Arkadaşlar herkese merhaba. Bağlama çalmayı öğrenmek için bir bağlama almayı düşünüyorum. İnternette gezerken bir site buldum "goldmuzikmarket" diye. Bu sitede 140 liradan başlayan öğrenci bağlamaları var. Başka malum sitelerde de hesabı var bu sitenin ve o sitelerde yaklaşık 50 60 tl daha pahalı satış yapıyorlar. Ben de şu an siteden direk almayı düşünüyorum. Biriktirdiğim bir para var onunla alacağım sizce pişman olur muyum? Olmayacağımı düşünüyorsanız sizce hangi bağlamayı almalıyım? 140 ₺ ---------------=>
Gold Müzik Market - Müzik Aletleri Toptan ve Perakende Satışı
En Uygun Gold Cr-2 Yaprak Cura, En Uygun Yaprak Cura Bağlama, En Uygun Cura Saz, En Uygun Bağlama, En Uygun Ceviz Ağacı Cura Bağlama, En Uygun Oyma Cura, En Uygun Curalar, En Uygun Profosyonel Cura Bağlama ,En Uygun Amatör Cura Bağlama, Uygun Cura Bağlama
Gürgen Ağacı Uzun Sap Öğrenci Bağlama, Profosyonel Ucuz Bağlama, En Uygun Maun Bağlama,Kaliteli Ucuz Bağlama, Orta Kalite Maun Bağlama, En Ucuz Bağlama,En Ucuz Kısa Sap Bağlama,En Kaliteli Kısa Sap Bağlama,En Uygun İşlemeli Bağlama , Ceviz Ağacı Bağlama
Piarro Siyah Dut Ağacı Uzun Sap Bağlama Seti,Profosyonel Ucuz Bağlama, En Uygun Maun Bağlama,Kaliteli Ucuz Bağlama, Orta Kalite Maun Bağlama, En Ucuz Bağlama,En Ucuz Kısa Sap Bağlama,Siyah Bağlama Modelleri,En Uygun Bağlama Çeşitleri ve Modelleri