Gidip aracı gördükden sonra alınıyor..Netten bi kaç tıkla eft yapıpda araç alınmıyor henüz..
neden alınmasınki artık herkes ilanını nete veriyo biz son 3 tür arabaları netten satıyoruz adamlar az çok fotolarda ne olduğunu anlıyolar telefonda falanda konuşuyosunz aracın herşeyi belli sordurcak servise neyi var neyi yok anlıcak herşeyi teknolojiye ayak uydurmak gerekli internetin artık gazetelerden fazla kullanıldığı gerçek yada insanlar 10saat araba pazarında gezeren sıcağın altında yorulcana kafasındaki araçlara netten bakıyo aynı şehirdeyse kendi inceliyo başka şehirdeyse arkadaşı vs birileri varsa onainceletiyo
GEÇEN YIL KASIM AYINDA ABLAMA, İKİ HAFTA ÖNCEDE KENDİME İNTERNETTEN BULDUĞUM ARABAYI ALDIM. GÖRÜŞÜR KONUŞURSUNUZ . İYİ Bİ USTAYA VEYA SERVİSE GÖSTERİRSİNİZ. FİYATTA DA ANLAŞIRSANIZ ALINIR. İKİ ARAÇTANDA MEMNUNUZ. İKİSİDE PİYASA FİYATININ ALTINA GELDİ SAYILIR.
internet tabiki çok iyi bir şey.geçenlerde nissan alacaktım arabalara bakarken biri cazip geldi inceliyom filan tlf kaydettim.sona adrese bi baktım yan bloktaki arkadaşımın arabası.ama araba internet resmine hiç benzemiyordu çok dökük o yüzden almadım.ama ilanda bi anlatıyor sanki sıfır araba mübarek.
ben internetten 2002 Hyundai Accent 1,3 sattım iki sene önce.15 gün önce de yine netten 2004 Seat Cordoba aldım.İkisinde de sorun yaşamadım.Hatta sattığım adam Almanya'dan gelip aldı.Yazlığında kullancakmış.Aldığım aracı ise taksitle galericiden aldım bankaya bulaşmadan.Yani iki alışverişim de sorunsuzdu
İnternet güzel seçenekler sunuyor biride bu olsa gerek ama insan bazen ürküyor.
ben arabayı netten sattım yine arabayı netten aldım .
Alınırda satılırda...
Sonuçta en sonunda arabanın yanında oluyorsun.
Sağlıcakla kazasız belasız günler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme