Şimdi Ara

akbank hesap kapatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akbank da açmış olduğum vadeli hesabımı kapatmak için şubeye gittim.Görevli bana hesap kapatma formu uzattı bilgilerimi girip imza atmamı söyledi.Bende hemen yazıp geri verdim.Görevli bana imzamın uyuşmadığını söyledi.Formu geri uzattı.Öylece kala kaldım.Hesap açtıralı kaç yıl olmuş hatırlayamadım o zaman attığım imzayı.Napmalıyım bilmiyorum.En iyisi kendi şubeme gidip sormak sanırım.Böyle bir şey olmaz.Çok ilginç.

• Allah onların belasını versin.
  • şu bankaların alayından nefret ediyom ya hepsinin allah belasını versin.kapısından içeri girmeye korkar olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 22 Ağustos 2012; 9:26:09 >
  • öyle vallahi,
    Akbank Yıllık 220 TL hesap işletim ve kart aidatı adı altında para alıyor başvurmak isteyenler ona göre başvursun bu bankaya
  • kimliğini verdikten sonra sorun çıkmaması lazım.. aynı sorun benim başımada gelmişti ama kadın bana imzamın ne şekilde olduğunu söylemişti ona göre atmıştım olay kapanmıştı... yaptıkları tam saçmalık..
  • Ben de ziraatte hesap açtırdım bi iş için. Şu an hiç kullanmıyorum onu. Kapattrmam gerekiyo mu hesapta para da yok şu aylık ücretlerden isteme hakları var mı hesapta para olmadığı halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben akbank hesabımı 1,5 sene felan kullanmadım sadece axxess kredi kartını kullanıp borcunu ödüyordum,Bir gün bir iş için akbank hesabıma para eft yaptım bir baktım yıl önceki yılın hesap işletim ücreti adı altında hesabımdan para kesilmiş, mesaj attım geri veremeyiz dediler, son bir kaç taksidim kaldı kredi kartımında onlarda bitsin alsın başlarına çalsınlar genel merkeze fax çekerek iptal talebinde bulunacam bakalım kapatacaklarmı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Hesap Kapatma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • finansbankı beğenmiyordum, bu türlü şeyleri duyup görünce iyi banka oldunu düşünmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan türkiye finans Kredi kartı kullanıyorum,Senelik 10 Tl ücreti var. 10 lira 20 lira çok önemli değil ama 55*2 senede insanın zoruna gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.