Şimdi Ara

internetten 100-200 tl kazanmak için ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,evde birkaç saatimi ayırarak internet üzerinden para kazanabilir miyim? yardımcı olabilecek birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatrosheykeli -- 21 Eylül 2014; 15:40:04 >

• Blog yaz, tabi kaliteli yazman lazim 500liraya kadar yolu var aylik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siten varsa Google Adsense
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Blog yaz, tabi kaliteli yazman lazim 500liraya kadar yolu var aylik

• enes122 E kullanıcısına yanıt
    kendime ait bir blogda mı? öğrencilik hayatım uzun yıllar sürecek gibi bi 30 a kadar gidecek galiba.300-400 benim için oldukça yeter hatta çok fazla bile.
  • Ben İngilizce makale çevirisi yaparak ve siteler için makale yazarak, 1-2 sayfalık makale için, makale başı 5 lira kazanmıştım. En kolay ve en hızlı para kazanma yolu bu sanırım.
  • bu blogda video yayınlayarak para kazanmak mümkün mü? mesela bende aşırı miktarda hazır upload edilmiş yayınlamaya hazır çizgi filmler var (evet izliyorum) bunları yayınlamakla para kazanılır mı yoksa boşa zaman harcamak mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Ben İngilizce makale çevirisi yaparak ve siteler için makale yazarak, 1-2 sayfalık makale için, makale başı 5 lira kazanmıştım. En kolay ve en hızlı para kazanma yolu bu sanırım.

ingilizcem yeterli düzeyde değil.kentsel dönüşüm kapsamında evlerimiz yıkılacak ondan sonrasi büyük sıkıntı ailem mecburi olarak memlekete dönecek ben de yurda çıkacagım internetten bi şekilde 300tl filan kazansam rahatlarım diye düşündüm hocam.
  • Geçmiş olsun hocam duyduğuma üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosheykeli

quote:

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Ben İngilizce makale çevirisi yaparak ve siteler için makale yazarak, 1-2 sayfalık makale için, makale başı 5 lira kazanmıştım. En kolay ve en hızlı para kazanma yolu bu sanırım.

ingilizcem yeterli düzeyde değil.kentsel dönüşüm kapsamında evlerimiz yıkılacak ondan sonrasi büyük sıkıntı ailem mecburi olarak memlekete dönecek ben de yurda çıkacagım internetten bi şekilde 300tl filan kazansam rahatlarım diye düşündüm hocam.

İnşallah aileniz daha iyi evlerde oturur hocam. Zor durum.

@enes122 hocam ne üzerine yazarsak dikkat çeker? kaliteli bir blog nasıl olmalı?

daha önce çok yazmak istedim blog ama hep vazgeçtim bıraktım.

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Şu makaleye göz atarsanıZ işinize yarar cevaplar bulabilirsiniZ

http://www.googlekullan.com/2011/12/blog-yazarak-para-kazanmak.html?m=1.

Ha unutmadan kaliteli bir blog yazarsanız 1sene emek verisiniz 5sene size hiç birşey yaptırmadan gelir getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 22 Eylül 2014; 0:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Şu makaleye göz atarsanıZ işinize yarar cevaplar bulabilirsiniZ

http://www.googlekullan.com/2011/12/blog-yazarak-para-kazanmak.html?m=1.

Ha unutmadan kaliteli bir blog yazarsanız 1sene emek verisiniz 5sene size hiç birşey yaptırmadan gelir getirir

Teşekkür ederim hocam link için.

Sizin yazdığınız bir blog var mı mesela?
  • teşekkür ederim arkadaşlar umarım her şey daha güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.