internetten lens sipariş etmek
-
-
Sadece ilk lensimi optikten alarak kazık yedim, ondan beri senelerdir lensmarketten alıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Edit: Eklemek istedim aynı sitede tedarik sorunu yaşamıştım birkaç kez, lensim stokta yoktu yurt dışından sipariş edileceği için birkaç ay beklemiştim sonra stoklara geldiğinde de fiyat farkı almadan satın aldığım şekilde göndermişlerdi bu konuda ayrıca memnun kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZillaKami -- 14 Eylül 2024; 19:11:10 > -
lensmarket 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fiyatlar eczanedekilerin yarısı kadar. hatta bir seferinde kutudan çıkan ilk lens gözümdeyken yırtıldı müşteri hizmetleriyle konuştum sorunsuz yenisini gönderdiler.
-
Hocam peki aldığınız lensi kaç ay kullanıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sağlık hassas bir mesele olduğu için kesin konuşmayayım, purevision 2 hd kullanıyorum, aldığım kutu tanesi 1 aylıktan toplam 6 aylık, ama ben nereden baksan 2 seneye yakın kullanıyorum bunları iltihap kapmadıkça vb. de değiştirmiyorum, ama tabii lens konusunda çok titizim, takmadan ve çıkarmadan önce mutlaka ellerimi güzelce yıkayıp kağıt havluyla kurularım ve kutudaki solüsyonları da düzenli olarak değişirim içlerinde tozlanma olmaz, bu şekilde uzun kullansam bile bir sorun olmuyor, anca dediğim gibi dalgınlıktan düşerse ya da kirlenirse gözümü acıtmaya başlıyor ben de atıp yenisini açıyorum
-
Reçeten varsa alırsın ben alıyordum internetten.
-
Lensmarket, lenscigo
Daha önce buralardan aldım hiç sorun yaşamadım. Optikçiden zorunda olmadıkça alma kazıklıyorlar.
Marka olarak Biofinity tavsiye ederim ince ve su, oksijen geçirgenliği yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X