Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmanın Kolay Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
16.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BCVC | a modern URL shortener
    http://bc.vc/?r=21880
    bcvc linkleri kısaltıp bu linklere tıklanma başı para almanızı sağlar. Verdiğim linkten girip kaydolabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sureklı Paylaşım yaparak günlük 20 dolara kadar para kazanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzndkmn -- 14 Mart 2013; 19:12:33 >

• internetten para kazanma konusunda satış ortaklığı sistemi daha etkili ve kalıcı gelir sağlıyor.. türkiyede bu alanda faaliyet gösteren ilk ve tek platfom olan xticaret sistemini kullanmanız daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. (buradan ulaşabilirsiniz) Benimkisi küçük bir tavsiye. satış ortaklığı hakkında bilginiz yoksa BURADAN bilgi alabilirsiniz. şimdiden bol kazançlar..

• MERHABA ARKADAŞLAR BU GÜne kadar İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ADINA AÇILAN TÜM SİTELERİN KAPANDIGINA TANIK OLDUK. NASIL PARA KAZANILDIGINI ÖĞRETECEK TÜM KİTAPLAR BELİRLİ BİR MİKTAR KARŞILIGINDA SATILDI GENELİ SAHTEKARLIK BOYUTUNDA OLAN BU KİTAPLARDAN ZİYADE SİZE GERÇEK ANLAMDA NASIL PARA KAZANABİLECEGİNİZİ MANTIKLI ŞEKİLDE ADIM ADIM GÖSTEREN BU KİTABI ÜCRETSİZ OLARAK YAYINLIYORUM SADECE İNDİRMENİZ YETERLİ
    UNUTMAYIN İNTERNETTİN SİZDEN PARA İSTEMESİ SAÇMA ÇÜNKÜ SİZİN ONDAN KAZANMANIZ GEREKİYOR.SİZDEN PARA VERİP KARŞILIĞINDA ÇOK KAZANACAĞINIZI SÖYLEYEN KİŞİLERE İNANMAYIN DOLANDIRILIYORSUNUZDUR.
    UNUTMAYIN HERKEZ İNTERNETTEN PARA KAZANBİLİR :)
    İYİ KAZANÇLAR
    HEMEN INDIRIN SIZDE KAZANMAYA BASLAYIN

• tıkla kazan filn hikaye para kazanamazsınız bununa.
  • WP Kurs
    Hizmetler ve Ürünler - WP Kurs
    http://wpkurs.com?a_aid=eray54&a_bid=56024984
  • merhaba arkadaşlar;
    internetten nasıl para kazanılacağını detaylı bir şekilde anlatan
    ücretsiz internetten para kazanma e kitabı diye birşey buldum.
    Daha önce böyle birsey kullanmış arkadaslar varsa bana cevap yazabilirmi
  • merhaba arkadaşlar;
    internetten nasıl para kazanılacağını detaylı bir şekilde anlatan
    ücretsiz internetten para kazanma e kitabı diye birşey buldum.
    Daha önce böyle birsey kullanmış arkadaslar varsa bana cevap yazabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok detaylı araştırmalar yaptım bu siteler hakkında zamanında. Bir arkadaşım ile konuşurken konusu açıldı ve beni davet etmişti.

Herkes geridönüşün yavaşlığından bahsediyor. Aylar sonrasına dair yorumlar gördüm. Netlioo'yu daha önce gördünüz mü bilmiyorum.

Ama bence bu tarz siteler içinde en iyi ve en hızlı geri dönüş sağlayanı..

Geri dönüşler 5 dakikaya kadar oluyor genelde ama ben 15-20 dakika içinde bakıyorum geri dönmedi PN (Puanım Nerede) butonu koymuşlar siteye.
    Basıp dolduruyorum formu kolayca hop 5 dakkaya hesapda para..

Siteye Üyelik için:
    netlioo.com
    HugeDomains.com - NetLioo.COM is for sale (Net Lioo)
    http://netlioo.com/register/yeniuye

Tabiki Bu sitelerde üyelik usülü daha çok kazanıldığını herkes biliyor. O yüzden benim referans kodum ile üye olmanızıda rica ederim. Sonuçta madem bilgi paylaşımı yapıyoruz hep beraber, kazancımızda beraber olsun diye düşünüyorum. Kendi referans kodum alttakidir..
    Referans Kodum:
    netlioo.com
    HugeDomains.com - NetLioo.COM is for sale (Net Lioo)
    http://netlioo.com/register/volkankorkmaz

Burdada bir iki Capsle kendi hesabımdan kareler paylaşiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkorkmaz10 -- 25 Temmuz 2013; 8:38:15 >

• Ben yeni katıldım Netlioo'ya şimdilik 11 üyem var ama Kazanmaya başladım üye yapmaya çalılıyorum.

