Şimdi Ara

İnternetten download dönemi bitmek üzere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan yasa ve ayrıntılar hakkında bilgi için BUYRUNUZ <========

• hiç güleceğim yoktu tamamen saçmalık
  • Genelleme yapmışsın. Sadece müzik diyor
  • evet download demişsin bunun içine video vs. işlerde giriyor yanlış başlık
  • internetten para vermeden müzik ve film indirmek HARAMDIR, KUL HAKKINA GİRER GÜNAHTIR!!! hesabı ödemeden restoranttan birşey yiyip içemiyorsanız, internetten bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm parçalar ve filmler için de bedelini vermek ZORUNDASINIZ. Bunun bahanesi yok!
  • İnternete 49 lira kösülüyoruz ya. Ne yapacaz msn e girip DH de mi takılacaz hep. Tecavüz eden , adam öldüren hapse girmiyor film indiren mi girecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman çok Kul Hakkına Girdim..

Haram :).. Ben indirmesem yada indirsem bile yapılan müziikte olsa filmde olsa köpek gibi para kazanıyor.. Adam bir sinema bilet fiyatını 8 9 milyona satıyor. Albüm çıkaran fiyatı 10 lira diyo. Benden önce zaten onlar Kul Hakkına giriyor, fazla para almaktan.. Bizde netten para vermeden indiriyoruz ve durumu eşitliyoruz

Çok saçma oldu ama olsun , ben indirmeye devam ediyorum.. Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Meliksah

İnternete 49 lira kösülüyoruz ya. Ne yapacaz msn e girip DH de mi takılacaz hep. Tecavüz eden , adam öldüren hapse girmiyor film indiren mi girecek.

Sana Aynen katılıyorum........: D

quote:

Orijinalden alıntı: metarc

internetten para vermeden müzik ve film indirmek HARAMDIR, KUL HAKKINA GİRER GÜNAHTIR!!! hesabı ödemeden restoranttan birşey yiyip içemiyorsanız, internetten bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm parçalar ve filmler için de bedelini vermek ZORUNDASINIZ. Bunun bahanesi yok!

Ya bırak hocam bu işleri....Sanatçı dediğimiz kişiler özel yatlarında alem yaparken Ülkenin fakir halklarının hakkını veriyomu..Vergilerinin bir kısmını kaçırırken benim yenen hakkımı kim düşünüyo....

quote:

Orijinalden alıntı: Leidenschaft

evet download demişsin bunun içine video vs. işlerde giriyor yanlış başlık

Ne alaka... :? download linki mi vermişim...

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Genelleme yapmışsın. Sadece müzik diyor

Fikir hakkı diyo okursan daha iyi görürsün..Müzik olmasının nedeni en fazla etkilenen onlar ...

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

hiç güleceğim yoktu tamamen saçmalık

Valla hocam Nargile kafede sigara yasağıda saçma ama uygulanıyo değil mi ?

• ben ttnete 49 lira ödüyorum birşey yaptıklarıda yok zaten ttnet ödesin bizim indirdiklerimizin parasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

O zaman çok Kul Hakkına Girdim..

Haram :).. Ben indirmesem yada indirsem bile yapılan müziikte olsa filmde olsa köpek gibi para kazanıyor.. Adam bir sinema bilet fiyatını 8 9 milyona satıyor. Albüm çıkaran fiyatı 10 lira diyo. Benden önce zaten onlar Kul Hakkına giriyor, fazla para almaktan.. Bizde netten para vermeden indiriyoruz ve durumu eşitliyoruz

1 tb ne kadar günaha denk geliyo acaba..Yakında Vaazda verir hocalar bununla ilgili...

• telif hakkı kadar saçma bi şey yok...
  • LA YETER DURMADAN AYNI KONUYU AÇMAYIN!
  • Onu upluad edenin suçu değil midir ? Belki ben bedava diye indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokistant

Onu upluad edenin suçu değil midir ? Belki ben bedava diye indiriyorum.

Harikasın yaa

Evet o durumda ben SAF oluyorum bedava sanıp indiriyorum.. Günahı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: metarc

internetten para vermeden müzik ve film indirmek HARAMDIR, KUL HAKKINA GİRER GÜNAHTIR!!! hesabı ödemeden restoranttan birşey yiyip içemiyorsanız, internetten bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm parçalar ve filmler için de bedelini vermek ZORUNDASINIZ. Bunun bahanesi yok!

Bu ülkede artık insanlar ekmeği zor buluyor. Ben gidip 2 şarkı için albümlerine 15 TL veremem. Zaten çuvalla para kazanıyorlar. 1 günde kahvaltılarını pariste etmeyiversinler. Anlaşılan senin tuzun kuru
  • Merak etme . Bunun icinde internette bir videonun ustune sarkiyi cekiyolar , daha sonra isteyen kisiler sarkiyi kaydedip mp3 formatina cevirdikten sonra dinliyor . Alayda bunu yapan cok erbas var
  • müftülüğe sormak lazım
  • O zaman film indirmek serbest sadece müzik diye okudum ben o yazıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

O zaman çok Kul Hakkına Girdim..

+1907 2 tb dan fazla diskim dolu durumum hiç iç açıcı değil o zaman

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.