Şimdi Ara

internetten para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler benim bir sorum olacaktı.Konu dışında takılanların bir şekilde dh den para kazandığını duydum bu nasıl oluyor bir abim bana bunu ayrıntılarıyla anlatabilir mi.Yani para kazanmak için neler yapmam gerektiğini vb.
    Şimdiden teşekkürler

• yok hocam uc bes ergen oyle yazarak onemli oldugunu hissediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey yok kardeşim, yeni gelenlerle takılıyorlar sadece. Para kazanmak o kadar kolay değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam takma sunlari sisteme katilan sayisi arttikca para bolunuyor daha az maas aliyorlar o yuzden kandirmaya calisiyorlar seni. @Citizen'isminde forum sorumlusu var ona mesaj at "DH Premium istiyorum beni VatandA.Ş. yönlendirdi size." de o sana yardımcı olucak. Hayırlı kazançlar şimdiden. Bir teşekkür yeterli

• DH'den kazanılmıyor ama internetten kazanmak mümkündür

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecenkişi -- 19 Nisan 2015; 19:42:32 >
  • Evde çalışarak ayda 2000-3000$ kazanmak ister misiniz?
    http://adf.ly/1FNUTm
    adresini ziyaret edin para kazanmaya başlayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle bu konuda bilmen gereken ilk şey dh premiumu yalanlayarak gelirlerin düşmesini önlemek isteyenlere inanmamak
    neyseki halen paylaşımcı eski dh ruhuna sahip yardımseverler var
    şimdi asıl konuya gelelim
    para kazanmak için çeşitli projeler var
    dh premium
    dh premium+
    dh premium gold
    ...
    ben + kullanıyorum normal premium çok aktif olmazsan zarar bile ettirir durumun varsa almışken gold al oturduğun yerden bile kazanırsın
    citizene ulaşman yeterli
    iyi forumlar
  • sevecenkişi S kullanıcısına yanıt
    youtubedan kazanılıyor :) araştr blog aç bloglarında reklam paylaş :) günlük 200 bile gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_1999

Evde çalışarak ayda 2000-3000$ kazanmak ister misiniz?
    http://adf.ly/1FNUTm
    adresini ziyaret edin para kazanmaya başlayın...

Bu konudaki en akıllı kişi sensin sanırım

• Akıllı telefonun varsa roamler ve whaff roamlerdan 75 whafftan 27 lira çektim

Edit: Roamler üyelik için referans gerekiyo benim kendi limitim doldu whaff için AJ28811 koduyla üye olabilirsin 80 kuruşla başlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltalı İllallah -- 19 Nisan 2015; 23:20:17 >
  • arkadaşlar roamlerdan uzuk durun. yaptığnız çoğu görevi yok şu yok yok bu yok diye kabul etmiyorlar. görevler çok uzun mağaza sahipleri ya da çalışanları farkeder tepkileri sert olabilir.bu durumda bile roamler ne yapalım inşallah bi daha olmaz tavrında.

roamlarden uzak durun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.