Şimdi Ara

PARA KAZANMANIN KOLAY YOLUNU BULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar düşündüm taşındım para kazanmanın kolay yolu ticaretten geçiyor bu kanaata vardım. ucuza alacaksın pahalıya satacaksın. al sat al sat al sat yapıp parayı ikiye katlayacaksın. ama ne satacaksın işte orada tıkandım önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 6 Ocak 2020; 0:9:53 >

• bim den su
  • araba al sat
  • Gelir Vergisi,
    Geçici Vergi,
    KDV,
    ÖTV,
    Damga Vergisi,
    Çevre Temizlik Vergisi,
    İlan ve Reklam Vergisi,
    Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi,
    Tatil Günlerinde Çalışma Ruhsatı Harcı,
    Ölçü ve Tartı Aletleri Denetleme Harcı,
    Kayıt ve Suret Harcı,
    İşyeri Açma İzin Harcı,
    Gibi vergiler olmasa senin dediğin çok mantıklı aslında kardeş. Al sat, al sat, al sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 6 Ocak 2020; 3:32:19 >
  • cingozzz kullanıcısına yanıt
    12 şeritli yol gibi maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Herseyin bir yolu ve kolayi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Ocak 2020; 3:43:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Letgo varken ne vergisi :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para Kazanmanın Yolları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para mal satarken degil mal alırken kazanılır, ne satarsan sat maliyeye yakanı kaptırdınmı işin biter, en çok parada küçük paralı alış verişlerden kazanılır.
  • Özbey reisi çağıralım hemen
  • Konu sıcak fırsatlara taşınsın

Ne alasım ne satasım geldi teşekkürler. Ben vergiye doydum
    Poşet vergisi
    Muasebeci ücreti
    Sigorta ücreti
    Stopaj
    Kira
    Elektrik
    Su
    Aidat
    İnternet
    Telefon
    De öde bi dükkan aç taş yerinde ağırdır 1 lira yerine 1,5 liraya satarsin suyu

Polisi zabitasıvergi memuru tabela kontrolcusu gelsin hep onlara çay ismarla arada da ceza yazsinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 6 Ocak 2020; 8:5:33 >
  • Verdiğin fikirler gerçekten şeytanın aklına gelmez. Ne satacağın kolayda ne ye yapsam yapsam diyordum. Ticaretmiş meğer.
  • fakir düşünceyi insanlar engellere odaklanır,zengin düşünceli insanlar ise fırsatlara ve işini nasıl dahada büyüteceğine odaklanır.

yukarıda bazı arkadaşlar bir sürü vergilere odaklanmışlar evet o vergiler var,ama esnaflık yapıp da kat kat evler yaptıran esnaflar acaba o vergileri ödemiyor mu?

devlet memura,işçiye ve emekliye %10 zam yaparken, esnaf sattığı veya verdiği hizmete %60 lara varan zamlar yapabilir.
    örnek bir berber 10tl ye kestiği saçı 15tl yapabiliyor. yani %50 zam yapabıliyor. peki bir berber günlük 1000tl ciro yapmışsa gün sonunda Z raporunda kaç tl kazandığını gösteriyor?100tl kazandım diye fiş kesiyor.yani devlet esnafa kazık atıyor,esnaf da devlete bu böyle kısır döngü içinde devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.