Buda benim referans kodum:
    netlioo.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://netlioo.com/register/havvaozkan

Referans kodum ile üye olursanız sevinirim. Birlikte kazanabiliriz.

Şuan ki kazancımında resmini sizlerle paylaşıyorum.

• arkadaşlar buraya üye oluyorsunuz verilen linki paylaşıyrsunuz her ziyaretçi 1 dolar ve 10 dolar da bonusu var...Bol kazançlar..
  • Size güvenilir şirketlerin bir dizi soracaktır

Ve emin olun bu siteler siteler güvenli olun

Güvenilir en önemli kurumsal karlılık

Bu şirketlerin küresel ve tanınmış ünü bilerek

ilk şirket

www.clixsense.com
    Earn Free Cash Online | Make Extra Money With ySense
    http://www.clixsense.com/?6370708

ikinci şirket

http://www.****.com?R=2123604

üçüncü şirket

BuyDomains.com
    Buy Domains - marbux.com is for sale!
    http://www.marbux.com/?ref=medoalfareas

Şirket Dördüncü

Şirketin beşinci

www.neobux.com
    NeoBux: Make Money Online and Advertise. Paid Ads, Surveys & Tasks
    http://www.neobux.com/?r=medoalfareas29

• GooMass İle Netten Para Kazan
    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !

Etkili ve Güvenli Şekilde "İnternetten Para Kazanma Yolları" Nelerdir?

Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.

Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.

Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.

Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?

Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın

Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.

Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.

Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir. GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Setidir.

GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.

Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLAwww.goomass.com <<

Bu yazı www.internettennasilparakazanilir.org sitesinden alıntıdır.

İlgili Konular ;

Netten Para Kazan
    Netten Sermayesiz Para Kazan
    İnternetten Para Kazanma
    GooMass Eğitim Kiti Yorumları
    İnternetten Nasıl Para Kazanılır

• https://netlioo.com/register/sosyalparakazan

ARKADAŞLAR HEM UCRETSİZ HEM KOLAY HEM EYLENCELİ BAKIN İNCELEYİN ONDAN SONRA SORGULAYIN SADECE UYE OLMAK İÇİN REFERANS İSİTYOR BUYURUN SİTEYE BAKIN PAYLAŞIM YAPIYORSUN KAZANIYORSUN BEYENİ YAPIYORSN KAZANIYOSUN ÜSTELİK ANINDA İŞLİYORLAR... ÜYE OLUN ÜYE TOPLAYIN KAZANCINIZI ARTTIRIN BEN SADECE HER AYY EN KÖTÜ 560-800 ARASIALIYORUM VE EKGELİR SAĞLIYOR BOŞ BOŞ OTURMAKTAN İYİDİR...

https://netlioo.com/register/sosyalparakazan

ve diyer yandan şu sitede var tek farkı bu paralı : ama bu çok kazançlı iş üyede bitiyor yeterki çevreen olsun :http://www.umys.org/?ref=canbas25

• http://enbasitparakazanmayolu.blogspot.com.tr/

Gençler Girin Bakın Bi Para kazanmak hakkındaki yazım.

Türk anket firmalarına güvenmeyin arkadaşlar dolandırıcılık hepsi. benim önerdiğimm site avrupa ülkelerinde kendini kanıtlamış bi anket şirketidir ama şöyleki bu anket şirketi diğer anket şirketlerinden aldığı anketleri size sunuyor. 100civar yabancı anket sitesiyle anlaşmalılar bildiğim kadarıyla . bende kullanıyorum ve gayet iyi para kazanıoyurm . almayı düşünmüyosanızda girin bi bakın :d okuyun makalemi. Bu arada çok kısa bi süre için %50 indirimli(kuruluş yıldönümü sanırım)

• İnternetten Para Kazanmak Gerçekten Mümkün mü ?

Türkiyede İnternetten para kazanmanın doğru olmadığını söyleyen bir çok insan önyargıyla yaklaşmaktadırlar. Kendilerine hak veriyorum günümüz şartlarına göre para kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kimse çalışmadan para kazanamaz işte bu yüzden internetten para kazanmanın zor olduğunu düşünüyor sunuz. Sizlere kendim tecrübe edindiğim fikirleri paylaşacağim.

İnternetten para kazanmak doğrudur arkadaşlar satış ortaklığı işini ben yapabilirim diyorsan çok rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu konu hakkında zamanında çok araştırmalar yaptım her geçen günde internetten para kazanmanın doğru olduğuna inanmaya başladım. Yurt dışında bu işi yapan binlerce insan var çok güçlü miktarlarda para kazanabiliyorlar. Nasıl mı ? Satış Ortaklığı sistemi sayesinde ingilizcesi Affilate Marketing olan bu sistem Türkiye'de yeni yeni meyvesini vermeye başladı ve bu sisteme destek veren bir çok ünlü şirketler bulunmaktadır. Hepsiburada, Markafoni, Teknosa vb gibi bir çok ünlü siteler destek vermektedir. Bu işi yapabilmek için şirket kurmanız gerekmez evinizdeki odanız sizin ofisiniz oluyor ve günde 1-2 saat düzenli çalışmayla para kazanabiliyoruz. Xticarette Aldığınız komisyon %50 - %75 civarlarında en iyi komisyon derecesidir. Çok iyi bir şekilde günlük 150-200 TL kazanabilirsiniz. Bu sadece tahmini bir rakam sizin çalışmanız ne kadar düzenliyse paranızda bir o kadar yüksek gelecektir bundan emin olabilirsiniz. Zaten ilerleyen zamanlarda kazançlarınız otomatikleşip siz gezerken, uyurken, spor yaparken para kazanabileceksiniz.

Sizlere internetten para kazanmak ile ilgili bir örnekten bahsedeceğim. Diyelim ki internetten para kazanmak doğru değil şimdi şöyle düşünelim bir şirket ürünü hakkında reklam yapmak istiyor ve bunun için yüzlerce çalışanı olması lazım. Yüzlerce kişiye maaş vermesinden tutalım içinde yemek parası evine gidebilmesi için yol parasını birlikte vermek zorundadır. Buda şu anlama geliyor o kadar çalışana verilen paralar şirketin daha fazla para kazanmasına bir engel olarak meydana gelmektedir. Şirketler bunun için İnternette ürününü tanıtarak hem para verme derdinden kurtulmuş olup hemde ürünlerinin biz satış ortaklığı yapan kişiler sayesinde daha çabuk satıp ve çok miktarda kazanç sağlıyorlar. Bu sistem bizim için daha avantajlı evden erkenden çıkıp işe gitme gibi derdimiz yok, az çalışıp çok kazanma şansımız var, istediğimiz zaman internet başına geçip sitenizi veya bloğunuzu kontrol edip geriye kalan bütün zamanınızı gezerek,spor yaparak, geçirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi İçinhttp://evdeykenparakazanmak.blogspot.com.tr/ tıklayın..

• GooMass Eğitim Kitinin Muhteşem Bonusları

GooMassın bonuslar sayesinde sitenize daha fazla ziyaretçi sağlayabilecek, satışlarınızı arttıracak ve bazı sistemleri otomatiğe bağlayacaksınız.

GooMass yaşayacağınız deneyimleri çok iyi biliyor. GooMass Kitini satın aldıktan sonra sizin için yeni bir dünyanın kapıları açılacak. Bu kapılar sizi internetten para kazanmaya başladığınız dünyaya götürecek. Burada başarılı olacağınızı biliyoruz. Biz sizin başarılarınıza başarılar eklemeniz için size çok değerli bonuslar sunuyoruz. Bu bonuslar sayesinde sitenize daha fazla ziyaretçi sağlayabilecek, satışlarınızı arttıracak ve bazı sistemleri otomatiğe bağlayacaksınız. Bu sayede siz uyurken bile sistem sizin için çalışmaya devam edecek.

GooMass kullanıcılarına 7 tane çok özel bonus sunmaktadır.

1. AUTO TWITTER

2010 yılı itibariyle aylık 190 milyon ziyaretçi trafiğine, 106 milyon civarında üye sayısına ve sahip Twittera günlük 300 bin civarında yeni üye katılmaktadır. Türkiyede de popülerleşmeye başlayan Twitterın Facebook ile başa baş bir rekabet içersine gireceği kesin. Bu devasa sosyal paylaşım platformundan, sağladığı ziyaretçi trafiğinden nasıl yararlanabileceğinizi ve sistemi nasıl otomatiğe bağlayabileceğinizi anlatıyoruz.

2. EN IYI SATIŞ SAYFASI HAZIR ŞABLONU

Bir satış sayfasının dönüşüm oranını yükseltmenin matematiği iyi bir satış sayfasının nasıl olması gerektiğinde saklıdır. Profesyoneller tarafından onaylanan en iyi satış sayfası örneğini açıklamalarıyla ve şablonuyla beraber hediye ediyoruz. Bu projeyi istediğiniz gibi çalışmalarınıza adapte edebilirsiniz.

3. JOOMLA REHBERI VE SEO

Açık kaynak içerik sistemlerin de inanılmazları başarabileceğiniz bir sistem. Joomla ile nasıl profesyonel ve etkili bir site kuracağınızı, Joomlada kullanabileceğiniz profesyonel eklentileri anlatıyor ve hatta bizim yazdığımız çok önemli eklentileri hediye ediyoruz.

4. WORDPRESS REHBERI VE SEO

Esnek yapısı ve kullanılabilirliği ile blog sistemlerinin tüm dünyadaki vazgeçilmezi olan Wordpress için etkili bir kaynak. Wordpress kurulumundan popüler eklentilere ve Wordpresse özel SEO tekniklerini bulabileceğiniz bir rehber.

5. PROFESYONEL ADWORDS KAMPANYA ÖRNEKLERİ

Başarısını istatistiklerle kanıtlamış etkili Google Adwords profesyonel kampanya örnekleri bulabileceğiniz Türkiyede eşi olmayan bir rehber. Size kampanyanızın başarılı olması için örnek teşkil edecek süper Google Adwords kampanyası örnekleri. Bu örnekleri inceleyerek Adwordsteki hatalarınızı düzeltebilirsiniz.

6. WEB SİTE KURMA REHBERİ

Bir web sitesi kurmak istiyor fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Endişelenmenize gerek yok. Web Site Kurma Rehberi en baştan sonuna kadar bir web sitesini nasıl oluşturacağınızı adım adım anlatıyor. Üstelik birden fazla yöntemle... PHP, ASP gibi web kodlama dillerini bilmeden de çok güçlü, dinamik ve şık bir siteye sahip olabilirsiniz. Hepsi Web Site Kurma Rehberinde.

7. ADWORDS DENEME KUPONU

Adwordse ilk adımınızda Googleın ücretli reklamcılık ağını denemeniz için 80 TLlik Adwords deneme kuponu. Gösterdiğimiz yol ile 80TL lik Adwords kuponu sahibi olacak ve sistemi denemek için cebinizden para çıkmamasını sağlayacaksınız. Bu kupon sayesinde eğitim setini neredeyse bedavaya getirmiş olacaksınız.

Bu kiti şimdi satın alarak tüm bu bonuslara sahip olabilirsiniz.

GooMass İnternetten Para kazanma Kiti ile sadece interneti kullanarak yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. GooMassı bugün edinin, kazanmaya hemen başlayın.

Goomass Eğitim Kitini İndirmek İçin Tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4AA9EC2B -- 1 Mart 2016; 23:57:29 >

• Hızlı ve çok yüksek oranlarda (%75-%80) ve günde 1500-2000$ kazanma imkanına sahip olmak aslında internette zor değil. İkili opsiyon ticaretinde çok kısa sürelerde yüksek kazanç elde edebilme imkanına sahipsiniz. Günde 1500$-2000$ gibi.Seçmiş olduğunu dayanak varlık için dolum süresi sonundaki fiyat hareketini doğru tahmin etmenizle % 75 – 80 oranında bir kar elde edersiniz. Yani 20 dolar yatırım yaptıysanız 15-16$ anında kazanmanız mümkün. bu iş nasıl oluyor diyorsanız daha detaylı açıklayayım. İkili Opsiyon Nedir? İkili opsiyon piyasasında bahsedilen opsiyonlar borsadan bildiğimiz opsiyonlardan daha farklıdır. Basit bir temel üzerine kurulu bir piyasadır. Tam olarak tanımını yapmak gerekirse; seçmiş olduğunuz bir dayanak varlığın(hisse senedi,altın,gümüş,dolar,euro vs.vs.) belirlediğiniz dolum süresi sonunda yukarı veya aşağı yönlü hareket etmesini tahmin ederek alım veya satım opsiyonu satın aldığınız piyasadır. İkili opsiyon işlemleri adından da anlaşılacağı üzere iki seçenekten oluşmaktadır. Borsa ve forex piyasasından çok daha basit bir temele sahiptir. İşlemlere başlayabilmek için öncelikle borsa ve forexte olduğu gibi bir aracı kurum ile anlaşmalı ve yatırım hesabı oluşturmalısınız. Daha sonra işlem yapmak istediğiniz piyasayı ve aktifi belirlemelisiniz. İşlem yapmaya başlamak için öncelikle işlem yapmak istediğiniz piyasası ve dayanak varlığı seçmelisiniz. Hisse senetleri, döviz çiftleri, emtialar ve borsa endeksleri ikili opsiyonda işlem gören yatırım araçlarıdır. Emtiaların ikili opsiyon piyasasında forex ve borsaya göre daha fazla risk içerdikleri bilinmektedir. En güvenli işlemlerin ise borsa endeksleri ve hisse senetleri ile gerçekleştirildiği bilinmektedir.

Dayanak varlığınızı belirledikten sonra bir dolum süresi belirlemeniz gerekmektedir. Bu sürenin en az 5 dakika, en fazla 1 aydır. İkili opsiyon kontratları 1 saatten daha kısa olmamasına rağmen sürenin dolmasına 5 dakika kala yatırımcı opsiyon satın alabilmektedir. Dolum sürenizi de belirledikten sonra piyasa takibi ve analizler neticesinde, seçmiş olduğunuz dayanak varlığın nasıl bir yol izleyeceğini tahmin etmelisiniz. Bu yönü tahmin etmek forex ve borsa piyasası ile karşılaştırıldığında çok daha basittir. Bunun nedeni ise borsa ve forex piyasası gibi birçok değişkene sahip olmaması ve basit bir temele sahip olmasıdır.
    Dayanak varlığın dolum süresi sonucunda izleyeceği yolu belirledikten sonra da yapmanız gereken bir opsiyon seçmektir. Seçilecek olan opsiyon türü anlamında da ikili opsiyon piyasası diğer piyasalara göre daha basittir. Seçebileceğiniz 3 opsiyon tüyü bulunmaktadır. Bu türler;

Yukarı – Aşağı Opsiyonu

Diğer bir adı ile dijital opsiyondur. Seçmiş olduğunuz dayanak varlığın dolum süresi sonucunda aşağı veya yukarı yönlü ilerleyeceğini tahmin ettiğiniz zaman bu opsiyon türünü kullanırsınız. Dolum süresi sonucunda dayanak varlığın fiyatının yükseleceğini öngörüyorsanız alım opsiyonu; düşeceğini öngörüyorsanız satım opsiyonu satın alırsınız.

Temas Opsiyonu

Bu opsiyon türünün iki çeşidi bulunmaktadır. Bunlar çift temas ve temas yok opsiyonudur. Temas opsiyonunun temelinin forex piyasasına dayandığı söylenmektedir. Yatırımcılar seçmiş oldukları dayanak varlığın fiyatının, daha önceden belirlenmiş fiyatına dolum süresi içerisinde temas edip etmeyeceğine göre işlemler gerçekleştirilmektedir. Tahmin edileceği üzere temas varsa çift temas opsiyonu, temas gerçekleşmemişse de temas yok opsiyonu satın alınmaktadır.

Aralık Opsiyonu

Yatırımcılar seçmiş oldukları dayanak varlığın fiyatının dolum süresi geldiği zaman daha önceden belirledikleri zaman dilimi içerisinde olma ihtimalini doğru bir şekilde tahmin etmelerini değerlendiren bir opsiyon türüdür. Getirisi en yüksek opsiyon türü olarak bilinmektedir.

