Şimdi Ara

İnternetten aza ama öz para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum clixsense hakkında milyon defa konu açılmıştır ama ben burda hakikatlari yazacağım ve amacımda zaten referans kazanmak millet ballandıra ballandıra anlatıyor referans kazanmak amacıyla ama bunu belli etmiyor ben net bi şekilde söylebilirimki bu konuyu açmamın sebebi sizin bilgilenmeniz ve bana referans olmanız. şimdi bu clixsense 2007 yılından beri aktif olarak devam ediyor.sitenin mantığında anket doldurmak ve task adı verilen görevleri yaparak para kazanmak var anketler 0,50 dolarlık da olabiliyor 2 dolarlık da ve en çok getiri anketler sağlıyor.tasklarda ise zaman harcamanız lazım yüksek paralar kazanmak için.paranızı çekebilmeniz için 3 çeşit yöntem var bunlardan skrill i ben direk eliyorum çünkü bi b*ka yaramıyor paranızı kesmekten başka. ya 10 dolara ulaşıp tango kart adı verilen dijital kart ödeme yöntemini seçebilirsiniz ve paranızı amazon,aliexpress veya bazı türk sitelerde kullanabilirsiniz ya da 52 dolara ulaşıp payooner ödeme yöntemiyle direk bankanızdan paranızı çekebilirsiniz.Ben siteye yaklaşık 15 gündür üyeyim ve günde toplamda 1 saat geçirerek kazandığım meblağ 12 dolar. çoğunuza az gelebilir ama 15 günde bu dolar kurunda havadan 65 tl kazanmak benim için ve öğrenciler için iyi bi para, en azından faturanızı ödersiniz .demem o ki eğer bu işte yüksek paralar kazanmak istiyorsanız biraz zamanınızdan harcayıp task yapacaksanız ve ayda 50-100 dolar arası kazanacaksınız.he benim zamanım değerli diyorsanız günde 1 saate yakın harcayıp ayda gelen anketlere göre 20-30 dolar kazanacaksınız . ayrıca bu sitenin clixaddob denen bi eklentisi var yeni anket gelince bildirim gönderiyor sesli olarak.benim site hakkında diyeceklerim bu kadar site hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için umarım faydalı olmuştur

Referansım ise bu link
    csl.ink
    Earn Free Cash Online | Make Extra Money With ClixSense
    https://csl.ink/4fwv
    burdan kayıt olursanız ben cüzi miktarda birşeyler kazanacağım tamamıyla size kalmış isterseniz bu linkten kaydolun isterseniz direk clixsense den kaydolun.

Buda kazancımın ss i İnternetten aza ama öz para kazanmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.