nevoku.com/toplumsal-yasamda-aile--e-kitap--toplumsal-yasamda-aile/viewdeck/62785f80-591e-4597-b793-f7a9440c2d7a bana da bu sitede yer alan açıköğretim kitabı lazım. hatta zamanım fazla yok acilen lazım. e-kitap halinde nasıl indirebileceğimi tarif edebilir misiniz acaba? yaşlandım sanırım bu tarz teknolojik yeteneklerim körelmiş bir türlü indiremedim. yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Hala lazım mı?
usta öyle lazım ki anlatamam
quote:
Orijinalden alıntı: caredon
aöf ün sitesinde yok mu bu kitap?
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orijinalden alıntı: caredon
aöf ün sitesinde yok mu bu kitap?
var da eskisi gibi indirilemiyor aöf kitapları illa o bölümü okuyor olmak lazım. yüzlerce site gezdim başka bir sitede yok yok yok.
Arkadaşlar merhaba...
Benim problemim en yakın bu konuya olduğu için buraya yazayım dedim... şu sitedeki 88 sayfa listeyi pdf olarak kayıt etmeyi beceremedim. tek tek'te uğraşılmaz bana bunu nasıl yapacağımı gösterirmisiniz şimdiden teşekkür ederim... http://tasplak.pankitap.com/index.php?pg=1
by_sinekli
kullanıcısına yanıt
IDM'de toplu link yakalama özelliğini kullanarak html formatında kaydedebilirsiniz. Sonra da html to pdf programlarından pdf yapabilirsiniz.
PDF sitesine girip CTRL + S yaparsan siteyi masaüstüne atarsın çok kolay bi soru aslında ama şimdi hatırlayamadım direk linki download etmenin bencede dosya upload yap googledan
Teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme