Şimdi Ara

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
9.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 avea, 1 vodafone, 3 turkcell hat var, Bunlarda zeten bildiklerim, Allah'tan başka hat açılmamış üzerime
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

bende ''TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.'' uyarısı veriyor, doğru girdiğime yüzde yüz eminim başka bu sorunla karşılaşan var mı?

demek ki kullandığınız numara size ait değil =)
    bu arada bireysel rekor kimde bilemeyecem ama kurumsal rekorun aveada çıkacağına hiç şüphem yok!

Evet hatırladım ablamın üzerine olabilir hat, Turkcell'de hattı nasıl kendi üzerimize alabiliyoruz acaba, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

son 2 haneyi gösterse iyi olacak bende 1 tane bilinmedik numara çıktı belki geçmişte aldığım unuttuğum bir hattır noların tamamı gözükse arardım açıkçası hat açıkmı diye açanada sen kimsin diye sorardım..Kendi tc m ile sorgulatıyorum adıma açılan hatların son 2 hanesini görememe mantığını anlamış değilim kimden neyi gizliyorsunuzki?

Hangi operatör olduğunu söylüyor mu bari?

evet turkcell den 1 numara var hiç hatırlamadıgım belki son 2 hanesinide gosterse arayıp aktifmi değilmi kontol ederdim belki geçmişte alıp kırdıgım bir hattır
  • quote:

quote:

quote:

son 2 haneyi gösterse iyi olacak bende 1 tane bilinmedik numara çıktı belki geçmişte aldığım unuttuğum bir hattır noların tamamı gözükse arardım açıkçası hat açıkmı diye açanada sen kimsin diye sorardım..Kendi tc m ile sorgulatıyorum adıma açılan hatların son 2 hanesini görememe mantığını anlamış değilim kimden neyi gizliyorsunuzki?

evet turkcell den 1 numara var hiç hatırlamadıgım belki son 2 hanesinide gosterse arayıp aktifmi değilmi kontol ederdim belki geçmişte alıp kırdıgım bir hattır

turkcell i arayıp öğrenebilirsin. Son iki hanesini sorgulamadan bulamadım öğrenmek istiyorum derseniz verirler size numarayı

• güzel uygulama 3 hattım vardı birini kapattırdım geçen gün 2 hattım olduğu görünüyor
    takip olarak gerçekten güzel uygulama
  • sorgulama yaptık öğrendik bilgi veen arklara tşk ler
  • Turkcell'e ait 1 normal 1 data hattım var.. bunların dışında Avea'da veya Vodafone'da hattım yok..

bilgiler doğru çıktı, herhangi bir şey ile uğraşmak zorunda kalmayacağım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen hafta haberim olmadan adıma hat açıldığını öğrendim , tanıdık avukatlar hemen savcıya şikayet etmemi istediler . benden tavsiye haberiniz olmadan hat açılmışsa savcıya şikayet edip sonra bayiye gidip hat iptal dilekçesi verin. daha sonra başınız yanmasın
  • Çok güzel bir sistem olmuş düşünenlerin de yapanlarında ellerine sağlık..
  • quote:

quote:

quote:

Aktif olmayan hatlar gözükmüyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: optln

4 Vodafone, 4 Avea ve 1 Turkcell olmak uzere 9 tane bilmediğim aktif hat varmis. Ayrica Avea'da 5 tane de inaktif hattim bulunuyormus(diğer operatörlerde de vardir belki ama söylemediler). Biraz ugrastirdi ama halledebildim erkenden. En kolayi Vodafone oldu, bayide kimliğim disinda herhangi bir bilgi istemediler. Bir suru imza atiyorsunuz sadece :) Turkcell için numaranin tamami gerekiyormuş. Musteri hizmetlerinden öğrendim kimlik bilgilerimle. Avea'nin işlemi biraz garip. Once telefondan iptal ettiriyorsunuz, sonra bayiye gidip form dolduruyorsunuz.

