Şimdi Ara

İnternetten bilet alma hakkında kafama takılanlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Konuyu buraya açmamın nedeni Ulaşım ve Bilet bölümüne konu açamıyorum.Sebebini bilmediğim bir şekilde engelleme var galiba.Ben de burayı uygun gördüm)

Arkadaşlar merhaba.
    Bir kaç sorum var internetten bilet hakkında.
    Daha önce hiç bilet almadım netten.
    Mesela otobüs-konser-tren gibi biletleri internetten alırken bize bu aldığımız bileti acaba kargo ile mi yollayacaklar?
    Yoksa biz ekran görüntüsü ya da PDF dosyası mı indirmemiz lazım internetten (e-bilet gibi)
    Bir de netten alınca ucuz diyorlar doğru mu?Ne kadar fark eder mesela?
    Bu biletleri nereden alacağız.Herhalde firmanın web sayfasından.
    Koltuk numarası filan seçebiliyor muyuz?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Nisan 2014; 21:28:29 >

• Sorduğun soruların hiçbiri için %100 şöyledir denmez. Genelde şöyledir diyerek yazayım.

İnternetten aldığın biletler daha ucuzdur (genelde). Çünkü bi gişeye göre daha az masrafı vardır ve komisyonsuzdur.

Kargo ile yollamazlar, ödemeyi yaptıktan sonra karşına çıkan 'onay' sayfasını yazıcıdan çıktı alırsın ve biletin o olur. Ya da ikinci bir ihtimal sana bi 'referans kodu' verirler (tc kimlik, ad soyad, cep tel vb.de olabilir), onu bilet gişesine gidip söylersin, sana biletini basıp verirler.

Otobüs biletleri için koltuk seçme olayı büyük firmalarda var (metro, ulusoy vb.), trenler için kategori seçersin, bu da fiyata yansır. Tren için: Ekonomi, yataklı, first class vb.. Konser için Sahne önü, bilmem ne tribünü gibi..

Biletleri de internet sitelerinden ya da anlaşmalı oldukları kurumların (biletix gibi) internet sitelerinden alırsın.

Tam ne için istediğini söylersen daha çok yardımcı olmaya çalışırız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.