Onu upluad edenin suçu değil midir ? Belki ben bedava diye indiriyorum.
upload da download da günah kerdeşim
upload, downloada teşvik olduğu için daha günah tabi
Upload Sevaptır.
Paylaşmak dinimizce emredilmiştir...
Güzel cevap
quote:
Orijinalden alıntı: metarc
internetten para vermeden müzik ve film indirmek HARAMDIR, KUL HAKKINA GİRER GÜNAHTIR!!! hesabı ödemeden restoranttan birşey yiyip içemiyorsanız, internetten bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm parçalar ve filmler için de bedelini vermek ZORUNDASINIZ. Bunun bahanesi yok!
kul hakkı yenmiyor arkadasşım bence.. acıklayayım sana.. bu müziği yapanların kacı acıkta... hiç biri.. son model arabaları ,lüks vilları va..hem de birden cok..peki bunları kaset parası ile mi alıyolar.. hayır rekalm konser vesaire ile.. peki bu reklam konserleri flan nasıl yapıyolar.. tabiki onları dinleyen milyonlar sayesinde .. biz onların müziğini dinleyerek,filmini izleyerek zaten onların hakkını fazlasıyl veriyoruz..kimse dinlemese kimse izlemese .. nahhhh alırlardı o evleri arabaları.. onların bu yaptığı sadece ac gözlülük baska bişi değil.. saygılar..
iyice izleyin
paylaşmak aynı zamanda bir insan içgüdüsüdür.
tekrar boyutlandırılmış videolarda telif hakkı sorun olmuyormuş sanırım. bu konuda şunu düşünüyorlar sanırım: milllet düşük kalitede ve seste izlemektense gider ya dvd sini alır ya da sinemasına gider.
mp4 mkv mov ve diğer ripli videolarda sorun olacağını zannetmiyorum.
o zmn youtube falan kapansın
biz müzik indirmiyoruz ki rar dosyası indiriyoruz.