Yatırım işlemlerinizi tamamladıktan sonra dolum süresinin sonunda seçtiğiniz opsiyon türleri sonucunda işlemin başarılı sonuçlanması ile % 75 – 80 oranında kar elde edebiliyorsunuz. Öngörülerinizin gerçekleşmemesi ve başarısız olarak kayıp yaşamanız durumunda da Geri Ödeme Sistemi sayesinde yatırmış olduğunuz paranın %15’ini geri hesabınıza yatırıyorlar.

İkili opsiyon piyasası aktifleri üzerine etkili olan faktörlerin bilinmesi için çok fazla ekonomi bilgisine de gerek duyulmamaktadır. İkili opsiyonda piyasa göstergeleri takibi yapılması ile ülke ekonomilerinde meydana gelen değişikliklerin yatırım aracının fiyatı üzerine nasıl etkiler yaratacağı hakkında bilgi edinmek demektir. Temel analiz verileri arasında yer alan piyasa göstergeleri ekonomik veriler olarak bilinmektedir ve ülkelerin merkez bankaları, finans kuruluşları, araştırmaya dayalı olarak çalışan şirketler bu verileri ülkelerden, endüstrilerden toplamaktadır. Kamu hizmeti veren sitelerden ve internet üzerinden yatırımcılara hizmet veren web sayfalarından bu ekonomik veriler ile ilgili bilgi sahibi olunabilir.

İkili opsiyon yatırımcılarının ülkelerin ekonomik ve siyasi haberlerini, piyasa göstergeleri olarak bilinen ekonomik verilerin takip etmeleri risklerini azaltarak kazançlı yatırım işlemleri açmaları adına büyük bir önem taşımaktadır.

İkili opsiyon piyasasında para kazanmanın gerektirdiklerini kısaca sıralayacak olursak;
    Öncelikle yetenekleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en uygun dayanak varlığı seçmeniz,
    Seçtiğiniz dayanak varlık ve fiyat değişimleri hakkında bilgi sahibi olmanız,
    Dayanak varlığın fiyatı üzerine etkili olan faktörler ile ilgili gelişmeleri takip etmeniz ve analiz etmeniz,
    Dolum süresi için öngördüğünüz fiyat değişimlerine uygun ve doğru opsiyonu satın almanız gerekmektedir.

Kazançlı yatırım işlemleri yapabilmenin bir gereksinimi de sermaye yönetimi hakkında bilgi sahibi olmaktır. Yatırım işlemi sonucun küçük kayıp yaşansa bile bu kaybın neden yaşandığının araştırılması gerekmektedir. Aynı hataların tekrar yapılmaması ve teminatın küçük miktarlar halinde eriyip gitmemesi adına bu araştırma yapılmalıdır.
    Son olarak ikili opsiyon yatırımı yapılırken, seçilen aktifin fiyat grafiği üzerinde tepe ve dip noktaları belirlenmelidir. Seçilen bu tepe ve dip noktalarında ise pozisyon açılmamalıdır. Genellikle yapılan bir hata olan bu seçim, hata payını arttırmaktadır. Yukarı yönlü bir trendin daha fazla yukarı gitmeyeceğinin düşünülmesi ve put opsiyonunun alınması, aynı şekilde aşağı yönlü bir trendin daha fazla aşağı yönlü gitmeyeceğinin düşünülerek call opsiyonunun alınması gerekir.

Bu kadar çok işlemleri sizin için hazır ve otomatik olarak yapan sistem ve sitelerde mevcut. Bunun örneği hemen aşağıda bu siteye girip üye olup para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Dediğim gibi günde 1500$ süper kazanç.
    Ücretsiz Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!

bu adrese girin ve nasıl kazanacağınızı inceleyin ve kazanmaya başlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 6 Aralık 2014; 22:41:48 >

• visitstomoney.com
    Lån og Refinansiering med Visitstomoney.com | Forbrukslån
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=637120
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA GUNLUK 50 60 DOLAR HATTA DAHA FAZLA KAZANABILIRSINIZ VERDIGIM LINKE TIKLAYIN ÜYE OLUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• visitstomoney.com
    Lån og Refinansiering med Visitstomoney.com | Forbrukslån
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=637120
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA GUNLUK 50 60 DOLAR HATTA DAHA FAZLA KAZANABILIRSINIZ VERDIGIM LINKE TIKLAYIN ÜYE OLUN

• http://www.****.com?R=375613BASK tiklayin uye ve para kazanmaya basliyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.