Şimdi Ara

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: yenicihan

Aveadan bilmediğim bi no çıktı hemen peşine düşcem aktif ve m.öğrenci tarifesindeymiş 6.40 Tl varmış içinde

detaylı bilgiyi Avea'dan numarayı sorgulatarak mı aldınız? BTK sadece numara bilgisini veriyor, onun da son iki hanesini gizliyor.

Bilgiyi Aveadan aldım ancak 118 li numaraları aramanız konusunda ısrarcı oluyor bastırmanız lazım biraz :) Avea benim gibi acımadan karşınızdaki temsilciye acımasız bir şekilde çemkirirseniz BTK falan derseniz yardımcı oluyor
    TC kimliğinizi MH'ye belirtmeniz yeterli
  • bilmediğim bir hattım yokmuş
  • bi piyango da bana çıktı. adıma bilmediğim bir 555 li hat görünüyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

bilmediğim bir hattım yokmuş

imzanızda harf hatası var sanki.
  • Bu web sayfası kullanılamıyor
    Google Chrome uygulamasının hat-sorgulama.btk.gov.tr ana makinesine bağlanma denemesi reddedildi. Web sitesi kapalı olabilir veya ağınız doğru bir şekilde yapılandırılmamış olabilir.
    Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
    Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
    İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
    Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin.
    Proxy sunucu kullanırsanız, proxy sunucunun çalışıyor olduğundan emin olmak için proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle bağlantı kurun. Proxy sunucu kullanmıyor olmanız gerektiğine inanıyorsanız, proxy ayarlarınızı düzenleyin: Şu seçeneğe gidin: Chrome menüsü > Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster... > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarları ve "LAN için proxy sunucusu kullan" onay kutusunun seçimini kaldırın.

diyor site çöktü mü acaba ,sizde bi deneyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aveadan bilmediğim bi no çıktı hemen peşine düşcem aktif ve m.öğrenci tarifesindeymiş 6.40 Tl varmış içinde

detaylı bilgiyi Avea'dan numarayı sorgulatarak mı aldınız? BTK sadece numara bilgisini veriyor, onun da son iki hanesini gizliyor.

Bilgiyi Aveadan aldım ancak 118 li numaraları aramanız konusunda ısrarcı oluyor bastırmanız lazım biraz :) Avea benim gibi acımadan karşınızdaki temsilciye acımasız bir şekilde çemkirirseniz BTK falan derseniz yardımcı oluyor
    TC kimliğinizi MH'ye belirtmeniz yeterli

118'den de bir şey çıkmaz çünkü siz belirtmediğiniz sürece numaranız rehberde gözükmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Bu web sayfası kullanılamıyor
    Google Chrome uygulamasının hat-sorgulama.btk.gov.tr ana makinesine bağlanma denemesi reddedildi. Web sitesi kapalı olabilir veya ağınız doğru bir şekilde yapılandırılmamış olabilir.
    İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
    Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin.
    Proxy sunucu kullanırsanız, proxy sunucunun çalışıyor olduğundan emin olmak için proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle bağlantı kurun. Proxy sunucu kullanmıyor olmanız gerektiğine inanıyorsanız, proxy ayarlarınızı düzenleyin: Şu seçeneğe gidin: Chrome menüsü > Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster... > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarları ve "LAN için proxy sunucusu kullan" onay kutusunun seçimini kaldırın.

diyor site çöktü mü acaba ,sizde bi deneyebilir misiniz

Bu web sayfası kullanılamıyor
    Hata 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Sunucu bağlantıyı reddetti.

• evet şu an çalışmıyor.
  • arkadaşlar milliyet ve hürriyetin internet sitesinden bağlantı verilmiş. halkımız siteye akın ettiği için olsa gerek sistem düzgün çalışmıyor. gece saatlerinde tekrar deneyin.
  • bir Türkiye klasiği. Yeni bir şey açıldığı ilk gün çöker
  • an itibariyle opera tarayıcıda çalışıyor , explorer da cok denedim ve sürekli bilgileriniz kontrol ediliyorda takılı kalıyordu, operada sorunsuz 2 sn de hersey gozukuyor, eger aciliyetiniz varsa ve hemen bakmak istiyorsanız operayla deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

bi piyango da bana çıktı. adıma bilmediğim bir 555 li hat görünüyor!

