Şimdi Ara

İnternetten Alışveriş ne kadar güvenli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Kredi kartı bilgilerini vermek nekadar güvenli
    -Aynı ürünün farklı sitelerdeki fiyat farkının nedeni
    -İnternette güvenerek alışveriş yaptığınız siteler hangileri ve varsa sorun çıkaran siteler hangileri
    -Birde internetten nasıl alışveriş yapılır? Yani havale yöntemini,ödeme yöntemlerini mesala peşin alımlarda ödemeyi kapıdamı yapıyoruz gibi... bilen bir arkadaş ayrıntılı şekilde anlatırsa çok ii olur

Arkadaşlar bu konu hakkında bende dahil bilgisi olmayan arkadaşları blgilendirirseniz sevinirim sonuçta ürün alamadan burdaki konulara pek katkı yapamayız
    NOT:Bu konuyu bu foruma açmamın nedeni almayı düşündüğüm ürünün telefon olması

• Kardeş internetten alışveriş güvenli ben internet üzerinden genelde isviçre ve Amerika'dan alışveriş yapıyorum şuana kadar hiç sorun çıkmadı rahat ol Türkiyedende alışveriş yaptım burdada hiç sorun çıkmadı..

Öncelikle kredi kartın varsa internet bankacılığını açtırıp hemen bir SANAL KART al dikkat et SANAL KREDİ KARTI DEĞİL..!!

Daha sonra buna bir limit belirle olay bu kadar onlar parayı çekiyor ve ürünü gönderiyor.....
  • Sağolasın zafer3419da bununla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz
  • Kredi kartı numaran ve şifreLerin 1 kez kuLLanımLık aLınıyor.Ucret cekıldıkten sonra siLiniyor.

Fiyat farkı siteLEr arasındaki rekabetten ve indirimLerden kaynakLanıyor.

hepsinden sorunsuz aLışveriş yaptım.
    www.hepsiburada.com
    www.bidolu.com
    www.estore.com.tr

HavaLe yapmadım hıc ama havaLe yoLLandıktan sonra urun geLiyor.En garantiLisi Kredi kartı iLe peşin veya peşin fiyatına taksit.

Not : Emin oL en az yanı basındaki bayiLer kadar guveniLir.

• alışveriş yaparken güvenli fakat üründe herhangi bir problem olunca değiştirmesi bazen problem oluyo.bir kaç arkadaş sorun yaşamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.