzere belgelerim yazan yere tıklayın ve şu adresi oraya yapıştırın:
    C:\Documents and Settings\zerr\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
    NOT:Buradaki zerr benim bilgisayarımın kullanıcı ismidir.Sizinkisi ne ise onu silip oraya onu yazmalısınız.

IE de adres satırına bu adresi yazıp Enterladığımız zaman direk TEMP klasörüne ulaşıyoruz.Ama mozillaya özel adresi yapıştırdığımızda karşımıza ys5gbes0.default adına sahip bir dosya çıkabilir.Bu sizde farklı olacaktır.Dosya adının ne olduğu önemli değil,bu klasörün de içine girin,daha sonra Cache adınaki klasörün içine girin,İstediğimiz yere yani TEMP klasörüne ulaşmış olacağız.

Bundan sonraki adımlar IE ve Mozilla için aynı,bir farklılığı yok.O yüzden tek bir program için anlatacağım,karışıklık olmasın.
    TEMP klasörüne girdiğimizde karşımıza birsürü dosya çıkacak.Öncelikle

Butonuna basıyoruz ve en altta Ayrıntılar sekmesine tıklıyoruz.Simgeleri ayrıntılarına göre sıralayacak.Daha sonra boş bir yerde mousenin sağ tuşuna basıyoruz ve simgeleri yerleştire tıkladıktan sonra açılan sub menüden Değiştirme seçeneğine tıklayacağız

Bu sıralamada değiştirilme tarihi en güncel olanı en üstte olmasına dikkat edin.Bunun için ok ile gösterilen değiştirilme tarihi alanına tıklarsanız dosyalar yeniden-eskiye,eskiden-yeniye şeklinde sıralanacaktır.

Ben bu açıklamaları AÖF sitesindeki geçmiş yıllara ait sınav soruları için anlatıyorum ama bunu tüm flashpaper dosyaları için uygulayabilirsiniz.Ama AÖF sayfasındaki dosyalar için anlattığımdan dolayı bazı genellemelerin dışında duracağım.
    Sitedeki sınav sorularının olduğu dosyalar genelde 300-350kb boyutunda.
    Diyelim ki, 27.03.2008 saat 23:40 da o siteye giriş yaptınız.O listede 300-350kblık dosyayı göreceksiniz aynı saat ve dakika dilimi içerisinde.O dosyayı kopyalıyorsunuz ve masaüstüne yapıştırıyorsunuz.Dosyanın üstünde sağ ile tıklayıp ad değiştir dedikten sonra dosyaismi.swf yazarak enterlıyorsunuz.Dosyamız artık bir flash dosyası haline geldi.
    Dosyayı açıyoruz.Flash Player9 programında sınav soruları karşımıza çıkacak.Üst sağ köşede yazıcı butonunu göreceksiniz.Ona tıklayın.Sonra karşınıza YAZICI SEÇ penceresi açılacak.O pencerede Macromedia FlashPaper adlı sanal yazıcıyı göreceksiniz.Onu seçin ve YAZDIR butonuna tıklayın.
    Adobe Flash Paper programımız dosyayı okuyacak ve açılacak.
    Sonra üstteki SAVE AS PDF butonuna basacağız,istediğimiz ismi verip,istediğimiz kaydetme klasörünü belirleyip KAYDET butonuna basacağız ve sınav sorularımız PDF dosyası olarak kayıt edilmiş olacak.

Bir not düşmek isterim.Temp klasörlerine girdiğiniz zaman az önce giriş yapıp incelediğiniz sınav sorularını daha önce de açtı iseniz,bu dosyalar TEMP klasöründe tarihe göre sıralamada en son TEMP e indirilen dosyalarda olmayabilir.Bunun için bu işlemleri yapmadan önce temp klasörünü temizlemeniz,bu işlemde size kolaylık sağlayacaktır.

Bu ufak kılavuzu word belgesi olarak da hazırladım.Arzu edenler
    http://rapid+share.com/files/102887338/pdf.doc.html adresinden temin edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 28 Mart 2008; 0:38:19 >

• arkadaşlar SWF Cache Viewer programını kurun programı çalıştırmadan önce swf dosyası olan siteyi gezin sonra programı açın program otomatik olarak kaydediyor bütün bilgileri ister print et istesen dosya olarak kaydet süper çözüm kesinlikle denenmiştir aöf için birebir çözüm.
  • Selam arkadaşlar, e öğrenme portalında ki sınav sorularını yazıcıdan nasıl çıktı alınacağını anlatmışsın ama ben anlayamadım Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • orbit downloader la bence temp içinde dosya aramasına gerk kalmaz direk download eder swf yi
  • sorular ekranda iken iexp ın araclar>internetsecenekleri>temporary internet files bolumunde ayarlar yazan yeri tıklayıonekrana gelecek bolumde dosya goster i tıklayın.
    temp dosyası gelecektir karsınıza bu klasorde kitapgöster explorer adında bir dosya var yantarafında isehttp://eogrenme.aof.edu.tr/KitapGoster.aspx yazıyor aradıgımız dosya buduresasen icerik aspx degildir ekranda suanda gordugunuz sınav soruları dosyasıdır.
    bu dosyaya sag click kopyala diyoruz ve masa ustunde bir folder acıp ıcıne kopyalıyoruz.
    dosyanın icinde KitapGoster[1].htm diye kopyalanmıs dosyamızın adı hanı sınava aıtse o sekilde degisitirin acmak ıcın ıse ve uzantısını .swf yapın.
    hersey tamam dosyayı nasıl calıstırcaz ya explorerla birlikte ac diersınız. ozaman size acılan pencerede activx denetımlerıyle ılgılı bır uyarı verır ızın verdıgınız takdırdede sorular goruntulenır.
    yada .swf olan dosyaları acabılmek ıcın.
    http://download.macromedia.com/pub/flashplayerupdaters/9/sa_flashplayer_9_debug.exe linkinden programı indirin kurun ve bununla birlikte acın

sevgiler

• iki gün önceye kadar temp internet klasörüne swf dosyası halinde bir kopyası çıkıyordu.oradan alıp basabiliyordum.ama bu gün başka bir dönem sorularını almak istedim sadece flash paper diye bir dosya çıkıyor onun da içi boş.koruma konmuş olabilir mi acaba?cumartesi sınav var acil yardım lütfen
  • hocam sayfayı aç.tempe bak orada mı diye.eğer yoksa sayfayı yenile.yine oraya gelmez ise dosya başka bir tarayıcı ile dene.mozilla gibi
    ama şunu da unutma mozillanın temp dosyaları başka klasörde
  • arkadaşlar sorun çözülmüştür....
    soruların açıldığı sayfaya gidin o sırada internet temp sayfasında KitapGoster göster diye bir html döküman dosyası olacak olacak bu dosyayı sürükle bırak yaparak masaüstüne taşıyın.adını değiştirin sonra "properties plus" programıyla uzantısını swf yapın.dosyayı açın ve printleyin.hepinize kolay gelsin...
  • Açıköğretimli arkadaşlara her zaman lazım olabilecek bir bilgidir.Aöf nin sitesinden PDF kaynağı bulduysanız genelde onlar flash tır.İndiremez kaydedemez yazdıramazsınız acemiler !!!
    Gezginler yada sağlam bir siteden Bullzip PDF Printer programını bilgisayarınıza kurun.Sankibilgisayarınızda bir printer varmış gibi olacak ama sadece pdf leri kaydetmenize yardımcı olacak.Aöf deki pdf dosyasının sağ üst köşesinde printer işaretine tıklayıp printer varmış gibi kurulu olan Bullzip i tıklayın pdf olarak size ayrı şekilde açacaktır dosyayı onuda file dosya bölümünde save as yada farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz nortopu gibi pdf dosyanız bilgisayarınızda ister açın okuyun ister yazdırın ister tablete atın ordan bakın yeterki ders çalışın :)) kolay gelsinnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasminammm

Açıköğretimli arkadaşlara her zaman lazım olabilecek bir bilgidir.Aöf nin sitesinden PDF kaynağı bulduysanız genelde onlar flash tır.İndiremez kaydedemez yazdıramazsınız acemiler !!!
    Gezginler yada sağlam bir siteden Bullzip PDF Printer programını bilgisayarınıza kurun.Sankibilgisayarınızda bir printer varmış gibi olacak ama sadece pdf leri kaydetmenize yardımcı olacak.Aöf deki pdf dosyasının sağ üst köşesinde printer işaretine tıklayıp printer varmış gibi kurulu olan Bullzip i tıklayın pdf olarak size ayrı şekilde açacaktır dosyayı onuda file dosya bölümünde save as yada farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz nortopu gibi pdf dosyanız bilgisayarınızda ister açın okuyun ister yazdırın ister tablete atın ordan bakın yeterki ders çalışın :)) kolay gelsinnnn

İsime yarar dursun bir kosede tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En alt sayfasına gelin, save a copy çıkar. Ya da mause üzerinde işlem yapmak için pasifken sağ tıklayıp farklı kaydet :D
  • Aof e kitaplari swf uzantilidir. internet download manager indirebiliyor. dosya turlerine swf eklemeniz gerekiyor. Acma kismina gelince sag tik birlikte ac deyip herhangi bir tarayici ile de acilabilir (ie,firefox,chrome). ayriyetten gom player de acabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevoku.com/toplumsal-yasamda-aile--e-kitap--toplumsal-yasamda-aile/viewdeck/62785f80-591e-4597-b793-f7a9440c2d7a
    bana da bu sitede yer alan açıköğretim kitabı lazım. hatta zamanım fazla yok acilen lazım. e-kitap halinde nasıl indirebileceğimi tarif edebilir misiniz acaba? yaşlandım sanırım bu tarz teknolojik yeteneklerim körelmiş bir türlü indiremedim. yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caredon -- 6 Mayıs 2016; 21:30:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.