Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
20
Favori
34.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İnternetten Para Kazanmak ( Yandex Toloka ) 3 GÜN SONRA

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2023)
Giriş
  • Merhaba,bazen P.rnografik içerikli sitelere yönlendirebiliyor ama o durumu + 18 görevleri kapatarak engelleyebilirsiniz . Uyarmamdaki amaç yanınızda birileri olur +18 bir site denk gelir hiç hoş olmaz . + 18 görevleri Kapatmayıda konuya ekliyorum .
  • Ben ilk girdiğimde de Türkçeydi sizin dönemi bilmiyorum ama sadece bazen hatalar oluyor rusça görevler gönderiliyor. Konuya ekledim . Rusça görevleride yöneticilere bildiriyorsunuz.
  • Türkçe görevler var. En çok para kazandıran görev ses kayıt metni başlıklı görev. Bu görevde yandex haritalarda ya da Yandex arama motorunda yapılan sesli aramaları dinleyip ne denildiğini yazıyorsunuz ses anlaşılmıyorsa anlaşılmazı işaretliyorsunuz. Sayfa başı 6 cent veriyor. Her sayfa hızınıza göre ortalama 2-3 dakikada bitiyor ancak bu görev her gün gelmiyor, gelse de çok fazla sayfa olmuyor. Bazen bir sayfada, bazen 10 sayfada bitiyor. Her gün şu kadar saat uğraşıp kesin kazanç gibi bir durum yok ne yazık ki. Çünkü görevler yoksa iş yapılamıyor.

Bir de Toloka'da puanlama sistemi var. Eğer görevlerde çok fazla yanlış yaparsanız beceri puanınız çok düşük oluyor ve kolay kolay görev gelmiyor. Beceri puanınız ne kadar yüksek olursa gelen miktar o kadar artıyor. Bu sistem süper kazançlar sağlamak için uygun değil ama cep harçlığı çıkartıyor mutlaka ara sıra 10-15 dk uğraş ile. O yüzden anlaşılmaz, karmaşık görevleri yapmamakta yarar var :)

Ödeme çekmek için Skrill yerine Papara kullanıyorum. Papara'ya çok düşük bir komisyon ile dolardan TL'ye çevrilerek gönderiliyor. 1 TL karşılığında banka hesabına çekilebiliyor Papara ile şu an kur düşük olduğu için içerideki 1 dolarımı bekletiyorum. Biraz arttığında çekeceğim Bazen uzun süre ara veriyorum, bazen birkaç hafta ilgileniyorum falan derken toplamda 40 dolar kazanmışım ama çok uzun süre boş bıraktığım için kesin hemen kazanırsınız gibi bir şey diyemiyorum tabii ki.

Kendi yazdığım yazım ve ödeme kanıtlarının bulunduğu içeriğim ise burada:
    Batuhan Kılınç Kişisel Blogu
    Yandex toloka ile internetten kazanç - Batuhan Kılınç Kişisel Blogu
    http://www.batuhankilinc.com/internetten-para-kazanmak/yandex-toloka-ile-internetten-kazanc.html
    (Konu sahibi link paylaşmamdan rahatsız olursa linki silebilirim)(Referans olarak konu sahibini kullanın, benim burada bunları dile getirmeme ön ayak olan konu sahibi:))

• dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba , sitenizi inceledim resimleri kullanabilir miyim ? Linkinizi de konuya ekleyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Merhaba , sitenizi inceledim resimleri kullanabilir miyim ? Linkinizi de konuya ekleyeceğim .
    Tabi olur hocam, papara hesabıma erişemedim. Daha sonradan aldığım ödemeler vardı onları da ekleyecektim de hesaba erişebilirsem gün içinde mesajıma eklerim :)
  • İlk açıldığında katılıp 35 lira kazanmıştım. O zaman dışarı görevleri yoktu. Başta 40 kuruş veren görevler siz kendinizi kanıtladıkça yükseliyor 2 lira falan oluyordu. Yürüye yürüye para kazanıyorsunuz bir nebze. İndirip yükleyin kafanıza yatmazsa silin. Ama başlarda az para kazanacaksınız bunu bilin sonrada artıyor baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bekliyorum :)
  • Görevlerin çok sık gelmediğini duydum, doğruluk payı nedir?
    Ayrıca en başta, soruların gelmesi için takım tarzı bir şey seçiliyor. Daha sonrada bu değiştirebiliyor muyuz? veya hangisini seçmek daha iyi?
  • Merhaba,Çok doğru diyorsunuz başlarda ufak parlar kazanıyorsunuz eğer güven ortamı sağlarsanız size daha iyi görevler geliyor ve görevler daha sık geliyor. Şuan zaten uzun süredir girmediğim için paradan ziyade bende puanımı yükseltmeye çalışıyorum .
  • Purenite kullanıcısına yanıt
    Merhaba , görev sıklığı tamamen sizin ilk anlardaki performansınıza bağlı ve puanınıza bağlı puanı yüksek olana daha iyi görevler ve daha sık görevler geliyor takım olayını tam olarak anlamadım üye olalı çok fazla zaman geçti hatırlamıyor da olabilirim şimdi fazlasıyla düşük olan puanımıda ekliyorum .
  • Para kazanılıyor ama bazen yaptığınız işten hiç para alamıyorsunuz. Bunun yerine başka bir şey ile uğraşmak daha mantıklık
  • Arkadaşlar ,beğendiyseniz oy vererek konuyu öne çıkarabilirsiniz. Daha fazla kitleye ulaşıp buradan sonuçlarımızı paylaşabiliriz.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Merhaba,bunun nedeni görev talimatını doğru okumadığımız için bir an önce harekete geçmek istiyoruz ve görevi yanlış yaptığımızda ise hem puanınız düşüyor hemde görevden para alamıyorsunuz. Açıkçası bildiğiniz muadili bir site varsa söyleyebilirsiniz deneme sürecinden sonra güvenirsem konuya eklerim.
  • Faydalı paylaşım , referansınla üye oldum lakin bakiye çekme işlemini tr de nasıl gerçekleştirebileceğimizi bilen var mı? Paypal yok, skrill çekim başı 6 euro istiyor o da çok yüksek yandex money ve papara da komisyon ne kadar ve ülkemizde kullanabiliyor muyuz ?

• sterhi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, referansımı kullandığın için teşekkürler evet Paypal kaldırıldı ben zamanında skrıll kullanmıştım ilk çektiğimde komisyon olayını hatırlamıyorum ama şuanda papara ülkemizde kullanılıyor onun araştırmasınıda yaparak konuya ekleyeceğim hatta bilgi sahibi arkadaş varsa bizi bilgilendirebilir. Bu arada Yandex Moneyde kullanılıyordu en son .
  • En düşük ve uygun çekim paparada şu an. Çekim başı %3 komisyon alıyordu sanırım ama alınan komisyon fark edilmiyor bile. Dolardan TL'ye çevrilerek gönderiliyor. Papara hesabından çekim başı 1 TL işlem ücreti ile banka hesabınıza çekebiliyorsunuz. En mantıklı ödeme sistemi şu an papara. Ben onu kullanıyorum. Çok ciddi komisyon verdiğimi hatırlamıyorum. Bir tek 1 tl işlem ücreti üzüyor
  • sterhi S kullanıcısına yanıt
    Şuanda ben kendi Papara hesabımı Yandex Toloka ya ekledım ve şöyle bir ibare mevcut :

Papara ödeme sisteminde para transferi için tutarın %2'i oranındaki komisyonun olduğuna dikkat ediniz.
    Talebinizin işlenmesi 30 gün sürebilir. Konuya resminide ekliyorum şimdi soru için teşekkürler.
  • çoğu görev yapılmayacak seviyede resmen git kurumu bul foto çek açıklama gir sonuç 30 cent (mekan sahibi ile olası kavgayı es geçiyorum :D) kolay bilgisayar başında yapıcağınız görevlerde para getirmiyor 100 işlem yapmışım kazanç 2.3 dolar 2 dolar için bütün gününü heba edecek adam varsa uğraşsın anca elektiriği öder.
  • Yıllar önce ilk açıldığında kullanmıştım bir ayda 41 dolar çektiğimi hatırlıyorum o zamanlar ingilizceydi günde 4-5 saat uğraşmıştım ve değmediğine karar vermiştim sonra paypal da kapanınca girmedim hiç. O zaman papara falan da yoktu içeride 3-5 dolarımın kaldığını hatırlıyorum

Bu şekilde çok kazandırmaz harcanan zamana değmiyor ancak PC başında çok duranlar biraz harçlık çıksın diyenler yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Şuanda ben kendi Papara hesabımı Yandex Toloka ya ekledım ve şöyle bir ibare mevcut :

Papara ödeme sisteminde para transferi için tutarın %2'i oranındaki komisyonun olduğuna dikkat ediniz.
    Talebinizin işlenmesi 30 gün sürebilir. Konuya resminide ekliyorum şimdi soru için teşekkürler.
    Düşürülmüş olabilir ben de karıştırıyor olabilirim. 30 gün dediğine bakmayın genelde 2-3 gün içinde hallediliyor bir sıkıntı olmadıkça :) En uzun süreyi yazmışlar ki ödemeler gecikirse kullanıcı param nerde diye ortalığı yıkmasın diye muhtemelen. En kötü ihtimal 30 gün sürer :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.