Şimdi Ara

İnternetten Anlamayan Biri Olarak Gelir Elde Etmenin Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Bir süredir internetten gelir elde etme üzerine araştırma yapıyorum. Çeşitli yöntemler var

-Makale satarak para kazanma
    -Fotoğraf satarak para kazanma
    -Yandex Toloka'da verilen görevleri yapma
    -Çeviri yapma

Bunların hepsini araştırdım ölme eşeğim ölme hissiyatı yaratıyor. Yandex toloka’da verilen görevi yapma 2 cent, bir görev 20 dakikaya kadar sürüyor. Yani 1 saatlik görev sonucu 10 cent elde edebiliyorsun. Makale ve fotoğraf satma siteleri ise müşterilerine üyelik ücretini aylık 30 dolara kadar çekerken, foto ve makaleleri sizden aldığında ise çok cüzi miktar ödüyor. 50 kelimelik bir makaleyi 0.20 dolar civarına satabiliyorsunuz.

Araştırdığım yöntemlerden en uğraşılabilir olanı ‘’Satış Ortaklığı’’ yani ‘’Affiliate Marketing’’ oldu. Başkalarının ürünlerinin tanıtımını yaparak komisyon elde ediyorsunuz. Bunun için herhangi bir web sitesi sahibi olmanıza gerek yok. Forumlardan, bloglardan, sitelerden reklam alanı kiralayarak ya da instagram, facebook sayfalarına reklam vererek gelir elde edebilirsiniz. Elde edeceğiniz gelirin sınırı yok, sadece emek vererek doğru hamleler yapmanıza bağlı. Misal ‘’https://thewirecutter.com/’’ adlı site sadece amazon.com’daki ürünlerin tanıtımını yaparak ayda 1 milyon doların üzerinde gelir elde ediyor. Ve bu sitenin sahipleri sizin benim gibi sıradan internet kullanıcıları.

Bu konudan hiç anlamayan biri olarak, satış ortaklığına başlamak için şu ana kadar incelediğim rehberler arasında en iyisi goomass eğitim kiti diyebilirim. İnternetten hiç anlamasanız bile sadece bu eğitim kitine çalışarak satış ortaklığı yapacak düzeye gelebiliyorsunuz. Bilale anlatır gibi anlatmış, hiçbir detayı atlamamışlar. Eğitim kitinde anlatılanlar;

-Satış ortaklığı konusunda temel bilgiler

-Satış ortaklığında seçeceğiniz yöntem(avcı stratejisi, çiftçi stratejisi)

-Dünyanın en büyük satış ortaklığı platformlarının(amazon,clickbank vs) kullanımı konusunda baştan sona anlatım

-Web sitesi kurulumu(Hiç anlamadığınız konu olsa bile web sitesi açacak düzeye geliyorsunuz)

-Arama motorlarında üstlere çıkmak

-Hiç anlamadığınız ürün, sektör hakkında bile tanıtım yapmak, makale yazmak

Oldukça profesyoneller satış yaptıktan sonra işleri bitmiyor sorulan sorulara muhakkak dönüş yapıyorlar ayrıca ihtiyaca göre bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz eğitim kiti güncelleniyor. İncelemek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirmiüç -- 29 Ekim 2017; 10:16:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.