Şimdi Ara

İNTERNETTEN ARABA ALAN VAR MI VEYA ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabamı internetten aldım ve internet iyiki var diyorum...
  • bende daha önceki aracımı internet dolasiyla satmistım
  • Kaç para istemıstınız ve sonucta kaca sattınız aracınız?

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

bende daha önceki aracımı internet dolasiyla satmistım
  • ben de arabamı internetten sattım hem de kısa zamanda,
    yazdığım fiyattan 150 ytl aşağıya sattım pazarlıkla...

yalnız şu an kullandığımı galeriden aldım çünkü o sıralarda internetten bulduklarıma gidip baktığımda hep problemli araçlarla karşılaştım...

yani bu iş nasip meselesi internetten, galeriden ya da gazeteden diye sınıflandırmak anlamsız kalıyor.
    önemli olan iyi bir arabaya ve anlaşabilecek bir satıcıya rastlayabilmek...
  • valla bana sorarsanız rakkamlar en çok gazetede uygun.bir aslında ne internetten ne de gazeteden araba alınır.bazen aldığınız araba da çalıntı olabilir.zaman çok kötü bi zaman.sağlam dod gibi yerlerden almak lazım fakat onların rakkamları da çok yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktemur3
    valla bana sorarsanız rakkamlar en çok gazetede uygun.bir aslında ne internetten ne de gazeteden araba alınır.bazen aldığınız araba da çalıntı olabilir.zaman çok kötü bi zaman.sağlam dod gibi yerlerden almak lazım fakat onların rakkamları da çok yüksek.

Bölümden görevli arkadaşların haberi var mı geldiğinizden?
    Bir haber verin isterseniz ayıp olmasın.
    Seri olarak devam ediyorsunuz da.
    aktemur
    aktemur2
    aktemur3
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 5 Nisan 2007; 0:53:03 >
  • dolandırıcı heryerde karşına cıkabilir sonucta internetteki araçlarda pazara cekiliyor.Araba işinde babana bile güvenmeyeceksin kimden alırsan al işini saglama alacaksın.

ayrıca bu aktemur sahte gibi ilk aktemurun uslubuna,yorumuna,tarzına hic benzeniyor.
  • evet alınır..%5 fiyat düşürmek şartıyla..cunku fıyatlar yuksek oluyor genelede ..ama pazarlıga acıklar.
  • aldım sıkıntı yok ama yinede check ettirdim tanıdıklarıma
  • Biz geçen hafta toyota corona aracımızı sattıkAdam adapazarından geldi baktı pazar günü,p.teside işlemleri gerçekleştirdik.İlan 10000 ytl idi yine 10000 ytl den sattık.
  • Ben de arabamı internet üzerinden sattım.Esnafla uğraşmaktan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Arabama bakmak isteyenler de pazarda veya ticaretini yaparken görebileceğin kişilerden biraz daha eli ayağı düzgündü.Karşı taraf içinde iyi oldu servise götürdük ,yalan dolansız sağlam bir aracı sorunsuz aldılar ve bende hakkımı aldım.Tavsiye ederim.Galeriden olan ilanlara bakma derim,bin türlü martaval dinlersin ve seni kazıklamak için elinden geleni yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mufettis74

Kaç para istemıstınız ve sonucta kaca sattınız aracınız?

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

bende daha önceki aracımı internet dolasiyla satmistım

peugeot 307 xt 1.6 2003 modeldi 23000 ytl demistim pazarlıkla 21750 ye sattım
  • Benim nacizane fikrim --pazarlıksız-- yazanları direk kafadan eliyorum bakarken,olmaz ki ama yani insan ne alırsa alsın pazarlık yapma ihtiyacı duyuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 14 Nisan 2007; 14:53:10 >
  • aldım ve alınır da
  • imzamdaki aracı internetten buldum. çok temizdi ve kmsi çok düşüktü ve sahibide doktordu. benim şansım aynı şehirde olmamızdı. aradım buluştuk arabayı bakıttık pazarlık yaptık ve akşam aldım. şans işte iyiside denk gelir kötüsüde. saygılar.
  • internet günümüzün gerçeği .. internetten arabada alınır evde alınır hattaaa .. alınırda
    alınır ve satılır ..yeterkitedbirsiz davranılmasın ve almaya karar verdiğiniz araba veya herhangi bir şeyin size özel birkaç resmi çekilip size gönderilsin .. el sıkıştığın adamdan kazık yeme ihtimalinden daha yüksek değil bence .. eğer olabilse domatesi bile internetten almayı düşünüyorum .. markete gidiyorsun kasadaki adam akşam evde ne yiyeceğini misafirin olup olmadığını biliyorr ..oo hocam bugün iyiyiz filan diyede birde zevzeklik cabası ..
    internetten araba bal gibi alınır bence .. genel anlamda galericilerin araba satmaktan başka her işle uğraştığının herkes biliyor.. ayrıca şunu bilir şunu söylerim at avrat silah ... bu 3 ünün sırtından biradam para kazanıyorsa makbul değildir bence ..çokmu agresif oldu acaba
  • Aldım, alınır ama nasıl alınır ?

Arabayı ustaya falan göstermeyecen, istediğin kadar tanıdık ustan olsun göstermeyeceksin ! Elinde belgeli ekspertizli bir yere göstereceksin ki araç vuruk ise hak iddaa edebilesin. Ama bununla da bitmedi, aracın ruhsat fotokopisini alıp trafik müdürlüğünden baktıracaksın bakalım haciz, çalıntı vs gibi durumu varmıymış. Vergi dairesine gideceksin orası kesin gerçi temiz kağıdı almak gerekiyor. Bir de eğer istanbulda yaşıyorsan boğaziçi köprüsündeki OGS binasından OGS borcu olup olmadığına dair kontrol yapacaksın keza benim ilk aracımda borç plakada çıkmadı ama oradaki bilgisayarda ne hikmetse 2000 yılından kalan borç gözüküyor
  • günümüzde araba almak için bence en makul yöntem internet. hem seçenek açısından hem de fiyat açısından. daha yeni 2003 focus'umu internet sayasinde aldım. internetteki fiyatı 20 bin ytl idi,pazarlıkla 18.600' a aldık.kötü niyetli insan pazarda da var,internette de var, galeri de de var.önemli olan iyisini bulmak
  • bence gazete ilanından çok büyük farkı yok. internetde avantajınız fotolar. ama fotolara çok güvenmeyin derim, yai netde fotoyu görüp off süper temiz araç diyip hayal kurmayın. örnek olarak aşağıdaki linkdeki araca büyük bir hevesle gittim, ama baştan aşağı çürük çıktı. hatta sahibini çağırmadım bile ben aracın yanına geldim diyerek. tabiki aracı satmak için insanlar malını överler, ama bu yalanlar bazaen abartılıyor bu swifte 70 kusur bin km demiş arkadaş. ama araç belki 170bin belki 270bin de.

http://www.araba.com/457056.html
  • alınır alınır hiç bi şeycik olmaz ama tabi dikkatli olmak lazım arabadan az çok anlamak lazım anlamıyorsanda mutlaka anlıyan biriyle incelemen lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.