Şimdi Ara

internetteki pdf dosyasını kaydetmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
67.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: caredon

nevoku.com/toplumsal-yasamda-aile--e-kitap--toplumsal-yasamda-aile/viewdeck/62785f80-591e-4597-b793-f7a9440c2d7a
    bana da bu sitede yer alan açıköğretim kitabı lazım. hatta zamanım fazla yok acilen lazım. e-kitap halinde nasıl indirebileceğimi tarif edebilir misiniz acaba? yaşlandım sanırım bu tarz teknolojik yeteneklerim körelmiş bir türlü indiremedim. yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Hala lazım mı?
  • usta öyle lazım ki anlatamam
  • quote:

usta öyle lazım ki anlatamam

aöf ün sitesinde yok mu bu kitap?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

usta öyle lazım ki anlatamam

aöf ün sitesinde yok mu bu kitap?

var da eskisi gibi indirilemiyor aöf kitapları illa o bölümü okuyor olmak lazım. yüzlerce site gezdim başka bir sitede yok yok yok.
  • Arkadaşlar merhaba...

Benim problemim en yakın bu konuya olduğu için buraya yazayım dedim...
    şu sitedeki 88 sayfa listeyi pdf olarak kayıt etmeyi beceremedim. tek tek'te uğraşılmaz bana bunu nasıl yapacağımı gösterirmisiniz şimdiden teşekkür ederim...
    http://tasplak.pankitap.com/index.php?pg=1
  • by_sinekli kullanıcısına yanıt
    IDM'de toplu link yakalama özelliğini kullanarak html formatında kaydedebilirsiniz. Sonra da html to pdf programlarından pdf yapabilirsiniz.
  • PDF sitesine girip CTRL + S yaparsan siteyi masaüstüne atarsın çok kolay bi soru aslında ama şimdi hatırlayamadım direk linki download etmenin bencede dosya upload yap googledan
  • Teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.