Şimdi Ara

ıphone 3gs 16 gb facebook indirilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıphone 3gs var bende.facebook indirmeye çalıştım ios 7 istiyo benim sürümüm ise 6.1.6

• Eski surumu internetten indir itools ile yukle o zaman olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aradımda eski sürümünü bulamadım sen biliyorsan link atarmısın
  • telefon itunese bağlı iken,itunesden sağ üstteki arama yerine facebook aratıp yükle de daha sonra,itunesdeki sol üsteki iphone tıkla aşağıdan eşzamanla de
    sonra telefondan appstoreye gir facebook aratıp yükle de saana uyumlu değil diyecek ama indire tıklarsan telefona kurulacak
    bende böyle oluyor
  • Arkadaşın dediği gibi oluyor. Daha önce indirmiş gibi gözüküyorsen önceki sürümleri indirmene izin veriyor. iTunes'tan indir sonra telefonundan indirebilirsin.
  • sağolun arkadaşlar bi deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Arkadaşın dediği gibi oluyor. Daha önce indirmiş gibi gözüküyorsen önceki sürümleri indirmene izin veriyor. iTunes'tan indir sonra telefonundan indirebilirsin.

Vay be güzel fikirmiş..her uygulamada işe yararsa müthiş olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 12 mini 64 GB
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok sağolun sizin sayenizde oldu
  • Bende bu sayede yükledim

• 3GS e şuanda whatsapp viber facebook yüklenebiliyor mu? jailbreak olmadan?

• Bu konuyu gördüğüm iyi oldu bende hali hazırda 2 yıllık 5s kullanıcısıyım ondan önce 3 sene kullandığım 3gs cihazımı satmıştım yeniden 2.el bir 3gs aldım kargonun gelmesini bekliyorum whatsapp destekliyor diye biliyorum ben ios6 hatta appstoredan baktım ios6 ve üzeri diye yazıyor geldiğinde yüklenebilirlerin hepsini deneyeceğim whatsapp olsa yeterli olur ama burayı takipte kalacağım.
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    bende 2. tel olarak alicaktim ama 3gs ana konusunda artik whatsappin desteklenmedigini yazdilar. whatsappin sitesine baktim yil sonunda tamamen destegini cekiyormus zaten. genede siz deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs whatsappta aktivasyon yapılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bende 2. tel olarak alicaktim ama 3gs ana konusunda artik whatsappin desteklenmedigini yazdilar. whatsappin sitesine baktim yil sonunda tamamen destegini cekiyormus zaten. genede siz deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

2.el satın almış bulundum artık en azından safari ipod touch gibi kullanırım artık ne yapalım şansıma diyelim araştırmadan atlayınca öyle oluyor demek gelsin hepsini deneyeceğim yazarım burayada tekrardan hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

3gs whatsappta aktivasyon yapılmıyor

aktivasyon yapmanın yolu yok mu acaba bilginiz var mı? jailbreak ile fake firmware atsak filan olur mu ki?
  • leoosman L kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok gözüküyor şuanlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.