Şimdi Ara

İnternetten 32 GB iPhone 4s almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu fotoğrafı Apple'ın resmi sitesinden çektim. Yani kayıtsız iPhone 5s 32 gb 300 dolar mı? 666 lira ediyo. Passaport'da 150-200 lira diyorsunuz. Yani bu telefon 866 TL'ye bizim olabilir mi? Anlamadım hocam olayı o yüzden sizi de yordum kusura bakmazsınız inşallah

edit:
     İnternetten 32 GB iPhone 4s almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaianSS -- 8 Şubat 2014; 1:22:12 >
  • halog kullanıcısına yanıt
    Bi nevi içimi rahatlattınız hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaianSS

Hocam bu fotoğrafı Apple'ın resmi sitesinden çektim. Yani kayıtsız iPhone 5s 32 gb 300 dolar mı? 666 lira ediyo. Passaport'da 150-200 lira diyorsunuz. Yani bu telefon 866 TL'ye bizim olabilir mi? Anlamadım hocam olayı o yüzden sizi de yordum kusura bakmazsınız inşallah

edit:

Forumda bir şeyin bilinmemesine tamam diyorumda yeter artık. Bu kontratlı fiyatı hocam,24 ay taahhüt veriyorsunuz, bu fiyata telefonu alıyorsunuz. Çıkış fiyatı 649 dolar olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: SaianSS

edit:

Forumda bir şeyin bilinmemesine tamam diyorumda yeter artık. Bu kontratlı fiyatı hocam,24 ay taahhüt veriyorsunuz, bu fiyata telefonu alıyorsunuz. Çıkış fiyatı 649 dolar olması lazım.

Tamam hocam bilmiyordum neden kızdın bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yıl 2014 hala 3.5inçlik telefonun 2. eline bu kdar para sayanlar var şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

yıl 2014 hala 3.5inçlik telefonun 2. eline bu kdar para sayanlar var şaka gibi

Zevk meselesi hocam renkler ve zevkler tartışılmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei olayına ve wifi'ye özellikle dikkat edin. Çünkü 4s'lerde wifi arızası olup da bunu geçici olarak düzeltip hemen satanlar var. Tuşlarda sorun olacağını sanmıyorum, çiziklere filan gün ışığında net görünüyor, gündüz bululuşursanız bakarsınız. Son olarak garantili olması tabiki daha iyi ama ben yurtdışı aldım çok şükür 2 yıldır taş gibi. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçtigimiz nisan ayında iphone 4 aldım 600 liraya 700 tl yazmıştı pazarlık yapıp dusurdum telefonda 2 ay kulanılmıştı telefoncularda nisan ayında telefon 850 900 gibi gıdıyodu

ben 600 aldım garantısı halen var
  • SaianSS kullanıcısına yanıt
    kardeş zaman ayır git elden al netten almak skıntılı adam sana çakma bile satabilir sahibinden.com da çakma telefonlar var zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.