Şimdi Ara

İnternetten 32 GB iPhone 4s almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden.com'da 950-1100 lira arasında 2. el 32 gb iPhone 4s'ler var. Almak istiyorum fakat çok güvenemiyorum. Sizce alınır mı? Fiyatları da gayet uygun

• up
  • Görerek deneyerek al , sonra ikinci el i4s aldım telefon çalışmıyor diye konu açabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrollu kapida odemeli veya get li ilandan al hicbir sorun cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

Kontrollu kapida odemeli veya get li ilandan al hicbir sorun cikmaz
    Çok sağolun. Alacağım kişi İstanbul'daymış zaten gidip görebilirim
  • SaianSS kullanıcısına yanıt
    O paraya 5 bulma şansın var. 4s alacaksan da 64gb bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

O paraya 5 bulma şansın var. 4s alacaksan da 64gb bulabilirsin.
    Hocam elimdeki bütçeyle araştırmama göre 32GB iPhone 5 de alabilirim fakat güvenli ticarette sıkıntı yaşıyorum. Adamla gidip buluşmaya da zamanım yok yoğun biriyim maalesef. Sizce ne gibi tedbirler alarak almalıyım telefonu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forum 2.el bolununde cok guvenilir saticilar internetten alicaksan elden almaya bak get mete guvenme

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Hocam burda da baktımda tam aradığım telefonu bulamadım. Sahibinden'de özelliklerini yazınca direk çıkıyor. Arama olarak daha rahat orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaianSS

Hocam burda da baktımda tam aradığım telefonu bulamadım. Sahibinden'de özelliklerini yazınca direk çıkıyor. Arama olarak daha rahat orası.

4s 32 gb olarak garantili bulamaSin bi kere 16 gb ve 8 gb rahat bulabilirsin garantili

• 10 dk ayırarak,adamla buluşup telefona bakabilirsiniz aslında,
    Hoş,telefonda bir sorun varsa bir bakışta anlaşılmaz
    Wifi gri değilse
    Home,power,ses +/- tuşları,tek tık ile çalışyor ve takılmıyorsa
    Menü geçişlerinde donma,bekleme olmuyorsa
    Cihaz temizdir alınabilir ama dediğim gibi,başka sorunu varsa hemen anlaşılmaz,sonradan ortaya çıkar,biraz da şans işi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

10 dk ayırarak,adamla buluşup telefona bakabilirsiniz aslında,
    Hoş,telefonda bir sorun varsa bir bakışta anlaşılmaz
    Wifi gri değilse
    Home,power,ses +/- tuşları,tek tık ile çalışyor ve takılmıyorsa
    Menü geçişlerinde donma,bekleme olmuyorsa
    Cihaz temizdir alınabilir ama dediğim gibi,başka sorunu varsa hemen anlaşılmaz,sonradan ortaya çıkar,biraz da şans işi yani
    Adamla haftasonu buluşabilirsem buluşurum o zaman dediğiniz gibi her birşeyine bakıcam hocam. Arkadaşlarıma anlattım bu durumu ve çoğu kişi gibi "Bu fiyata satılması hiç normal değil kesin bir şey vardır" cevabını aldım ben de biraz öyle düşünüyorum 2500 TL'lik telefonu 1100 liraya satıyor adam bir nedeni olmalı elbet
    Aynen hocam,dikkat etmeniz gerekiyor,
    Şu da oluyor;
    Adama acil para lazımdır,elden çıkarmak için ucuz verir
    Veya telefona alışamamıştır,model değiştirmek için fiyatı düşürür,
    Misal ben,
    4 ay önce,kayıtsız 4s 16 telefonu 550 ye buldum,adam pasaport bulamayınca hemen satayım demiş,ben pasaporta kaydedince 665 tl ye gelmiş oldu,uygun aldım yani,
    Şimd tertemz kullanıyorum,millet bana böyle bul dyor ama yok

• quote:

Şu da oluyor;
    Misal ben,
    4 ay önce,kayıtsız 4s 16 telefonu 550 ye buldum,adam pasaport bulamayınca hemen satayım demiş,ben pasaporta kaydedince 665 tl ye gelmiş oldu,uygun aldım yani,
    Kayıt parası kaç lira ki? Mesela iPhone 5s'i kayıtsız diyorum 1000 liraya aldık + ücret olarak kaç lira kayıt parası alıyolar
  • quote:

Hocam elimdeki bütçeyle araştırmama göre 32GB iPhone 5 de alabilirim fakat güvenli ticarette sıkıntı yaşıyorum. Adamla gidip buluşmaya da zamanım yok yoğun biriyim maalesef. Sizce ne gibi tedbirler alarak almalıyım telefonu?

Daha önce bir yerlerde cihazı denemişliğin eline almışlığın varsa fiziki bir sorun varmı yokmu onu yoklamalısın.
    Sonrasında kulaklık varsa takıp denemeli, zil sesi çaldırıp sorun varmı yokmu onu denemeli, titreşimi denemeli, menüde-kullanımda bir sorun varmı yokmu onlara bakmalısın.
    Sonrasında hattını takıp sms atıp telefon görüşmesi yapmalısın.
    En son da imei sorgulaması yapıp kayıtlı olduğundan emin olup içine sindiyse almalısın.

Önemli hususlardan birkaçı da şarjı orjinal mi, data kablosu orjinal mi, broşürleri duruyormu iğnesi duruyormu. Kutusuyla mı verecek yoksa naylon torbada mı. Bunlar da cihazın daha önce özenli kullanılıp kullanılmadığını gösterir.

Eğer bir iPhone sağlamsa sonrasında arıza çıkarma ihtimali azdır.

• halog kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizde haklısınız fakat adamla bi yerde buluştuğumuzda bunların hepsini deneyecek miyim adam en sonunda sıkılıp "ver ver satmıyom vazgeçtim" falan demesin Şaka bir yana imei sorgulamasını nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konularda biraz bilgisizim. Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
    Pasaportunuz varsa,edevletten kayıt yaparsanız 119.5 tl kayıt ücreti dışında para vermezsiniz,
    Pasaport yoksa,ayrıca 150-200 tl gözden çıkarıp pasaport sahibine vermeniz gerekiyor

• quote:

Şu da oluyor;
    Misal ben,

Çok uygun almışsınız, telefon ne renk hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Şu da oluyor;
    Misal ben,

Çok uygun almışsınız, telefon ne renk hocam

Renk siyah hocam

• quote:

Hocam dediklerinizde haklısınız fakat adamla bi yerde buluştuğumuzda bunların hepsini deneyecek miyim adam en sonunda sıkılıp "ver ver satmıyom vazgeçtim" falan demesin Şaka bir yana imei sorgulamasını nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konularda biraz bilgisizim. Bana biraz bilgi verebilir misiniz?

Afedersin kabul etmeyen defolsun gitsin. Cihazına güvenen adam lagaluga yapmaz. Yani ben böyle gördüm. Defalarca elden telefon aldım sattım bir defa sorun yaşamadım.
    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php bu adres resmi sorgulama yapabileceğin adres. Aklına gelmez ise Googledan arama yaptığında ilk sonuç olarak geliyor. Ücretsiz sorguluyorsun. Cepten ayak üstü yapılabilir.

Bu arada eklemek isterim garantili olacak illa diye can sıkmaya gerek yok. Cihazda sorun yoksa sen de kibar kullanırsan sorun yaşamazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.