Bildirim
internetten biyoloji dinlemek için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin biyolojin . Güzel anlatıyor -
TEŞEKKÜR EDERİM İNCELEYİM :) BAŞKA YOK MU YARDIMCI OLACAK -
Senin biyolojin iyidir de çok ayrıntı gereksiz bilgilerde oluyor.Kendin kitaptan özet çıkarıp çalış biyolojiyi halletmen için illa bir video ders şart değil. -
Kardeş teknofemde süper anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxbar10xx
Senin biyolojin iyidir de çok ayrıntı gereksiz bilgilerde oluyor.Kendin kitaptan özet çıkarıp çalış biyolojiyi halletmen için illa bir video ders şart değil.
not çıkarmak doğrusu zor geldi :) konular hakkında bilgim var ama şu an denemelerde 17-22 arası netler yapıyorum geçen sene sınavdan 18 netim vardı :) bunu bu sene 20 ve üstü için uğraşıyorum. -
biyoloji kitaptan çalısma vaktin varsa otur dinle çünkü bazı konuların gerçekten mantığı var protein sentezi sistemlerin çoğu.bunları kitaptan calisirsan ezber gibi oluyor çok kolay unutuyorsun bu yüzden bazı konuların mantığını anlamaya bak ezber yapmadan seninbiyolojin bu konuda iyi gibi dinleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emple
biyoloji kitaptan çalısma vaktin varsa otur dinle çünkü bazı konuların gerçekten mantığı var protein sentezi sistemlerin çoğu.bunları kitaptan calisirsan ezber gibi oluyor çok kolay unutuyorsun bu yüzden bazı konuların mantığını anlamaya bak ezber yapmadan seninbiyolojin bu konuda iyi gibi dinleyebilirsin.
hocam orayı biraz inceledim de şu an için ciddi vakit kaybı olur orayı dinlemek :) belkide sistemlerin en kolaylarından boşaltım sistemi yaklaşık 2 saat. biraz fazla değil mi sizcede -
upp -
Değerli arkadaşlarım merhabalar ;
Ayın 20 sinden sonra soru çözüm videoları olacak Senin Biyolojin youtube kanalında sınava yönelik çalışmalar da hazırlayacağım. Kanala uzun zamandır video yüklemedim yoğunluktan fakat 1 aylık süreçte soru çözümleriyle ilerleyeceğiz. Birşeye daha değineceğim ben ayrıntıyı seven bir insanım biliyorsunuz fakat bu sizin işinize yarar fazla bilgi göz çıkarmaz mantığıyla giden bir hoca değilim yani potansiyel gelecek şeylere de değiniyorum beklediğim yerlere de , bakınız YGS 2015 te diğer YGS lerden çok farklı bir biyoloji ile karşılaştınız bu sebeple imkanınız varsa ayrıntılı çalışın Biyoloji'yi. Müfredat değişiyor ki Biyoloji artık daha geniş yoksa bende örnek boşaltım sistemini yarım saatte anlatırım ama sınavda işe yaramaz. Yarım saatiniz boşa gideceğine 2 saat dinleyin 2 soru yapın sizin için fayda sağlar. Beni önerip dile getiren arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletiyorum. Bu noktaya gelebilmek gerçekten bir öğretmen için güzel bir duygu sağolun. 20 sinden sonra görüşürüz hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: seninbiyolojin
Değerli arkadaşlarım merhabalar ;
Ayın 20 sinden sonra soru çözüm videoları olacak Senin Biyolojin youtube kanalında sınava yönelik çalışmalar da hazırlayacağım. Kanala uzun zamandır video yüklemedim yoğunluktan fakat 1 aylık süreçte soru çözümleriyle ilerleyeceğiz. Birşeye daha değineceğim ben ayrıntıyı seven bir insanım biliyorsunuz fakat bu sizin işinize yarar fazla bilgi göz çıkarmaz mantığıyla giden bir hoca değilim yani potansiyel gelecek şeylere de değiniyorum beklediğim yerlere de , bakınız YGS 2015 te diğer YGS lerden çok farklı bir biyoloji ile karşılaştınız bu sebeple imkanınız varsa ayrıntılı çalışın Biyoloji'yi. Müfredat değişiyor ki Biyoloji artık daha geniş yoksa bende örnek boşaltım sistemini yarım saatte anlatırım ama sınavda işe yaramaz. Yarım saatiniz boşa gideceğine 2 saat dinleyin 2 soru yapın sizin için fayda sağlar. Beni önerip dile getiren arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletiyorum. Bu noktaya gelebilmek gerçekten bir öğretmen için güzel bir duygu sağolun. 20 sinden sonra görüşürüz hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
sevgili hocam dedikleriniz kendi açınızdan doğru ancak kendi açımdan sadece biyoloji eksiğim yok. bu yüzden benim için 2 saat fazla bir zaman
-
O zaman soru çözünüz Melis yine 20 sinden sonra takip ediniz soru çözümlerini iyi bir tekrar yapmış olursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: seninbiyolojin
O zaman soru çözünüz Melis yine 20 sinden sonra takip ediniz soru çözümlerini iyi bir tekrar yapmış olursunuz.
Hocam Bayadır bekliyorum bitkileri ne zaman anlatacaksınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X