Neyse iyi bir ders oldu bu. Siz de nasil bir ülkede yasadiginizi unutmayin, kimliğinize falan sahip cikin :D

Hocam,
    Benim şu an Turkcell'de aktif bir hattım yok. MH. yetkilisi de kimlik bilgilerimle adıma kayıtlı hattın son 2 rakamını vermiyor.
    Nasıl iştir bu?
    Diğer 2 oparatörde, adıma kayıtlı hatları MH'den T.C. Kimlik numaram ve bir kaç ilave güvenlik sorusuyla öğrenebilirken, Turkcell bu konuda zorluk çıkartıyor!

• hakan bey başka müşteri temsilcisiylede aynı sorunu yaşadınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan9090

quote:

Orijinalden alıntı: optln

4 Vodafone, 4 Avea ve 1 Turkcell olmak uzere 9 tane bilmediğim aktif hat varmis. Ayrica Avea'da 5 tane de inaktif hattim bulunuyormus(diğer operatörlerde de vardir belki ama söylemediler). Biraz ugrastirdi ama halledebildim erkenden. En kolayi Vodafone oldu, bayide kimliğim disinda herhangi bir bilgi istemediler. Bir suru imza atiyorsunuz sadece :) Turkcell için numaranin tamami gerekiyormuş. Musteri hizmetlerinden öğrendim kimlik bilgilerimle. Avea'nin işlemi biraz garip. Once telefondan iptal ettiriyorsunuz, sonra bayiye gidip form dolduruyorsunuz.

Neyse iyi bir ders oldu bu. Siz de nasil bir ülkede yasadiginizi unutmayin, kimliğinize falan sahip cikin :D

Hocam,
    Benim şu an Turkcell'de aktif bir hattım yok. MH. yetkilisi de kimlik bilgilerimle adıma kayıtlı hattın son 2 rakamını vermiyor.
    Nasıl iştir bu?
    Diğer 2 oparatörde, adıma kayıtlı hatları MH'den T.C. Kimlik numaram ve bir kaç ilave güvenlik sorusuyla öğrenebilirken, Turkcell bu konuda zorluk çıkartıyor!

Ilgincmis, benim kendi hattim Turkcell olduğu için sorun cikarmadilar belki de. Ama mantiken vermesi gerekiyor. Sonuçta sizin de Turkcell'de aktif bir hattiniz var, sadece su ana kadar farkında değildiniz :)

• banada çıkmış bir tane.
    şimdi yapılacak işlem nedir.
  • bu sadece seçtiğimiz operatörden mi çıkarıyor.
    diğer ikisindede arama yapıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78cougar

bu sadece seçtiğimiz operatörden mi çıkarıyor.
    diğer ikisindede arama yapıyormu.

bütün operatörlerdeki kayıtlarınızı listeliyor. yalnız son iki rakamı gizliyor. ilgili operatörün müşteri hizmetlerini arayarak numaranın tamamını ve hattın hangi bayiden açıldığını öğrenebiliyorsunuz.

Sizden habersiz hat açılmışsa, bayi ve operatör hakkında evrakta sahtecilik suçundan savcılığa dilekçe verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ocak 2013; 22:37:30 >
  • 3 tane operatör resminin olması sebebi şudur, oraya cep telefonunu yazıyorsunuz, o cep telefonuna onay smsi geliyor, o sms gidecek telefonun hangi operatöre ait oldugunu soruyor.Başka bir sebebi yok.
  • 1 tane Turkcell hattı çıktı bana ait olmayan.. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım bir tane fax numarası verdi, durumu belirten bir dilekçeyle birlikte kimlik fotokopinizi bu numaraya gönderin dediler.. Böyle bir çözüm yöntemiyle karşılaşan var mı?
  • Müşteri hizmetlerine fax gönderip kendileriyle telefonla görüşmek yerine TİM lere gidip yüzyüze daha kesin net ve hızlı sonuç alırsınız.
  • bendekiler doğru çıktı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.