+ 1 tane de pasif durumua düşmüş hat çıktı!
    hat artık hangi öğrenci üzerine ise (heralde öğrencidir, durduk yerde kimse baskası adına hat almaz sanırım) hattı işleme kapattım mh üzerinden. çevrimdışı oldu, umarım acil ihtiyacı olan biri değildir...
  • quote:

quote:

bi piyango da bana çıktı. adıma bilmediğim bir 555 li hat görünüyor!

+ 1 tane de pasif durumua düşmüş hat çıktı!
    hat artık hangi öğrenci üzerine ise (heralde öğrencidir, durduk yerde kimse baskası adına hat almaz sanırım) hattı işleme kapattım mh üzerinden. çevrimdışı oldu, umarım acil ihtiyacı olan biri değildir...

yapman gerekenleri yazıyorum. turkcell vodafone ve aveanın müşteri hizmetlerini arayıp müşteri temsilcisine bağlanacaksın. TC kimlik numarama kayıtlı olan numaraları öğrenmek istiyorum deyip hepsini bir bir kağıda yazacaksın. kullanmadığın numaralar için ilgili operatörün bayisine gidip hat iptal talebi vereceksin.

olay bundan ibaret, geçmiş olsun

• hattı işleme kapatman yetmiyor, yani hat iptal olmuyor internet üzerinden. bayiden kimliğin ve imzanla hat iptal talebi doldurman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

yapman gerekenleri yazıyorum. turkcell vodafone ve aveanın müşteri hizmetlerini arayıp müşteri temsilcisine bağlanacaksın. TC kimlik numarama kayıtlı olan numaraları öğrenmek istiyorum deyip hepsini bir bir kağıda yazacaksın. kullanmadığın numaralar için ilgili operatörün bayisine gidip hat iptal talebi vereceksin.

çalıntı nedeni ile kullanıma kapatıldı, iptal edilmese de olur zaten. ya da iptal için bayiiye ugrayana kadar savcılığa da ugramak lazım asıl. zira bu kadar kucumsenecek bi olay değil... hat açmak için kullananlar istese nerelerde kullanabilirlermiş şahsen görmüş oldum! işlemlerin yapıldığı bayii bilgisini istedim biz de görmüyoruz dediler, ben de bi ton fırca cektim, hane halkının tüm operatorlerde hattı bi avealı bana isabet etmiş dolandırıcılık. nasıl bayi seçiyorsunuz da, dolandırıcılığı nasıl kolluyorsunuz diye...

• Adıma kayıtlı hiçbir hat yokmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

çalıntı nedeni ile kullanıma kapatıldı, iptal edilmese de olur zaten. ya da iptal için bayiiye ugrayana kadar savcılığa da ugramak lazım asıl. zira bu kadar kucumsenecek bi olay değil... hat açmak için kullananlar istese nerelerde kullanabilirlermiş şahsen görmüş oldum! işlemlerin yapıldığı bayii bilgisini istedim biz de görmüyoruz dediler, ben de bi ton fırca cektim, hane halkının tüm operatorlerde hattı bi avealı bana isabet etmiş dolandırıcılık. nasıl bayi seçiyorsunuz da, dolandırıcılığı nasıl kolluyorsunuz diye...

bayi bilgilerini göremiyorsa, hattı nasıl aktive etmiş o zaman? eksik bilgilerle hat aktivasyonu yapamaz. operatör de suçlu demekki.

• quote:

bayi bilgilerini göremiyorsa, hattı nasıl aktive etmiş o zaman? eksik bilgilerle hat aktivasyonu yapamaz. operatör de suçlu demekki.

operatörlerin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum zaten. özellikle avea (ve belki de vodafone) özellikle genç gruba hitap eden ve yaş nedeni ile hat alamayan kişiler için bu işlemlere göz yumduğunu düşünüyorum.
  • üstüme 5 tane aktif hat cıktı eskiden daha cokdu :)
  • tahmin ettiğimiz gibi aile fertlerimizden biri üzerine kayıtlı bir hazır kullanıcısı tespit ettik. Yarın ilk işimiz hattın iptali olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.