Şimdi Ara

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
9.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/808025-habersiz-acilan-cep-hattina-onlem
    takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 1 Ocak 2013; 22:00:46 >
  • öğrensek artık yetti yav
  • evet arkadaşlar sorgulama başladı.

tk.gov.tr
    https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/sorgu.php

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 2 Ocak 2013; 10:18:29 >
  • gayet başarılı, kendi hatlarım hariç başka yokmuş,
  • AVEADAKİ hatlarım çıkmıyor sorgulamada
  • İlk açılan konu bu olduğundan burdan devam ediniz...
  • İptal edilen, numara değişikliği yapılan hatlar gözüküyor.
    Başkasının üzerinden kendime aldığım hat hala başkasının adına gözüküyor. Ama Avea'yı aradığımız zaman hat benim üzerime

Avea'da sorgu Turkcell de ki gibi güncel değil. Avea'nın biraz daha ekmek yemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Ocak 2013; 13:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

Gönderilecek kod için istenilen numara ile tc no uyumu yapılmaya çalışılan işin mantığına ters gibi...
    Diyelim benim adıma tel numarası yok veya kullandığım numara başkasına ait sorgulama yapamayacakmıyız.

4-5 sene kadar önce annemin üzerine hat almıştım, 2009'daki ücretsiz üzerimize alma hakkından faydalanarak hattı kendi üzerime aldım. Şu an annemin üzerine bizim bildiğimiz bir hat yok. Ama o zamanki kimlik fotokopilerinden bizim bilmediğimiz bir hat açıldı mı diye sorgulamaya imkan tanınmıyor.

Annemin üzerine hat alırken annem olmadan sadece kimliğiyle hattı açtırmıştım, bu işlemi yapan bayi o kimlik fotokopilerden başka hatlarda açabilir.. Bunu da sorgulayabilmek lazım.

• 2 hat var, sadece kullandığım hat görünüyor diğer kullanmadığıma tl yüklemedim 7-8 aydır kapandığı için mi görünmüyor ?
  • Mucize gerçekleşti galiba
    Burada sorun üzerinize kayıtlı ve kullandığınız bir numara olacak. Zira siteye giriyorsunuz. TC kimlik + cep tel nosu istiyor. Daha sonra da cep telefonunuza mesaj olarak bir şifre geliyor ve o şifreyi siteye yazarak sorgulamayı yapıyorsunuz.
    Ama eğer üzerinize kayıtlı bir cep teliniz yoksa öğrenemiyorsunuz. Bu tür işlemler için de bir başvuru şekli mutlaka sitelerine eklenmelidir.
  • link için teşekkürler @halısakal
  • Haber için teşekkürler.

Sistem doğru çalışıyorsa eğer bilgim dışında adıma hat açılmamış. Güzel!
  • Aveadan bilmediğim bi no çıktı hemen peşine düşcem aktif ve m.öğrenci tarifesindeymiş 6.40 Tl varmış içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicihan

Aveadan bilmediğim bi no çıktı hemen peşine düşcem aktif ve m.öğrenci tarifesindeymiş 6.40 Tl varmış içinde

detaylı bilgiyi Avea'dan numarayı sorgulatarak mı aldınız? BTK sadece numara bilgisini veriyor, onun da son iki hanesini gizliyor.
  • şifreyi gönder düğmesine bastım. 5 dakikadır bekletiyor bilgileriniz kontrol ediliyor şeklinde. herkesin de bu şekilde uzun sürüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

şifreyi gönder düğmesine bastım. 5 dakikadır bekletiyor bilgileriniz kontrol ediliyor şeklinde. herkesin de bu şekilde uzun sürüyor mu?

Bende anında geldi. TC kimlik no-telefon numarası bilgilerinizi doğru girdiniz mi? Zaten 2-3 dakika içinde şifre girilmezse zaman aşımına uğrayıp geçerliliğini yitiriyor.
  • quote:

şifreyi gönder düğmesine bastım. 5 dakikadır bekletiyor bilgileriniz kontrol ediliyor şeklinde. herkesin de bu şekilde uzun sürüyor mu?

Aynen bende de aynı sorun var, en sonunda böyle bir mesaj çıktı

Sistemde arıza meydana geldi. Tekrar deneyiniz.

Operatörün sisteminde arıza meydana geldi. Lütfen tekrar deneyiniz.

Bunu da batırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Bende anında geldi. TC kimlik no-telefon numarası bilgilerinizi doğru girdiniz mi? Zaten 2-3 dakika içinde şifre girilmezse zaman aşımına uğrayıp geçerliliğini yitiriyor.

doğru girdim. zaten yanlış girseydim hatalı demesi gerekirdi. Bilgileriniz kontrol edilirken lütfen bekleyiniz diyor.

FF ve Chrome ile denedim, sadece IE ile mi çalışıyor. Siz hangi browser ile denediniz?
  • quote:

quote:

quote:

doğru girdim. zaten yanlış girseydim hatalı demesi gerekirdi. Bilgileriniz kontrol edilirken lütfen bekleyiniz diyor.

FF ve Chrome ile denedim, sadece IE ile mi çalışıyor. Siz hangi browser ile denediniz?

chrome ile denedim bir problem çıkmadı.

• quote:

quote:

quote:

bende de öyle oldu. olmuyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.